Šta je novo?

Periferni uređaji Koji miš da kupim?

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

neoneri

Poznat
Učlanjen(a)
29.12.2021
Poena
40
Do sada sam koristio Genius, klasičan optički miš sa USB kablom. I sad bih neki klasičan, za svakodnevni rad, mislim sa kablom usb. Ali, kod svih miševa koje sam koristio prvo ode skrol dugme, tako i ovom, imam ga svega godinu dana. Koji preporučujete?

Ili, neki gejmerski, nemam iskustva, da li mogu da im se dodele funkcije na tasterima, pošto uglavnom imaju više tastera. Recimo za neki program, Photoshop, Audacity i slični multimedijalni programi...

Individualna stvar.

Ne mogu da znam šta ti odgovara, ali dajem savet da ne otpisuješ bez kabla, na većini čak i jako jeftinih, nema neke razlike. Mi i CS igramo bez problema sa jednim od bežičnih sa AliExpress, sveukupno meni lično jedan od najzgodnijih miševa za rad, a džabalesku.

G102 LIGHTSYNC

G102 LIGHTSYNC - deluje vrhunski, jest malo skuplji...

Što se tiče bežičnih, imam loša iskustva, svakih mesec dana moram da kupujem baterije AA... možda ima neki samopunjivi ili nešto slično, da ne dajem baš 4 iljadarke ...

@ppredrag a jel su programibilni tasteri?

G102 LIGHTSYNC - deluje vrhunski, jest malo skuplji...

ASUS TUF Gaming M3 Mouse.

Može da se nađe za oko 2.000,00 . Za taj novac nije loš, samo sam se namučio dok sam skinuo softver Armoury II

Primetno je lošiji od mog G403, ali je u odnosu na Genius baš bolji. Bolje mi je legao i od bloody v7, koji i dalje imam za rezevu, mada čisto sumnjam da ću ikada više da mu se vratim 😁 .

jel su programibilni tasteri?

da

Nazad
Vrh Dno