gicko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.06.2010
- Poena
- 465
To jedino moze na sdmc neki od aidan romova pisao je neko ranije ovde u temi pa pogledaj malo.Mislio sam bez EON i United media aplikacija.
To jedino moze na sdmc neki od aidan romova pisao je neko ranije ovde u temi pa pogledaj malo.Mislio sam bez EON i United media aplikacija.
Gde si ti to pročitao?po priči koji sam pročitao, na isteku ugovora bi trebalo da ga brišu iz SAP-a.
ja koristim smartersPozdrav,dobio sam danas eon smart box kao zamena za d3 zbog prelaska na veci paket,koja je najbolja app da se skine sa playstore za iptv da mogu da ubacim m3u?
166din ali nije obavezno.Jel se taj smarters placa?
To je home dugme nema veze sa gašenjem 😉valjda okruglo O ispod OK
Sam si dao odgovor samo da das putanju preko BMNi gašenje nema veze sa recent applications
Znam da je O home, nego služi samo kao home i ako se dugo drži ulaziš u aplikacije. Ali recent applications keine...
Ma jok, neće, na mibox s hoće, ovaj ne.Dva puta klikni i izbacice ti.
smestio ih je u sistemske aplikacije
Probaš factory reset, ako ne radi, reklamiraš sbb-umeni i dalje kada castuje prebaci ton a slika je skroz bela.....tako sa fona, laptopa, drugog fona....probao sam da brisem cash memoriju i youtuba i chrome cast i ne vredi.....ima li neko ideju? hvala.
ne znam.....kako da to proverim?Jel' Chromecast aplikacija na box-u ažurirana na poslednju verziju?
Pozdrav
Probaj da deinstaliraš ažuriranje imao sam sličan problem i tako ga rešio . (Ažuriranje Chromecast app )problem mi je sto imam instalirane jos neke apk (kodi, supernova, stb..) i onda ne bih imao sanse da sve vratim kako je bilo......u svakom slucaju to mi je zadnja opcija, mislio sam da je ovo resivo bez factory reseta..hvala u svakom slucaju
ne znam.....kako da to proverim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari