Random life
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.10.2017
- Poena
- 70
Evo nas na cenam koje sam manje vise i napisao samo sto je ETH otisao mnogo nize.Pozdrav kripto entuzijasti,
Mislim da jos nismo dotakli dno i da cemo sigurno testirati btc 40k.. eth 3200-3000, ltc 110-100, link 13.3-10.5 xlm 0.15-0.13.
Bilo bi isuvise lako da je sve nastavilo pravolinijski gore, samo stepenasta kupovina i bez zurbe sto vise padne to bolje ako imate strpljenja nema greske.
Imamo i dalje dobrih i losih vesti ali kada utvrdimo dno mislim da posle toga postepeno btc moze u napad na 70k+ a ostali ce pratiti naravno, do tada kupovina ko moze, kome je muka da gleda krvarenje neka pocupa kablove i zaboravi na kripto dok se ne oporavi sve.
Ne oglasavam se cesto jer mislim da nema smisla kuckati 10 poruka dnevno barem za mene, ali kad napisem nesto ocekujem da ima smisla, pa videcemo.
Srecno!
Moja dalja prognoza kako cu ja cekati je da cemo imati povlacenje ispod 28.550$ sto ce dodatno iscediti Altove i po meni to je to ne bi trebali da idemo dalje vec da krene oporavak, Glupo je pokusavati naci neke repove za Altove trenutno jer ce pratiti BTC ali grubo svi bi jos mogli 20% dole od trenutne cene.
Takodje mislim da oporavak nece biti instant bilo bi isuvise lako, cimacemo se u zoni 30-42 dok se institucije ne napune i tek kasnije 50k+
Sto se Altova tice moj konj za kladjenje posle ovih padova ce sigurno biti LINK, imace strasne vesti u prvoj polovini ove godine pa cekamo i pratimo.
Srcno svima, i ako vam je ovo prvi bear ne panicite, samo strpljenje i sve ce doci na svoje.