Šta je novo?

Periferni uređaji Miš za dete

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

bombaš

Slavan
Učlanjen(a)
12.08.2012
Poena
375
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi Mi10
Pristup internetu
  1. ADSL
Dakle treba mi neki mišić, koji će odgovarati dečijoj šaci ( 7 godina ).
Poželjno da ima neko rgb ludilo, a potrebno podešavanje dpi pomoću jednog tastera “on-the-fly”, kao i back i forward tipke.
Vidim na KP da već za 10-ak eur ima more takvih glodara, ali teško proverljivih gabarita i upitnog kvaliteta..?

Logitech G102 bi odgovarao...košta 35€ ali to je prvi mali i provereno dobar miš koji bih uzeo u obzir. Za 10-20e sigurno nećete naći kvalitet. Na KP se možda može naći za 25€...
Corsair ima Katar Pro koji je malo jetiniji ali nema RGB.
S druge strane, detetu nije neophodan top senzor kao u Logitechu pa možda i može nešto od tih jeftinih...

Poslednja izmena:
Poslednja opcija bi bio deathadder V2 mini ( i taj logi deluje ok ), al' sam se ponadao da ću proći povoljnije.. trenutno ga ima za 4.800 din.
Nisam ni očekivao baš za 10€ da nađem dobrog, pomislih samo da do 20€ več ima nešto pristojno, kada je izbor tako širok već za "crvenu". Npr nešto od A4tech-a i tih boljih kineza.

Video sam od tih manjih rapoo m300 i m500 kao i XIAOMI silent edition. Verovatno su ok, samo eto bez rgb-a...

Problem je naći sve to u jednom pakovanju...
Ima baš malih i jeftinijih miševa, mahom namenjenih laptopima i portabl upotrebi, ali zbog toga bez RGB i sa slabim senzorima (dovoljno dobrim za klinca, doduše).
Ako bi se odrekao iluminacije i šarenila, verovatno bi našao nešto malo i jeftino...

A4Tech i Redragon svakako dolaze u obzir ali ne znam da li imaju dovoljno mali miš.

Uh druže, kakav može biti miš od 500 din?

Edit: Nije ženino dete, zajedničko je. 😁

Poslednja opcija bi bio deathadder V2 mini ( i taj logi deluje ok ), al' sam se ponadao da ću proći povoljnije.. trenutno ga ima za 4.800 din.
Nisam ni očekivao baš za 10€ da nađem dobrog, pomislih samo da do 20€ več ima nešto pristojno, kada je izbor tako širok već za "crvenu". Npr nešto od A4tech-a i tih boljih kineza.

Video sam od tih manjih rapoo m300 i m500 kao i XIAOMI silent edition. Verovatno su ok, samo eto bez rgb-a...

Moj sin od 8 godina se žali da mu je m500 prevelik.

To bi najbolje bilo probati.. A ko će se vozati zbog miša.
Video sam i neke male asuse...

Uh druže, kakav može biti miš od 500 din?

Sumnjao sam poput tebe u kvalitet misa. Ispostavilo se da je bolji od vecine koriscenih, a pripadali su nesto visem cenovnom rangu. Kupio sam ga u WinWinu-u pre sest meseci. Tada je kostao 750. dinara. Jedini nedostatak (ako ga takvim uopste mogu nazvati) je nemogucnost gasenja pozadinskog osvetljenja.
Marvo i Genesis imaju isto tako interesantne modele. A imas i A4Tech V8M Bloody koji kosta oko 2.000. dinara.

Nazad
Vrh Dno