Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako izbace cinestar iz supernova ponude, onda prakticno ostaju prazni sa filmovima u osnovnoj ponudi (pink ne racunam)

HBO i cinemax su premium kanali njih ne mogu staviti u osnovnu ponudu a sa necim moraju da izadju.
kako im se takav fail desio?

Nešto sveže u vezi Cinestara, HRT, RTL HR i drugih kanala...
"Strateške poslovne odluke Telekoma Srbija od početka 2022. godine ne uključuju reemitovanje programa EBU (European Broadcasting Union) članica, kao i programa koji se reemituju sa područja Republike Hrvatske.
Kako poslovni projekt Telekoma Srbija, Supernova od 01.01.2022. prestaje sa reemitovanjem i naših programa..."

Da li je sledeće zatvaranje Cinestar bioskopa po Srbiji?!
Gde si pročitao taj podatak da vidim baš.

nemam ništa protiv sporta, naprotiv.....bitno je da su nam nakarikali 14 arena sport kanala.
ne bi me čudilo da u 2022-goj ubace još 20 arena, a filmske i dokumentarne kanale srozaju na po dva-tri kanala

nemam ništa protiv sporta, naprotiv.....bitno je da su nam nakarikali 14 arena sport kanala.
ne bi me čudilo da u 2022-goj ubace još 20 arena, a filmske i dokumentarne kanale srozaju na po dva-tri kanala
A ne znam za koj će mi toliko sportskih kanala kada 3 bilo koja sportska ne mogu da emituju da bude zanimljiv korisnicima.

Isto tako i ova druga polovina misli za filmske kanale, sobzirom da je ponuda filmova iz godine u godinu sve jadnija... Sve se svodi na jedan, dva filma i 1000 repriza...

A ne znam za koj će mi toliko sportskih kanala kada 3 bilo koja sportska ne mogu da emituju da bude zanimljiv korisnicima.
nisi ukapirao zašto sam napisao taj post vezano za arene.......ne radi se o tome šta emituje arena, koje utakmice-to je nebitno, nego se radi o tome da ukidaju filmske kanale a ubacuju brdo arena

U Paracinu HRT 2 ne radi, crna je slika, dok je HRT 1 sinoc imao prekida, vidim da sada radi. Sve je moguce da izbace i HRT kanale.

Tacno je za Cinestar kanale, stoji obavestenje na mts sajtu:

U Paracinu HRT 2 ne radi, crna je slika, dok je HRT 1 sinoc imao prekida, vidim da sada radi. Sve je moguce da izbace i HRT kanale.

Tacno je za Cinestar kanale, stoji obavestenje na mts sajtu:

sa supernove će ovi kanali odmagliti verovatno 31.12. jer su sa emitovanjem na supernovi startovali 31.12.2019

To znaci da ce mnogi moci da raskinu ugovore. Inace imaju one filmbox kanale,na kojima nikad bisam pogledao ni jedan film.

Код мене Супернова, (бивши Телемарк Чачак) такође има Синестар канале, наравно без премиум 1 и 2. Хрт 1 и 2 ,,скрембловани".
Ако укину Синестар, ценим да су следећи Фоксови канали 😁.

Još malo da nastave sa tim izbacivanjem i pretvaraju se u ZLOrion ponudu :D :D I ZLOrion poslovnu praksu da u toku jedne UO izbace stvari tipa Eurosport, Discovery... :D

Ako ode cinestar mogu da se obese slobodno.

Stvarno ne znam koju magiju bi mogli da izvedu da to pokrpe.

Zdravo, da li alpikacija supernova za webos radi na svim verzijama webos-a posto sam naleteo na jedan LG smart povoljno ali je iz 2013 ?

WebOS 2.0 radi, malo traje promena kanala, ali radi sasvim korektno.

Cinestar kanali su u MTS ponudu usli decembra 2018. Posto ugovori traju obicno 3 godine, supernova ih je ubacila 31.12.2019.(pre 2 god)...Moguce je da je 3-godisnji ugovor na snazi zasebno za supernovu sto bi znacilo jos godinu dana!!!

Još malo da nastave sa tim izbacivanjem i pretvaraju se u ZLOrion ponudu :D :D I ZLOrion poslovnu praksu da u toku jedne UO izbace stvari tipa Eurosport, Discovery... :D
Ako ode cinestar mogu da se obese slobodno.

Stvarno ne znam koju magiju bi mogli da izvedu da to pokrpe.
@bakara Magija zadržavanja, samo niska cena i brži internet.
@shamanNS Discovery nemoj da mi diraju, tada me možete videti u nekoj od poslovnica pri raskidanju ugovora.

kontam da je dok ne produze ugovor, desavalo se i ranije (preigravanje), ako ih trajno ukinu, nisu normalni! ps nacuo sam da po novim uslovima cinestar zahteva zaseban paket za svoje premium kanale ako se distribuiraju njihovi free kanali... mozda je i tu zapelo...
Nije isključeno da budu zamenjeni za Cinestar TV Premiere 1 i 2 u HD.

Neke informacije sa drugog foruma: Paket kanala Cinestar je napustio MTS,IRIS za sada ostaju u ponudi SN
Do kraja meseca bi trebalo da krene nekih 5-6 kanala HEPY(muzika,zivot itd) zatim ce krenuti kanali HRT3,4,5 a posle nove godine jos novih kanala Arena Grupe...

Pa i RTS je clan EBUa. Hoce li i RTS ukinuti!
Mislim da je ta infomacija besmislena. Onda bi ukinuli i BBC, Channel One Russia, Deutsche Welle, itd, itd... I kakve veze ima Cinestar sa EBU?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno