MILOŠ 976
Poznat
- Učlanjen(a)
- 14.09.2021
- Poena
- 35
Nekad ima nekad nemaJel ima neko problema sa premotavanjem, umesto preview-a je samo crno, nema slicica?
Nekad ima nekad nemaJel ima neko problema sa premotavanjem, umesto preview-a je samo crno, nema slicica?
To je izgleda neki bag prvi dan unazad je uvek ok al naredni se to desava , prvo premotas unazad par sec. dok se ne pojave slicice i onda krenes da motas unapred i bice slicica 😁😀Jel ima neko problema sa premotavanjem, umesto preview-a je samo crno, nema slicica?
Извињавам се због нејасноће, у гужви сам и немам много времена, а хтео сам да помогнем људима, да их не оставим без одговора. Отприлике сам то хтео да кажем. У рекаверију нека обришу и кеш партицију и остало што могу, причам из сећања сада. Све сам обрисао што може. Поставио сам на овом форуму раније фотографију менија.Al ga opisa brate... ovo pretpostavljam objašnjavaš kako box butuje u recovery? Pa iz recovery da se odradi factory reset?
Wipe data/factory reset и Wipe cache partition оба сам урадио. На то сам мислио.Покушао сам да укљућим Каон KSTB6020 док држим ресет дугме са горње стране. Добио сам системски мени, али нисам много постигао. Шта год да урадим на крају стигнем до уношења кода. Можда некоме од форумаша ко зна више помогне. Слике су у прилогу.Pogledajte prilog 326418
Отприлике тако осим што не мора тастатура. кратки клик на тастер помера ставку у менију а дуги клик одабира, он оф дугме односно тастер. Има само један тастер, не може да се погреши. Све то пише на енглеском на екрану, мислио сам зато да не морам да објашњавам.Ja sam te razumeo jer znam kako se ulazi u recovery, a drugi ne znam baš koliko su mogli![]()
Ajd da ja to provedem:
1) "reset taster" = power dugme, on/off dugme, dugme na vrhu boxa (na KAON, na SDMC je napred, levo od LED indikatora)
2) da bi se ušlo u recovery mode box se prvo ostavlja bez napajanja / bez struje, zatim se stisne i drži power dugme i vraća se napajanje i kad krene da bootuje u recovery pušta se power dugme
3) Eon daljinac ne funkcioniše dok je uređaj bootovan u recovery tako da treba da se poveže tastatura za navigaciju po recovery opcijama.
Ista procedura važi i za KAON i za SDMC box, s tim da KAON ima pozadi on/off prekidač za napajanje a na SDMC nema tako da tu mora fizički da se "čupa" i vraća kabl napajanja.
Да одговорим сам себи после 20+ дана 😄.У последњих неколико дана јавио ми се проблем када се истовремено гледа програм на Еон боксу и андроид боксу (х96н).
Слика сецка сваких пар минута са поруком ,,нема сигнала ( шифра #2001000).
Када се затвори Еон апликација на било којем боксу, онај други нормално ради.
Када се гледа на једном Еон а на други било шта (коси, иптв, ју тјуб), такође нормално ради. Један бокс и телефон, такође ради.
Све пробао што ми је пало на памет, мењао днс-ове, везивао на лан, вајфај, опет исто. Интернет (Супернова), према СББ-у нормалне брзине, нема сецкања.
Неко са сличним искуством?
Ja kad prebacim na srpski, tako bude do narednog paljenja eon boxa pa se ponovo vrati na hrvatski tj. hrvatski dominira a bude i srpskog i slovenačkog.Prebaci na srpski i biće sve na srpskom.
kaon nema wifi ima samo sdmc i ovaj novi box na njima bi trebalo to da radi.ne ide mi pretraga, jel rasi jos uvek wifi gimnastika na kaonu i ako moze hint gde da nadjem uputstva
I drugo pitanje jel uspeo neko da pokrene remot play za playstaion? instalirao sam apk ali posle logovanja izbaci da ne moze da se konektuje na net.
A koji je to novi box? Jel za sbb u mreži ili za van mreže. Ako ima neka fotka. Ja sam sbb van mreže.kaon nema wifi ima samo sdmc i ovaj novi box na njima bi trebalo to da radi.
To bi trebalo da je ovaj ako nisam pogrešio : https://www.androidtv-guide.com/pay-tv-provider/united-group-eon-ott-smart-box-2/A koji je to novi box? Jel za sbb u mreži ili za van mreže. Ako ima neka fotka. Ja sam sbb van mreže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari