Nisam siguran da sam te pomenuo ili jesam? Ili si shvatio iz nekog razloga da na tebe mislim? Kada se ode na Huawei forum, pronadju se, teme, postovi, pojedinih clanova ovog foruma, mislim i da sam video neke moderatore Huawei foruma prisutne ovde, koji blage veze nemaju sa realnoscu i koji su itekako samo marketinski potez. Npr predstavlja se situacija kako se moze bez Googla, kako zakrpe stizu redovno, itd. E sada, sto se tice Googla, to je relativna stvar, neko moze neko ne. Ali zakrpe i slicno, to je vec propaganda. Lik je gore naveo da mu trebaju neke apk koje nije uspeo da instalira i na osnovu toga sam odgovorio da je taj utisak realan pri koriscenju koji je stekao. Huawei jeste dodao itekako dobar broj apk u svoju galeriju, s obzirom na proteklo vreme, ali daleko je to od dovoljnog. U pocetku su itekako bili agilni i dodavali apk velikom brzinom ali u zadnje vreme sve je to mrsavije. Takodje, zakrpe, azuriranja i slicno, ne da nisu redovne vec kasne itekako. Da ne bude da ja sada nesto mrzim Huawei, koristim bas taj brend, svima u porodici sam kupio Huawei, i sebi i supruzi i deci, ali realna situacija je takva, i sam ssam zagrejan da kupim nesto od P40 serije samo zbog dobrog iskustva ali cu ipak najverovatnije ici a Sony, jer Samsung nije to to, ne bi mogao nakon Huawei da ga koristim. Clan je istakao da zeli da kupi telefon i treba mu reci onako kako je a ne da covek iskesira 400+ € i da se pokaje. Pogotovo sto se ne zna sudbina P40 serije, i ranijih i kasnijih telefona, i to kakav ce Harmony i da li ce uopste stici na telefone, koji je usput receno jos uvek samo kopija Androida. Svakako, ja sada gledam na koji brend preci, Sony mi je malo diskutabilan samo zbog garancije, ali svakako cim odlucim kupujem pa i ostatku porodice jer u isto vreme kupujem za sve. I ne zato sto je Huawei los, vec jer mi trebaju Google servisi zbog posla i ostatka porodice.