Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Updateovao sam sinoc HMS core, danas mnogo bolje rade notifikacije na emui12.

Da, to je savet za svakoga ako eventualno nije imao obicaj, uvek apdejtujte HMS Core.

Da li prvo da predjem na 12 pa onda hms update ili prvo hms pa onda na 12?

Има, стриц има П40 про и мало пре сам проверавао и нема апдејта

Polako ljudi, pitanje je dana kad ce svi ovde da dobiju ažuriranje 👍

Nema ni kod mene 12 ice, P40 Pro, Telenor.
Mada ni nesto ne zurim da ga updatujem... :)

Ma neće ni biti za p40 lite. Jednostavno da su hteli pustili bi emui 11.
Nije tačno, neke preskače 11
Može li neko da mi pomogne, nigde ne mogu da nađem original silikonsku futrolu za P40 pro PLUS u crnoj boji, gde god sam pitao niko nema niti može da nabavi, da li neko od Vas možda zna gde bi se mogla naći ili da li neko hoće da je proda. HVALA
Loša je, ne može da se stavi u džep a ni izvadi, lepi se za sve ta guma, koči se nekako, ne znam kako da vam objasnim... Prvo probajte... Trebalo bi da ima u Bgu u zvaničnoj Huawei prodavnici
L

Lepo zvuči.
Kad stigneš piši još :)
Ja ne žurim da prešđem na 12, čekam da kod nas bude zvanično ali bih voleo da znam šta se sprema :)
Baterija još bja nego na 11,mada je i tamo dobra.. Sve radi fluidno kao da imam 90hz iako na p40 imam samo 60hz,tj radi na primer kao na ajfonu fluidno... U podešavanjima baterije ima battery health kao na ajfonu 😄

Poslednja izmena:
Nije mi još stigao update na 12, ali imam u poslednje vreme problem sa sinhronizacijom kontakata sa google nalogom. Pre sam to radio preko Outlook-a, ali vidim da mi to više ne funkcioniše (ne znam od kada). To mi je baš korisno jer dosta često mi je mnogo praktičnije da kontakt unesem na računaru ili da postojeći kontakt koji je na telefonu otvorim na računaru. Šta vi koristite za tu sinhronizaciju i kako radi?

Meni upravo stigao update...
Rano je za bilo koji komentar, ali su napravili još jedan korak (u vizuelnom smislu) ka iOS-u i to je jedino što ne volim kod HUAWEI-a. Ne kažem da je iOS loš i ružan, ali mislim da treba da grade svoj prepoznatljiv stil.
Moram još jednom da pitam kako rešavate problem sinhronizacije kontakata sa gmail-om?

Dali neko ima Google ubačen na P40pro ?

Posle update na 12 da li sve radi kako treba ili mora ponovo ubacivanje?

Ja imam GSpace ali još nisam prešao na 12. Čekam da neko kaze da li i dalje radi GSpace ili ne

Dali neko ima Google ubačen na P40pro ?

Posle update na 12 da li sve radi kako treba ili mora ponovo ubacivanje?
Meni sve radi isto kako je bilo. Noztifikacije su bile jako spore, posle se popravilo.

Bas sam pratio sad notifikacije na Gspace rade cak i malo bolje nego na 11ici, zasigurno.

Meni sve radi isto kako je bilo. Noztifikacije su bile jako spore, posle se popravilo.
jel ti koristis Gspace ili imas softwersku verziju sa google servisima? Nikako da se nakanim da odradim downgrade i sve redom...
I meni stigla 12-ica, nisam jos instalirao...

jel ti koristis Gspace ili imas softwersku verziju sa google servisima? Nikako da se nakanim da odradim downgrade i sve redom...
I meni stigla 12-ica, nisam jos instalirao...
Native google gms, sada bi me verovatno mrzelo da to radim.

Takodje se slazem, 60 hz sada na P40 Pro + ko kod nekih 90 i 120 hz.
Kao što na primer ajfonu ne treba veće osveženje... Bas su ga napravili nema da stucne
Meni pise „Evaluting...this may take some time”? :)
I meni i dalje i to ima 3 4 dana od apdejt a.. Ne znam koliko mu treba.. Moj je star godinu dana, tako sam ga kupio pre jedno 2 nedelje..
Nije mi još stigao update na 12, ali imam u poslednje vreme problem sa sinhronizacijom kontakata sa google nalogom. Pre sam to radio preko Outlook-a, ali vidim da mi to više ne funkcioniše (ne znam od kada). To mi je baš korisno jer dosta često mi je mnogo praktičnije da kontakt unesem na računaru ili da postojeći kontakt koji je na telefonu otvorim na računaru. Šta vi koristite za tu sinhronizaciju i kako radi?
Ne koristim sinhronizacija sa gugl kontaktima, ne znam za sta bi mi posebno i koristila. Kad budem prelazio na drugi telefon izvući cu sve kontakte kao vcard i ubaciti u novi telefon pa onda sinhronizovati sa gugl kontaktima
Meni se posao bazira na gugl kontaktima gugl drajvu i gugl kalendaru. Gugl kalendar imam kao link pretraživaču, kontakte sam ubacio kao vcard, drive imam na računaru i usb kabal. Nije mi jasno da toliko neko ne može bez gugla da bi se zezao i ceprkao po emuiu da ga ubaci, kad bez gugla radi kao sat.
Huawei p40, telefon za tristotinak evra, nit bolje baterije nit boljeg oled ekrana nit bolje kamere. Nemam sta zameriti. Prešao sam sa xiaomi mi 11 lite 5g koji je isto i lep i dobar i sve, ali ovo je još bolje i gugl mi ne fali 😄

Poslednja izmena:
Falice ti itekako Google Play. Nemoj da slusas pojedine ovde koji su tu kako bi vrsili marketing. Ako odes na Huawei forum videces da ovde ima likova koji rade za Huawei i ovde dolaze sa bajkovitim pricama kako je sve u redu. Huawei je mnogo bolji brend od Samsunga ali nedostatak Googla jeste veliki problem. Ima nekih aplikacija to jeste, u app gallery, ali nije to to. Takodje kasne sa ispravkama bezbednosnim. I da instaliras divlji Google na telefonu, ne radi ili je pitanje do kada ces imati pristup Google. Pa onda smaranje oko ponovne instalacije itd. Neke aplikacije i ne rade na HMS. Utisak generalni je takav kakav si i stekao, nije to to bez Googla.
Ovo je matrix ja sam neo
Nisam siguran da sam te pomenuo ili jesam? Ili si shvatio iz nekog razloga da na tebe mislim? Kada se ode na Huawei forum, pronadju se, teme, postovi, pojedinih clanova ovog foruma, mislim i da sam video neke moderatore Huawei foruma prisutne ovde, koji blage veze nemaju sa realnoscu i koji su itekako samo marketinski potez. Npr predstavlja se situacija kako se moze bez Googla, kako zakrpe stizu redovno, itd. E sada, sto se tice Googla, to je relativna stvar, neko moze neko ne. Ali zakrpe i slicno, to je vec propaganda. Lik je gore naveo da mu trebaju neke apk koje nije uspeo da instalira i na osnovu toga sam odgovorio da je taj utisak realan pri koriscenju koji je stekao. Huawei jeste dodao itekako dobar broj apk u svoju galeriju, s obzirom na proteklo vreme, ali daleko je to od dovoljnog. U pocetku su itekako bili agilni i dodavali apk velikom brzinom ali u zadnje vreme sve je to mrsavije. Takodje, zakrpe, azuriranja i slicno, ne da nisu redovne vec kasne itekako. Da ne bude da ja sada nesto mrzim Huawei, koristim bas taj brend, svima u porodici sam kupio Huawei, i sebi i supruzi i deci, ali realna situacija je takva, i sam ssam zagrejan da kupim nesto od P40 serije samo zbog dobrog iskustva ali cu ipak najverovatnije ici a Sony, jer Samsung nije to to, ne bi mogao nakon Huawei da ga koristim. Clan je istakao da zeli da kupi telefon i treba mu reci onako kako je a ne da covek iskesira 400+ € i da se pokaje. Pogotovo sto se ne zna sudbina P40 serije, i ranijih i kasnijih telefona, i to kakav ce Harmony i da li ce uopste stici na telefone, koji je usput receno jos uvek samo kopija Androida. Svakako, ja sada gledam na koji brend preci, Sony mi je malo diskutabilan samo zbog garancije, ali svakako cim odlucim kupujem pa i ostatku porodice jer u isto vreme kupujem za sve. I ne zato sto je Huawei los, vec jer mi trebaju Google servisi zbog posla i ostatka porodice.
Mislim da Huawei posle ovog posta ide u stecaj

Nazad
Vrh Dno