Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Ima sveze dve ocene, jedna je bas za konzolu. Mislim da ko je iz Bga, jedini nacin provere da se ode licno i odradi navodna kupovina. Mozda lik zeli da se otarasi konzola. Da je stavio i 650, otislo bi mislim lagano. Da sam svakako tamo, proverio bih, cak i za preprodavce je ovo dobar deal. :D

Ма оглас је ту скоро две недеље. На КП поруку не одговара а прочитао је. Вероватно је продао ако је имао не верујем да се не би продао по тој цени до сад...

telefon je nedostupan, po datumima pretpostavljam da je prodao baš tom liku koji je i napisao ocenu

Причате, критикујете, и на крају ћете сви покуповати бандлове. Чак и Тадија поклекнуо. Е вала хоћу дигитал и имаћу га макар чекао још 2 године.

Zašto prodaje sa PS+?
Zar to nije vezano za nalog i menjanjem za novu konzolu možeš da nastaviš da koristiš?

aXrADvg_700bwp.webp

Samo uzmi bundle sa Tsushimom, bolji je. Vidim da su ga dodali u Gigi.
E nabijem ih, ja sam prvo hteo u gigatronu da kupim bundle zbog produzene garancije koju daju sa ddor, al iskocila prosle nedelje ponuda u games-u sa ghost of tsushima koju sam svakako planirao da kupim, a inace mi se demon souls nije svidjao i onda zabodem konzolu sa tsushimom u gamesu pre 2 dana jer su jedino oni nudili razlicit bundle. Avaj, valjda nece trebati vise od 2 godine garancije, ako je kvalitet ps5 u klasi sa prethodnim konzolama.

Ja sam skupio 540 eura za sad, da je normalna cena uzeo bih ga a posto nije, cekam jos mesec i jace, tacnije platu za januar pa mzd u medjuvremenu i nadjem nesto a mozda i cena bude normalnija u februaru 🤔

Koliko vidim isto je stanje i sa Xbox X.
Mada se iznenadih kad videh u subotu 6 komada Xbox X u Mediamarkt-u u Minhenu tražeći PS5 kontroler sa Destruction igrom za dž u paketu.
Da dan pre toga nisam uspeo da pre-orderujem PS5 verovatno bih njega uzeo.

Ako je to naznaka poboljšanja stanja, onda ima nade i za PS.

Koliko vidim isto je stanje i sa Xbox X.
Mada se iznenadih kad videh u subotu 6 komada Xbox X u Mediamarkt-u u Minhenu tražeći PS5 kontroler sa Destruction igrom za dž u paketu.
Da dan pre toga nisam uspeo da pre-orderujem PS5 verovatno bih njega uzeo.

Ako je to naznaka poboljšanja stanja, onda ima nade i za PS.
Stanje sa XSX je mnogo bolje u Evropi. Prošle nedelje je čak bio i skuplji. Možda se nešto slično desi sa PS. Ostaje samo da se nadamo.
XboX Stanje.jpg

Причате, критикујете, и на крају ћете сви покуповати бандлове. Чак и Тадија поклекнуо. Е вала хоћу дигитал и имаћу га макар чекао још 2 године.
i ja sam tako mislio, ali mi smor da izađe ps6 dok mi je ps5 još uvek skoro nov :) enivej, što više bandlova kupimo, to će pre i normalna prodaja (valjda)
Samo uzmi bundle sa Tsushimom, bolji je. Vidim da su ga dodali u Gigi.
*** već sam uzeo ovaj drugi sa demonima, nešto mi to manje bitno, pre bih uzeo i bez igrica da je moglo, ili digital najpre, ali avaj
Za malo i ja da pokleknem pre neki dan i kupim bundle, al stanem razmislim i bukvalno ne znam sta mi se trenutno igra a da ne mogu na cetvorci.

Moram malo da ispratim sta novo dolazi od ekskluziva uskoro pa da vidim da li cu da se izlozim ili ohladim skroz od kupovine.
ja imao ps4 godinama i onda ga poklonio misleći da ću "ovih dana lagano" da kupim ps5, to bilo pre pola godine, sad je već kriza :D

Kod nas u RS (Bosna) se pojavila digitala od ovlastenog dobavljaca (Sancta Domenica). Digitala B chassis, dzojstik i Dualsense za punjenje 1139 KM. Oko 580 eura. I moguce je bukvalno na svakom cosku kupiti konzole. Svugdje nestasica, a kod nas ide kao halva. Primanja smijesna, ali nikome nista. Fascinantno. 🤣

Kod nas u RS (Bosna) se pojavila digitala od ovlastenog dobavljaca (Sancta Domenica). Digitala B chassis, dzojstik i Dualsense za punjenje 1139 KM. Oko 580 eura. I moguce je bukvalno na svakom cosku kupiti konzole. Svugdje nestasica, a kod nas ide kao halva. Primanja smijesna, ali nikome nista. Fascinantno. 🤣
Tako je to kad imate PS Store :)

Op, op, eto prilike da posetim bratsku nam RS...

Danas sam bio u BH i slucjano naleteo u radnji na Ps5 disc verzija samo 1399 km sto je 700 e bez ikakvih igrica, nisu oni nista bolji od nas 🙂 Inace vise ni sam ne znam gde nisam pogledao za Ps5 ali kako mi se cini nacekacemo se jos.. Ako neko ima neki izvor neka javi ili tetku negde preko koja dolazi za Bozic 🙂

Ha, ha sad probao, a zvao sam i bratića iz BL, nema ni tamo, zeza se @vojo77

Pogledajte prilog 329047
Ne zezam… Nije odavno bila digitalna na Sancta Domenici, danas se pojavila na sat vremena. Kod nas je 700 evra disk verzija 2 igre i 2 dzojstika ili death stranding i 2 dzojstik. Ima i za 650-660 eura na ekupi.ba. Poskupljuje i ps5. Prije 2-3 mj je svugdje bilo 650 eura.

На КП има један добар оглас са пет игрица и месец дана старом конзолом са гаранцијом... Ал нема ни једну оцену па ми се не ризикује за те паре :/

tema nisu preferencije (digitalna ili disk verzija). tema je gde se može kupiti PS5 disk ili digitalna verzija, u kakvim paketima, po kojim cenama

Nazad
Vrh Dno