Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

P40 lite je završio sa update-ovima, neće dobiti 12ku emui.

Poslednja verzija je 10.1.0.388

P40 lite je završio sa update-ovima, neće dobiti 12ku emui.

Poslednja verzija je 10.1.0.388
И п40 лајт добија емуи 12, неки су већ добили али код мене за сад нема

Prilozi

• Screenshot_20220122_084725_com.huawei.browser.jpg
    Screenshot_20220122_084725_com.huawei.browser.jpg
    104.7 KB · Pregleda: 41
  • Screenshot_20220122_084653_com.huawei.browser.jpg
    Screenshot_20220122_084653_com.huawei.browser.jpg
    125.2 KB · Pregleda: 46
Nema za Lite verziju sad, bice kasnije za mesec dana odprilike. Tek se pojavilo skoro za vanila P40, bilo je samo za Pro i Pro do sad.

Stigla dvanaestica na običan p40. Male izmene, kamera mi se cini bolja i ima više funkcija. Kontrol center lepo izgleda, ali meni nepotreban.
Stigla dvanaestica na običan p40. Male izmene, kamera mi se cini bolja i ima više funkcija. Kontrol center lepo izgleda, ali meni nepotreban.
Nisam menjao region niti bilo sta,apdejt stigao regularno.

Aj javi utiske kad stigneš.
Najviše me interesuje da lu nešto čačkali oko kamere
Ima aperture mode, kad se slika preko njega, kao da je slikano fotoaparat om, taj efekat se dobija. Mnogo je dobar. A takodje Pro mode vidim da ima malo veće raspone podešavanja temperature itd...

Prilozi

• IMG_20220122_155334.jpg
    IMG_20220122_155334.jpg
    113.5 KB · Pregleda: 57
L
Ima aperture mode, kad se slika preko njega, kao da je slikano fotoaparat om, taj efekat se dobija. Mnogo je dobar. A takodje Pro mode vidim da ima malo veće raspone podešavanja temperature itd...
Lepo zvuči.
Kad stigneš piši još :)
Ja ne žurim da prešđem na 12, čekam da kod nas bude zvanično ali bih voleo da znam šta se sprema :)

Evo još jedna dobra vest sa Huawei sajta.

Prilozi

• 2022-01-22.png
    2022-01-22.png
    898 KB · Pregleda: 56
  • 2022-01-22 (1).png
    2022-01-22 (1).png
    201.5 KB · Pregleda: 50
Jeeej 🙃😁
Screenshot_20220122_194913_com.huawei.android.hwouc.jpg

Da li je neko dobio update na Emui12 za P40 Pro, ko je na Vip tj A1 mrezi?

Ma neće ni biti za p40 lite. Jednostavno da su hteli pustili bi emui 11.

Dobice sigurno oni modeli za koje je najavljeno oficijalno, e ne ne secam se dal je mendju njima P49 Lite

Ја не знам где се ви читали то али ај сам на разним сајтовима прочитао да и п40 лајт добија емуи 12

Noćas stigao update na P40 Pro, mreža A1. Pretraga ažuriranja preko standardne opcije ne prikazuje da je upd. stigao. Sam sam "povukao" update, preko My Huawei app.
Idete na "usluge", pa gore desno četiri tačkice, u padajućem meniju odaberete "brze usluge", pa opcija "ažuriranje". Tu bi trebalo da imate obaveštenje ukoliko vam je stigao up date. Srećno :)

Noćas stigao update na P40 Pro, mreža A1. Pretraga ažuriranja preko standardne opcije ne prikazuje da je upd. stigao. Sam sam "povukao" update, preko My Huawei app.
Idete na "usluge", pa gore desno četiri tačkice, u padajućem meniju odaberete "brze usluge", pa opcija "ažuriranje". Tu bi trebalo da imate obaveštenje ukoliko vam je stigao up date. Srećno :)
U pravu si.
I kod mene je tako.
Telenor mreža

Updateovao se P40e na emui12, lepo je sto i posle skoro dve godine ima podrsku telefon.
Radi google.
Ja ne vidim nikakve promene u kameri, i pre je postojao aperature mod.
Meni su fotografije bile pre ok i sad su ok, ali video je bio srednje žalostan i dalje je takav, tu imaju bas dosta mesta za popravku.

Updateovao se P40e na emui12, lepo je sto i posle skoro dve godine ima podrsku telefon.
Radi google.
Ja ne vidim nikakve promene u kameri, i pre je postojao aperature mod.
Meni su fotografije bile pre ok i sad su ok, ali video je bio srednje žalostan i dalje je takav, tu imaju bas dosta mesta za popravku.
Znači nema poboljšanja?
A može li se vratiti na 11?

Jedno pitanje:Kako da konfigurišem dugme za isključivanje da otvara odeređnu aplikaciju osim huawei asistenta? To može i na samsungu i na iphone,pa me zanima može li i ovde.U pitanju je Huawei P40,EMUI 12

Meni posle update na 12 notifikacije rade uzas.
10 puta gore nego na 11.
Jel moze nekako to da se resi?

Koji ste vi tutorijal koristili da sredite notifikacije,posto me sad bas nervira?

Poslednja izmena:
Meni posle update na 12 notifikacije rade uzas.
10 puta gore nego na 11.
Jel moze nekako to da se resi?

Koji ste vi tutorijal koristili da sredite notifikacije,posto me sad bas nervira?
Koje notifikacije?
Preko GSpace ili standardne?

Koje notifikacije?
Preko GSpace ili standardne?
Standradne.
Ne radi mi Viber i Insta.
Tek kad udjem u aplikaciji stignu mi poruke.
Upste mi ne stizu notifikacije.
Jel ima neki tutorijal da radi provereno?

Da li još neko ima problem sa update na EMU12, da li vredi instalirati update, da li još nekome ne rade notifikacije nakon apdejta. Trenutno mi sve dobro radi , razmišljam da li da ga instaliram

Viber notifikacija danas kasni oko 10 minuta kad je hladan telefon, insta ne koristim. Generalno meni to nije vazno.
Nisam video neka velika unapredjenja da se mora preci na 12ku.
Ima u taskmeniju sad dugme da se minimalizuje aplikacija, i intefejs je nekako brzi.
One nove podeljene notifikacije gore, mogli su staviti da se uhvati od sredite ekrana a ne skroz odgore.

Može li neko da mi pomogne, nigde ne mogu da nađem original silikonsku futrolu za P40 pro PLUS u crnoj boji, gde god sam pitao niko nema niti može da nabavi, da li neko od Vas možda zna gde bi se mogla naći ili da li neko hoće da je proda. HVALA

Prilozi

• P40 pro plus.jpeg
    P40 pro plus.jpeg
    21 KB · Pregleda: 16
Sad sam bas pratio meni uredno radi Email push i Viber notifikacije rade uredno sve, ostalo cu jis da pohvatam, Gspace not rade ok.

Može li neko da mi pomogne, nigde ne mogu da nađem original silikonsku futrolu za P40 pro PLUS u crnoj boji, gde god sam pitao niko nema niti može da nabavi, da li neko od Vas možda zna gde bi se mogla naći ili da li neko hoće da je proda. HVALA
Ja sam porucio ovo sa alija i verovatno najbolja maska napravljena, isprobao sam ih brdo do sad. Kome nije hitno neka poruci nema greske.

I ova je odlicna, ali zbog dizajna sa otvorima na kameri cesto pravo probleme prilikom fokusiranja. Prethodna ima jedan veliki otvor koji prati i ispupenje kamere , tako da em nema problema u radu em nema grebanja stakla prilikom spustanja na povrsine.

Ja sam porucio ovo sa alija i verovatno najbolja maska napravljena, isprobao sam ih brdo do sad. Kome nije hitno neka poruci nema greske.

I ova je odlicna, ali zbog dizajna sa otvorima na kameri cesto pravo probleme prilikom fokusiranja. Prethodna ima jedan veliki otvor koji prati i ispupenje kamere , tako da em nema problema u radu em nema grebanja stakla prilikom spustanja na povrsine.
Nijedna nije za P40 pro Plus, baš ih slabo ima za plus model

Vrh Dno