old_bookmaker
- Darth Vader's accountant -
- Učlanjen(a)
- 19.08.2015
- Poena
- 335
U temi o LG televizorima sam pisao (link) da mi je "stari" LG 55UJ620V je otišao u "večna lovišta". Imam potvrdu iz servisa i odobrenu zamenu (može i povraćaj novca) uz moju doplatu (ne mora ali mislim da će trebati) za nov TV. Računam da je tako lakše, tj. da ću moći odmah otići u prodavnicu i izneti nov TV.
Ograničavajući faktor su "Tehnomanijine prodavnice". Najviše sam se interesovao za neki novi LG, po mogućstvu OLED, a najjeftinija varijanta koja mi se uklapa u budžet je upravo ovaj LG:
www.tehnomanija.rs
E sad, pitanje na koje ja ne nalazim "odgovor" je da li je najjeftini OLED bolji od nekog najskupljeg TV-a srednje-više klase u istom-sličnom cenovnom rangu. Npr. neki Nano Cell za 120k din (ne mora uopšte tu da dođe u obzir LG, to navodim kao primer).
www.tehnomanija.rs
Ograničavajući faktor su "Tehnomanijine prodavnice". Najviše sam se interesovao za neki novi LG, po mogućstvu OLED, a najjeftinija varijanta koja mi se uklapa u budžet je upravo ovaj LG:
Tehnomanija
E sad, pitanje na koje ja ne nalazim "odgovor" je da li je najjeftini OLED bolji od nekog najskupljeg TV-a srednje-više klase u istom-sličnom cenovnom rangu. Npr. neki Nano Cell za 120k din (ne mora uopšte tu da dođe u obzir LG, to navodim kao primer).