U prevodu, džabe meni switch sa portovima od 10 Gbps i 2.5 Gbps kada mi oni puštaju 1Gbps kroz Huawei...Duzi odgovor: ako uzimas internet od 10 gbps, dobijas njihov huawei ruter gde ima na izlazu 10 gbps, ako ne uzimas, a pak ti treba, postoji mogucnost rente, a maltene ti je to kao i da ti naplate, tipa 500 eur, pa podeli na 24 rate.
Uproscena situacija bi bila, da oni treba da nude rutere sa 10 gpbs, dok za pravna lica treba da nude sfp+ epon, ali na zalost tad nisu imali, i koji kosta u rangu od 60 do 80 eur.
Mali edit - da kacis direktno vlakno na sopstvenu opremu dozvoljavaju ako si pravno lice (dok nemaju sfp+ da ti daju), a ako si fizicko, mora njihova uprema, pa tek bridge na svoju.
Od onoga što znam, na Dorćolu, u Žorža Klemansoa i u Senjanin Ive znam da ima (privatni + poslovni korisnici). Na obe lokacije je kabl ušao kroz podrum.Dorcol, okolina Francuske i Gundulicevog venca?
Pozdrav, može na više uređaja, mislim da su tri maximum. I ja sam koristio prepaid, doduše na 2 webos TV.Pozdrav,
čitam temu, ali nikako da nađem ono što me interesuje. Da li može Orion tv aplikacija da se gleda na dva televizora? Uzeo sam Orion pripejd varijantu da probam, zasad deluje ok, čak vrlo dobro, ali mi nije to jasno da li može. Imam je na jednom tv-u, ali kad hoću da se ulogujem na drugi traži mi pin. E sad, ukucam ja pin koji je na prvom tv-u, ali ga ne prihvata. Da li to znači da ne može na dva android tv uređaja?
Ma znam to, naravno, i kad uđem u app pojavi se kod, ali posle 3 sekunde nestane i pojavi se ekran za pin, iako ja ne stignem da ukucam taj kod. Kao greška nekakva da je u pitanju. Mi box 3 je u pitanju.Pa imas da kliknes tu dodaj novi uredjaj i onda upises kod koji ti stoji na tv-u kada pokrenes aplikaciju i to je to
Samo Laki stbKoje STB-e sada daju?
Ima li neki novi box?
Ispravka nisu frejmovi u pitanju već 30hz 😉Em podržava samo 30fps
Ako je wifi ona optika preko antene tp link archer a za obican wifi ne znam.Koji ruter daju za WiFi tehnologiju?
Ja sam na Banovom brdu, koristim Orion optiku (1000/200) i za sada nemam zamerke.Pozdrav ljudi,
Već duže vreme koristim SBB usluge, oko 6-7 godina unazad. Iskreno, nisam preterano zadovoljan uslugom, ali i nemam pojma kako je kod ostalih provajdera.
Skoro mi je došao čovek iz Oriona na vrata sa nekim sumanuto dobrim ponudama u vidu brzine interneta i cena. Pre SBB sam koristio Orion, ali to je bilo tako davno da nisam ni znao da oni i dalje postoje 😀
Ono što mene zanima je kakva su vaša iskustva sa Orionom na Čukarici, ukoliko vas ima? Meni je prosto neverovatno da mi nude 3 puta brži internet, za skoro duplo manje para. Sve se mislim da im je podrška i usluga slaba, ali to naravno ne mora da znači. Istekao mi je poslednji ugovor sa SBBom i rado bih se prebacio na Orion optiku, ali ne bih ni da budem zamorče, ako me razumete 😀
Pa eto, koga ne mrzi voleo bih da mi prenese svoje iskustvo.
Kod njih je stara boljka da na 1Gbps brzina varira. Imao sam to ranije, pa kad se pojavio prepaid, onda sam namerno uzeo manju brzinu, t.j. 200, em je jeftinije em imam uvek 100% brzine, a to mi je sasvim dovoljno. Sto se tice stucanja i zastajkivanja, tacno je da po nekad i stucne, ali na wifi bar kod mene ima mnogo signala u zgradi pa mi tu u nekim periodima dana cesto koci,, dok tv koji je direktno prikljucen na modem radi normalno. Zato mislim da treba obratiti paznju na wifi saobracaj u blizini pre nego sto se optuzi zlOrion za sve smetnje.Ne zna za tvoj kraj Ali kod mene na NBG je ovakva situacija:
1. Net radi veoma dobro, brzina je gotovo uvek veća od 80% reklamirane - ovo zvuči loše ali ja imam 1Gb, tako da je to super.
Net ume da štucne ponekad, ali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari