Ne da hocu nego moram (ili da stopiram) da rodbina slucajno ne iskljuci wifi pritiskajuci dugmice, pa da me opet smaraju. Ovako namestim, povezem i cao. I ja se zahvaljujem se autorima na proceduri, jos kad bi samo to gurnuli na prvu stranu teme kao neki FAQ, idi begaj.A ti hoces odmah da deinstaliras BM 😁😃👍 umesto da na crveno dugme od Eon daljinca uz pomoc BM stavis funkciju "mute" a moze i "recent" da vratis sve ovo drugo sto si napisao si dobio eto miline .😃😁😃😁
I ostaje ti samo da se ovde starim Benchmark forumasima sto su odvojili svoje vreme i detaljno opisali sta i kako da uradis i dodjes do ovih pogodnosti sto ja i ovako i ovim putem koristim priliku da im kazem jedno veliko HVALA 👍😁😃
Vidi se da su genijalci, ko da je sam krem mtsa presao tamo...ima wifi ali nema, ima box ali ne moze da se kupi bez paketa, ima mute pa nema, moze reset ali onda se brikuje, itd.@antena Notus daljinac (daljinac koji dolazi uz Eon box) je originalno pre promena koje su tražili United Group genijalci imao i mute taster i "recent channel"/ "prethodno gledani kanal" taster.
Da li zaista svi provajderi prodaju boksove kao sto to radi sbb? Jer, meni je ovo totalni bezobrazluk al' bitno da to ne smeta nikome.Ni jedan provajder ne prodaje box bez TV usluge![]()
Proveri u podešavanjima boksa rezoluciju, menjaj izmedju 1080p i 1080i i stavi 50hz, znam da sam imao isti problem dok nisam ovo čačkaoPa ne verujem da je do toga, jer ja uglavnom biram 720p, eventualno 1080 ako taj link ima bas dosta seedera... Zato mi je i cudno sto ne radi normalno, jer na primer kad udjem preko kompa, koji je na wifi nakacen, radi cast bez greske, ali iz nekog razloga na boksu zakucava non stop. Hvala ti svakako na savetima.
Ovo mi lici na onu kupovinu telefona preko provajdera, pa su bili zakljucani za tu, jednu mrezu. Valjda sada ti telefoni moraju da budu otkljucani. Tako da bi i ovaj boks morao da bude otvoren. Nije ih do sada niko ozbiljno pojurio zbog ovoga, inace mislim da bi morali da prekinu sa tom praksom.A SBB-u se kroz istoriju tolerisalo sve i svašta za šta bi u civilizovanim državama popili kolektivnu tužbu sve da zvoni. Pa tako i ovo da si kupio uređaj a oni zadržavaju mogućnost da ti blokiraju upotrebu uređaja... dakle ne samo upotrebu Eon servisa nego kompletnog uređaja.
Kakve veze ima rut sa zakljucanim telefonom za pojedinog provajdera? Kao sto rekoh, i ukoliko ne gresim, tako su ranije radili sa telefonima - kao sto sbb radi sa boksom, a sada moraju da ih otkljucaju.trebali bi to jasno da navedu u cenovniku.
a jel kad kupis ps5 ili iphone ocekujes da imas 'root' ?
Ne treba sideload launcher za ove pobrojaneJa imam jos jedno pitanje, da li su dodatne aplikacije (kodi, hbo, supernova, iris, itd.) koje se instaliraju na box normalno dostupne (kao eon, youtube) ili zahtevaju nesto kao sideload launcher, mix-apps?
Znaci tebi sigurno 100% radi wifi posle restarta, gasenja/nestanka struje, updatovanja, ne moras ni da ga ukljucujes (on/off) pre povezivanja? Posto kolega forumas kazeTesko da sam haker al sam neko ko je povezivao SDMC Eon box na wifi , nadam se da ne gresim ali mislim da ima samo 2.4 g mrezu isto po mom iskustvu na mts optici veza je bila stabilna , i u vezi gasenja nestanka struje restarta i update boxa ili rutera box se povezuje na wifi bez problema tipa da bi ponovo trebo nesto da ukucavas , barem to su moja iskustva sa wifi od SDMC Eon boxa
E da jedna napomena u podesavanjima boxa i dalje ce pokazivati da je wifi iskljucen , znas da wifi radi samo po sijalici na boxu i kad se pali i gasi na dugme tad se pojavljuje mali oblacic na dnu ekrana wifi enebled ili disebled
Definiši preciznije "upalim box". Ako je rađen reboot Android OS ili ako je isključen iz struje onda naravno da moraš da čačkaš mapiran taster koje radi enable/disable WiFi. Samo kačenje na već poznat WiFi signal onda uradi sam. Ali prvo moraš ručno da "upališ" WiFi.
A za radi normalno "kao na LAN" : WiFi konekcija nikad neće biti kao LAN / kao kabl, sve i da živiš sam u šumi a kamo li po zgradama.
Za one sa playstora od boxa neNi za neki browser?
Upravo sinoc kad sam ga kacio tj. palio da vidim za 5g samo sam ga ukljucii u struju i on se upalio i povezao na wifi mrezu za ovo ostalo ti je @shamanNS dao odgovor strucno zbog cega je tako 😁😃👍Znaci tebi sigurno 100% radi wifi posle restarta, gasenja/nestanka struje, updatovanja, ne moras ni da ga ukljucujes (on/off) pre povezivanja? Posto kolega forumas kaze
Sto, jesi presao na neki drugi? Sta mislis koji je bolji, Eon ili Mi Box S?Nemam više SDMC box da bi testirao trenutno ponašanje. I dok sam imao ja nikad nisam koristio WiFi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari