Na oglasima kod nas u BiH. Stiker na kutiji ima, neotvoren, tamno plavi. Ne znam koja je ver al pretpostavljam da je exynos. Kupljen u njemackoj pa donesen. Iskreno, ne daje mi se vise od 350e za tel, pa mi je ovo nekakav kompromis. Pa sam ga pogodio za 330 evara sa postarinomGde ga nadje za 330?
Kako se na oglasima prepoznaje snapdragon varijanta?
Pogledaj za svaki slučaj u podešavanjima pa onda onu zadnju stavku info o telefonu,drugu mi se desilo da su mu uvalili exynos verziju a na kutiji oznaka bila koja se odnosila na snapdragon verziju. Svašta ima danas.Ipak je sdZa 330e mislim da je to to
![]()
![]()
A onda je SD sto posto,nema greske. 😂 E i kod nas u CG nema se nešto para ali odmah da ti kažem da čim iskoči S20Fe sa snapdragon verzijom,bukvalno ne stoji u oglasima preko dva dana,nema šanse,odma se prodaje,ja sam par njih propuštio,ovaj nisam htio da propustim,pa nisam ni pregovara oko cijene,450,dvije godine garancije i ćao đaci. Neka ti je srećan pa da te zdravo služi. 😃Pogledacu, mada mi je svejedno. Bio sam ubjedjen da je exynos verzija, nisam ni pitao, mada ne znaci mi nista u sustini. Gledao sam razlike i ne predstavljaju mi mnogo. Prilicno sam light user. Kutija nije otvarana, ima onaj stiker, nemoguce ga je poslije zaljepiti. Koja je sansa da je samsung pobrkao... A tip koji prodaje ne zna ni sta znaci rijec cipset, a kamoli snap vs exynosVidim kad je objavio oglas 27.11. da je pocetna cijena bila 450e, pa je skidao sve do 345e, pa smo pogodili na 330e. Kod nas inace slabo ide prodaja telefona, ljudi sve manje para imaju, a i sve je manje ljudi, odlaze iz zemlje. I ti sto se informisu za kupovinu u 90% slucajeva nude zamjenu za drugi tel. Tako da zna naletjeti bas bas povoljan telefon.
Da mi je znat koji to mađioničari izvuku 9 sati SOT-a sreće mi moje bez ako ga ne štede. Meni je sve popaljeno bez svakog,i ovaj olvejs on displej i 120 hz i nemam pojma,što god treba da popalim ja upalim,ne štedim ni na čemu,ne znam koji ***** brate uzmeš telefon zbog ovoga ili onoga i na kraj uzemeš i gledaš kako da mu uštediš na bateriji,gasiš ovo ili ono,miči,ne umijem ja to,ne znam šta uzimaju telefon pa mu gase sve i svašta da bi dobili koji sat duže. Meni ovaj izdrži jedan dan,meni dosta sreće mi. Pa brate meni drug ima s21 i vjeruj mi nema razlike neke u kamerama bez svakog plus ovaj ima 3x zum,razlika je skoro pa neprimjetna nego aj sad,sat vremena sam poređenja neka pravio,nema vala sad neke razlike da **** oca. Što se tiče Šaomija,sve se kunu u njega nešto al ja sam crn ka crna zemlja,10 godina koristim Samsung,iskreno prije ovoga sam koristio ako mi vjeruješ S7 edž preko 5 godina,najjači telefon ikad i dalje radi super samo eto došlo vrijeme da uzmem drugi i uzeh ovaj na kraj.Pa doduse, tek ce u ponedeljak da posalje posto danas ne radi ta brza posta, tako da ko zna, svasta moze da se izjalovi do utorkaJa sam malo gledao to poredjenje izmedju sd i exynos i sta znam, 8h vs 9h sot, 24% brzi u igrama i benchmarku, kamera iskreno negdje su mi bolje jedne, negdje druge. A obzirom da tel uglavnom koristim 1-3h maks, viber, poziv, sms, malo chrome i kamera ponekad, vjerujem da bi mi i exynos zavrsio posao. Kod nas je i exynos najjeftiniji oko 430e, i koliko vidim stoje na oglasima. Narod leti za s21 i s21+, iphone i xiaomijima, mi11 ode odmah cim se pojavi. S20 fe je sad vec star tel i vjerovatno je i to razlog slabijeg interesovanja. Recimo da je oneplus kod nas egozotika, a za oppo, pixel ili vivo 99% nikad nije ni culo
![]()
Pa kod vas su cijene dosta niže ako je tako. Pa šta znam,taj pixel liše kamere samo neka je zdravo,ovaj novi nisam ni vidio a ne što drugo pa ne mogu da pričam. Ja nešto tripujem od androida samo Samsung. Zaletio sam se bio na momenat na Ajfon 11 pro maks ali ne postoji šansa da ja imam živaca da se naviknem na ios,probao ovako malo ali sam odustao,u crveno me ubači. Jednostavno meni baš leži one ui od samsunga,moš mislit kad mi se majka od 60 godina prelagano snalazi na njega,na ajfon ja mislim na bensadine bi završila. Ja sam imao finu ponudu od momka za oppo find x2 pro ali i onaj njihov color os mi je isto nešto prečudan. Ne znam,teško mijenjam navike. Vjerovatno da me izdao Samsung u ovih zadnjih 10 godina ja bih promijenio ali da kucnem nema greške još makar što se mene lično tiče.@Pakjao To sam vidio na youtube, 8-9h. Ono, upale tel i akaju ga 8-9h. Ja ne volim samsung, ja sam nexus/pixel/sony/oneplus tip. Xiaomi, huawei, samsung, to mi se bas ne svidja. Ni izrada, ni izgled, ni software. Ali situacija je takva da mi je s20 fe nekako best buy. Iskreno, ne bi da za njega nikad vise od ovih 330e. Za 400-430e bi ganjao polovan oneplus 8 pro. Ili za 450 nov oneplus 9. Ali ovo za 330 mi je bas naletilo, pa ajde reko da se malo ubacim i u samsung taborNisam od S6 bio. Mada generalno mi je izbor suzen, jer ne gotivim zakrivljene ekrane nikako. Mogu na silu samo. Probao sam iphone 13pro, drzao 2m ali ne mogu ios nikako. Kameru, ekran, ,izradu, zvuk takav jos nisam vidio ni cuo. Samo da je na androidu
![]()
E ne znam ni ti kako to uspijevas,znaci tebi bi mogao ladno 8h sot da izguraš,mada ja igram igrice isto pa vjv zato ne mogu tu magiju da izvedem. 😁Meni izletila kombinacija da "uvalim" prijatelju Exynos verziju, kaze nebitno mu je trajanje baterije, sa njegovim nacinom koristenja izgurace blizu dva dana, tako da sam uz razliku/doplatu od 20€ nasao Snapdragon, star 4 mjeseca i u garanciji od 2 godine.
Evo sada je na 48% i 4.5h sot. Exynos bi bio na ~20-25% istog koristenja, tako da je razlika prilicno osjetna.
Kamere su manje više iste s tim što Huawei ima 5x optički zum i bolje fotografije pravi u uslovima slabijeg osvjetljenja ili to po noći i slično. Ako ti je nešto bitno sad da imaš 120hz osvježavanje ekrana i da ti je telefon brži a brži jeste i ako ti odgovara one ui više onda možda i vrijedi. Mada realno i nije neki prevelik skok sa P30 Pro na S20 FE,moje neko mišljenje.Jednom sam cini mi se poatavljo pitanje na forumu ovom al ajde opet cu da pitam za savet. Dal vredi P30 pro da zamenim za S20 fe snapdragon verzija? Malo mi je dosadio P30 pro znam da je premium izrada na strani Huaweia. U velikoj sam dilemi sta mislite? Takodje su mi kamere bitne dal su iste ili makar priblizno dobre na s20 fe kao na p30 pro?
E to, to me i zanimalo.Šanse da otkljucas 5g nema.
Xz2, u aprilu ce biti 4 god. Uletio i iphone 13 pro 2 mjeseca. A uljetali su po mjesec i zenfone 8 i oneplus 8.Zavisi šta sad koristiš, telefon je odličan.
Stigo i meni sinoc g780g, nista nije pobrisalo, ne vidim neku razliku u odnosu na ui 3.0, ne radi vise onaj trik sa power saving i 120hz gadovi, kamera pravi sad jos bolje slikeStigao a12 na moj G780G za azijsko trziste. Da li je neko instalirao? I da li pobrise sve aplikacije nakon update-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari