Standard trenutni mi dozvoljava P40 Pro, Mate 40 Pro al to malo sa guglom me brine a i njihova takodjer zaglavljenost na Androidu 10 pa jos ne znam sta da radim. Samsung i Xiaomi me ne privlace naviko sam na Huawei Emui i kameru njihovu na hisilicon kirin i optimizaciju njihovu.. Stvarno posle ovog p30 pro ne zna covek sta da uzme vise.Razmislja li se polako o promeni telefona uzimate li nesto u obzir. Pitam cisto informativno, ipak smo zaglavili na A10, evo A12 pusten, pa...
Može biti...možda je meni to snimanje bilo isključeno, pa kad sam instalirao taj mali dodatak...sam ga uključio.To je bas Huawei-eva aplikacija, nativna. Mislim da je svi imamo. Sa VoLTE snima se u m4a, zvuči perfektno.
Ja moj sinoć manjao za Samsung Note 10...zapeo prijatelj da se menjamo, pa da se menjamo...Koliko je ovaj telefon još uvek popularan govori to da sam prodao moj bukvalno 7 minuta nakon postavljanja oglasa na KP... Bez cenkanja, pritom uopšte nije bio najjeftiniji na oglasima.
Ne, nema potrebe.
Ja se lomimJa moj sinoć manjao za Samsung Note 10...zapeo prijatelj da se menjamo, pa da se menjamo...
To je totalno OK...Sta mislite o bateriji ovoj? Jutros oko 8 izutra je napunjena baterija 100%
6.5h ukljucenog ekrana i ostalo 20% inace dva sim broja u njega imam aktivna. Da dodam jos setih se da sam odprilike pola proveo u zatvorenom prostoru a pola vremena odprilike u poslu nekom voznji pa je i 4G pomalo radio prenos podataka al vise wi fi.
Kada izadje novija verzija na Huawei app gallery, automatski se azurira na tu verziju a onda ti kao opciju za beckup daje samo Huawei nalog.... Cim se bude pojavila nobija verzija na Google play store telefon ce je azurirati i vratice ti se opcija za beckup na google nalog... Resenje: Onemoguci da se viber automataki azurira preko App gallery i na taj nacin ce samo povlaciti verziju sa Google playPozdrav kolege.
Imam 2 problema na P30 pro sa viberom.
Prvi se ogleda u tome da mi sistem sam promijeni vrstu naloga za bekap vibera. Umjesto klasicnog google naloga, sistem nakon odredjenog perioda, postavi Huawei drive nalog koji nemam i necu da koristim.
![]()
Nema nacina da ovo promijenim, kada kliknem na "promeni podesavanja" samo mi izbaci ekran prijave na huawei drive...Kada se uradi update viber app, iskljucivo preko playstore, vrati se neko krace vrijeme normalna bekap forma, na cekirani gmail - bekap na google nalog. Posle par dana uradi ovo isto, vrati na huawei drive sam od sebe.
Drugi problem je da sistem, pored svih setovanja, stavlja viber u neku vrstu hibernacije i poruke cesto kasne a poziv je u stand by nemoguc, samo dodje obavjestenje o propustenom pozivu. Iskljucio sam sve opcije ustede baterije, sve u specijalnom pristupu, cekirao manuelno odredjivanje, sa sve one 3 opcije ispod strikirane, uzalud...Probao i sa app PNF, nista.
Hvala unaprijed na pomoci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari