Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Još ga ja držim stalno na qhd rezoluciji uz 120hz, tako da sam baš zadovoljan.

To se podrazumeva. Ko jednom proba 90,120hz, nema više nazad.

Kakva je šansa da su ovi S20 Snap što ih ima po oglasima ustvari refurbished telefoni?

Jer i na njih daju isto godinu dana garanciju kao što piše i na zvaničnom sajtu. https://www.samsung.com/us/smartphones/certified-re-newed-phones/

Je l' ima neko iskustva sa refurbished telefonima?
Imao sam ja (s10, s10+, s20).
Ne znam šta da ti kažem. S10 su bili super a s20 5g je bio u crnoj boji koja ne postoji fabrički i nekako je bio drljavo repariran i njime nisam bio zadovoljan.
Prva i osnovna glupost je što su svi reparirani telefoni brendirani kao mrežni uređaji (nose u1 oznaku na kraju) a na sebi nose unbranded softver (u) i nikada se ne mogu OTA apdejtovati dok se to ne ispravi/ne izjednači...
Ostalo je manje više ok.

Poslednja izmena:
Instalirajte Samsung Phone Info aplikaciju i pokazaće vam da li je telefon popravljan...

Prilozi

• Screenshot_20220111-075949.jpg
    Screenshot_20220111-075949.jpg
    68.3 KB · Pregleda: 98
Ne verujem da to valjano radi posao ali neka proba neko ko je kupio S20 5G sa SDom pa da /objavi/potvrdi!

Negooo, jedno pitanje za sve, pa ko zeli neka da savet (i zasto):
- Vredi li kupovati polovan S20 (nije 5g verz.), sivi, 8/128, Exynos čipset, besprekoran i koliko zaista vredi? Prosecan sam korisnik, znaciii nista nesto ekstra (ne igram igrice, pozivi, sms, FB, TW, Viber i to je to sto koristim)

Hvala unapred.

Ja nisam bio zadovoljan dok sam ga imao kao službeni telefon. Nisam bio zadovoljan baterijom.

Losa baterija.
Morao sam da spustim rezoluciju (ovo je na 720p i 120hz) da nekako izvucem ovaj sot...
I ovo je sve na wifi-u, tako da je ovaj rezultat veoma razocaravajuci.

Prilozi

• Screenshot_20220111-094328_Device care.jpg
    Screenshot_20220111-094328_Device care.jpg
    60.1 KB · Pregleda: 90
Ne verujem da to valjano radi posao ali neka proba neko ko je kupio S20 5G sa SDom pa da /objavi/potvrdi!

Da li valjano radi posao...ne mogu da znam, ali znam da je od deset Samsung telefona prosle godine 7 bilo refabrikovano, a 3 nije. Svi telefoni su kupljeni ovde kod nas.

Negooo, jedno pitanje za sve, pa ko zeli neka da savet (i zasto):
- Vredi li kupovati polovan S20 (nije 5g verz.), sivi, 8/128, Exynos čipset, besprekoran i koliko zaista vredi? Prosecan sam korisnik, znaciii nista nesto ekstra (ne igram igrice, pozivi, sms, FB, TW, Viber i to je to sto koristim)

Hvala unapred.

Prilozi

• Screenshot_20220111-170939.jpg
    Screenshot_20220111-170939.jpg
    39.6 KB · Pregleda: 74
I moj je originalan, živela Subotica. 😂

Gde ste nasli taj Phone info, na play store ili gde?

Hvala, nasao, i sa mojim mobom je sve ok. :)

I moj S21 5G je ok.
U utorak mi stiže S20 pa ću i njega proveriti.

Stigla januarska ispravka,ali i dalje ima bagove.Secka kada se ulazi u neke apk kao da je podeseno osvezenje na 60 Hz.Prijavio sam problem na Samsung forumu,da vidimo sta imaju da kazu.

Ja upravo skidam i instaliram A12. Videcemo kako ce se ponasati :)
Zanimljivo da mi nije prijavio sam update.

Poslednja izmena:
Meni uglavnom i ne prijavljuje, kao i ovaj januarski koji sam upravo skinuo jer sam video post u ovoj temi.

Posle update na A12 i OneUI 4.0 primetio sam da mi ne radi aktiviranje Google asistenta na komandu "Ok Google". Predostavljam da je to zbog novih opcija oko bezbednosti, ali kako da vratim da mi se Google asistent aktivira na glasovnu komandu "Ok Google"?

Stigao polovan S20 (nije 5G), oproban sa Phone Info+ i nije refurbisheeeeed :)
Odmah se apdejtovao na A12/UI4.0, obrisao sam mu kesh (iskljucite fon, povezite ga na PC s' kablom, kada se iskljuci prikaz stanja baterije pritisnite i drzite Pow i Vol Up dugmice, kada se fon ukljuci pustite Pow a nastavite da drzite Vol Up dok se ne pojavi Recovery meni, tu odaberite Clear Cache pa Reboot i to je cela muka!) i sve radi besprekorno. U njemu je Exy SoC ali avaj. Samo neka radi valjano i ja cu biti zadovoljan (dok se finansijski ne saberem :D )

pitanje za sve
isplati li se preci sa S20FE na S20U
S21U mi je preskup pa bih mozda prešao na S20U

pitanje za sve
Samo ti znaš kakve su ti finansijske mogućnosti. Lično bih sačekao da s21u još malo pojeftini sad kad izađe s22 serija pa išao direktno na njega...prilično bolji i lepši ali to je sve ono narodno koliko para toliko muzike.

Ne bih se ja nadao nekom pojeftinjenju S21U. Novih može samo da nestane a ne da pojeftine. Polovnjaci su vazda precenjeni, pa sve i da spuste cenu (a čisto sumnjam da će više od 50e) opet će to biti jaka cena. Poludelo tržište kod nas u zadnjih pola godine.

sve

Svakao da vredi preći. S20 Ultra je odličan telefon. Jedina njegova mana je mana svih Samsung Exynos telefona, a to je baterija. Kamera je ispeglana sa update-ima i nema problema sa fokusom. Koristim S20 Ultra već godinu ipo dana i u potpunosti sam zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno