Moj otac prešao sa Totala na MTS sat, iskreno, na 40 inča koliki im je tv, nema neke prevelike razlike. Broj HD kanala je osetno manji ali poredeći HD - HD i SD - SD, zaista se razlika ne vidi. Čak su rekao bih boje izraženije preko mts-a
Imam i M SAT i TOTAL TV, nije razlika velika ali je primetna. Bolja je slika na TOTAL TV.Moj otac prešao sa Totala na MTS sat, iskreno, na 40 inča koliki im je tv, nema neke prevelike razlike. Broj HD kanala je osetno manji ali poredeći HD - HD i SD - SD, zaista se razlika ne vidi. Čak su rekao bih boje izraženije preko mts-a
Ne, naravno, satelitska televizija jako lose radi kada pada sneg, probaj da ocistis tanjir i sve ono sto si dobio napolju.Radi li vam televizija?
Naravno, ima i toga. Dešavalo se da kod mene suvo vreme a nema signala, zato kažem da je verovatno nekad problem i samo podizanje signala na satelit.Pre ce biti da ti pao sneg sa antene![]()
Ideš na MENU- LISTA SATELITA- PLAVO DUGME i onda pretražiš kanale.Pozdrav dobri ljudi, nov sam na forumu i prvi mi je post, registrovao sam se upravo iz razloga kako je par ljudi gore napisalo, nemam signala preko 2 dana to traje, proveravao sam na anteni i cista je kao suza, bez snega. E sad, juce sam pokusao sam da resim problem i obrisah oba satelita iz liste istih, pojma nemam sta je tu stajalo i kako to da vratim. Ako neko moze da mi pomogne bar da pokusam da vratim pravu listu kanala pa da probam da pretrazim kanale, bio bih zahvalan. Iz Novog Sada sam, cisto da znate koju poziciju bih trebao da namestim u podesavanjima itd, ako je to bitna stavka. Hvala svima unapred.
Pogledaću kasnije kod mene, javiću ti da probamo da rešimo.Sta da pretrazi kada nemam niti jedan satelit u listi? Kliknem na plavo dugme i apsolutno nista se ne desi.
Javljam posle 18h.Ajde vazi, javi molim te mozes i u privatnim porukama da ne spamujemo mnogo temu.
Ne razumem se, pa ne znam da li je ovo od pomoci...
Hoćemo li da probamo da rešimo problem?Pretpostavljam da se radi o ta dva satelita, ali nemam predstavu kako ovo uneti sve u tu moju sada praznu listu.
Ja sam hteo da ti to predložim.Resio sam, samo sam vratio na fabricka i lagano uspelo ! A jebote al sam se iscimao oko toga ovih dana...a tako je bilo prosto resenje ! nisam hteo da cackam dok neko ne dodje da pogleda da ne ujebem jos vise sve, i sad ispizdim i vratim, i uspelo je. Ako neko ima slican problem slobodno neka ucini isto, resava stvar bez problema.
Hvala svima na zelji da pomognu !
Nisu u HD zato što treba da zakupe još prostora na satelitu, treba da se plati.Eto, bitno da je reseno.
Nego jel zna neko zasto ove arene premium nisu u HD-u? Jel to mora nesto dodatno da se placa? Inace su mi pre tih ****** od tri nova kanala bile sve arene u hd.
Sto se tice arena premium na m-sat televiziji sto jos nisu u HD-u,meni su ovako rekli.
Posto sam u novembru svaki treci dan zvao i kukao sto mi arene premium nisu i hd-u dobija sam razlicite informacije.
1. Poslacemo ekipu da to rese,posto njima tamo stoji da arene premium treba da budu u hd-u.
2.Resicemo to u natednih 7 dana,ako ne resimo vi ponovo prijavite problem jer sam dosadio sa zvanjem.
3. I kad nisu resili ponovo sam zvao,pa nisu znali stavda mi kazu pa me je posle tog poziva pozvao neko iz tehnicke sluzbe i rekao mi je da najkasnije do kraja decembra ce biti pustene u hd-u,nije sve do njih ali pokusavaju da rese problem u nsjkracem roku.
I pocetkon decembra pustene su bile HD-u i ja ja reko to je to i onda opet se vretilo u sd rezoluciju.
Ne planiram da ih zovem ,cekam taj kraj decembra ako ne bude bilo u hd-u, pocetkom nove godine popecu im se na glavu,a nebi bilo lose da sto vise nas zove.
Nisam primetio da su uopšte Arene Premium bile u HD.Sto se tice arena premium na m-sat televiziji sto jos nisu u HD-u,meni su ovako rekli.
Posto sam u novembru svaki treci dan zvao i kukao sto mi arene premium nisu i hd-u dobija sam razlicite informacije.
1. Poslacemo ekipu da to rese,posto njima tamo stoji da arene premium treba da budu u hd-u.
2.Resicemo to u natednih 7 dana,ako ne resimo vi ponovo prijavite problem jer sam dosadio sa zvanjem.
3. I kad nisu resili ponovo sam zvao,pa nisu znali stavda mi kazu pa me je posle tog poziva pozvao neko iz tehnicke sluzbe i rekao mi je da najkasnije do kraja decembra ce biti pustene u hd-u,nije sve do njih ali pokusavaju da rese problem u nsjkracem roku.
I pocetkon decembra pustene su bile HD-u i ja ja reko to je to i onda opet se vretilo u sd rezoluciju.
Ne planiram da ih zovem ,cekam taj kraj decembra ako ne bude bilo u hd-u, pocetkom nove godine popecu im se na glavu,a nebi bilo lose da sto vise nas zove.
Bile su,al bukvalno na blic,slucajno sam upalio tv i prebacio na arene i bila je slima u hd-u.Nisam primetio da su uopšte Arene Premium bile u HD.
A znaš li možda od kada EURO SPORT 2, HBO 3, CINEMAX I CINEMAX 2 nisu više u HD-u?Bile su,al bukvalno na blic,slucajno sam upalio tv i prebacio na arene i bila je slima u hd-u.
Cak je pisalo u spoileru gde pise koji je kanal i sta trenutno ide na tom kanalu pisalo je arena premium hd.
Al izgleda je to bilo kratkog daha kad skoro niko nije primetio,jer ja sam tih dana bas provereava svaki dan,kad god sam stigao,restartovao uradjaj svaki dan i slucajno sam primetio.
I bas sam mislio da su resili problem al sledeci dan vec nije bilo.
Nisam obracao paznju na te kanale,a i to cu da ih pitam.A znaš li možda od kada EURO SPORT 2, HBO 3, CINEMAX I CINEMAX 2 nisu više u HD-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari