Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Našao sam odgovor na problem, nisam video rešenje :) Nema veze, taj box mi stoji zakjljučan, po priči koji sam pročitao, na isteku ugovora bi trebalo da ga brišu iz SAP-a.

Pozdrav,dobio sam danas eon smart box kao zamena za d3 zbog prelaska na veci paket,koja je najbolja app da se skine sa playstore za iptv da mogu da ubacim m3u?

Poslednja izmena:
Skinuo sam neku sa playstore iptv smarters pro,nadam se da nije neki trial,za sad radi korektno m3u lista.

Постоји ли начин да еон бокс гаси струју из усб порта када се искључи уређај?

Ovaj box bez BM nema varijantu recent applications? Kod mi boxa je beše dva puta home dugme, kod ovog ne mogu da provalim.

Ni gašenje nema veze sa recent applications;)
Znam da je O home, nego služi samo kao home i ako se dugo drži ulaziš u aplikacije. Ali recent applications keine...

Dva puta klikni i izbacice ti.

Dva puta klikni i izbacice ti.
Ma jok, neće, na mibox s hoće, ovaj ne.
Nego, instalirao sam google drive i chrome, međutim smestio ih je u sistemske aplikacije. Jel ima fora da se izbace na home ili bar među aplikacije. Bila je neka aplikacija... a da, beše atv launcher ili tako nešto?

Ja sam instalirao neki Launcher, samo tako se zove. Tu mi se pojave ove aplikacije što sam instalirao sa Aproide.

Hvala ti, ipak sam se dobro prisetio, pa sam već ubacio ATV Launcher, isto vrši posao.

smestio ih je u sistemske aplikacije

Ne, nije ih smestio u sistemske aplikacije. Zna se šta znači pojam sistemska aplikacije na Android OS.

To što ih nemaš u AndroidTV Launcher-u ne znači da su sistemske već samo znači da zvanično kao nisu kompatibilne sa AndroidTV OS & ne traže permission da budu izlistane u All Apps sekciji launcher-a.

IMG_20211222_233340.jpg
Nisam nikad rekao da su sistemske, nego da su se tu smestile nakon instalacije.

meni i dalje kada castuje prebaci ton a slika je skroz bela.....tako sa fona, laptopa, drugog fona....probao sam da brisem cash memoriju i youtuba i chrome cast i ne vredi.....ima li neko ideju? hvala.

meni i dalje kada castuje prebaci ton a slika je skroz bela.....tako sa fona, laptopa, drugog fona....probao sam da brisem cash memoriju i youtuba i chrome cast i ne vredi.....ima li neko ideju? hvala.
Probaš factory reset, ako ne radi, reklamiraš sbb-u

Jel' Chromecast aplikacija na box-u ažurirana na poslednju verziju?
Pozdrav

problem mi je sto imam instalirane jos neke apk (kodi, supernova, stb..) i onda ne bih imao sanse da sve vratim kako je bilo......u svakom slucaju to mi je zadnja opcija, mislio sam da je ovo resivo bez factory reseta..hvala u svakom slucaju
Jel' Chromecast aplikacija na box-u ažurirana na poslednju verziju?
Pozdrav
ne znam.....kako da to proverim?

problem mi je sto imam instalirane jos neke apk (kodi, supernova, stb..) i onda ne bih imao sanse da sve vratim kako je bilo......u svakom slucaju to mi je zadnja opcija, mislio sam da je ovo resivo bez factory reseta..hvala u svakom slucaju

ne znam.....kako da to proverim?
Probaj da deinstaliraš ažuriranje imao sam sličan problem i tako ga rešio . (Ažuriranje Chromecast app )

Jel ima neko problema sa premotavanjem, umesto preview-a je samo crno, nema slicica?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno