Ja sam morao dva puta da ih zovem, nisam ni napisao ovde epilog pa da eto iskoristim i kažem sada, znači prvi put kad sam zvao bilo je "ok, order ti nije storniran, podaci se slažu sa bankom, sve je ok, nego nisi se dugo logovao, javiće ti se neko za dan-dva", medjutim nije se niko javljao desetak dana, u medjuvremenu meni stigao taj order ali mi je trebalo da slikam za carinu order a nalog zaključan, pa sam zvao onda ponovo i taj put znatno duže proveo na vezi, jer sam morao da se logujem live dok je ta devojka iz call centra bila na vezi sa mnom, ispostavilo se da mi je lockovan account i zato što mi je komplikovan password setovan, a koji sam promenio nakon obavljenog ordera, pa mi ona rekla da stavim simple password , max 8 karaktera bez brojeva i znakova, kao imam 2FA pa nema to veze ,i ništa, to bi bilo to. Smešno u principu da zbog toga lockuju account, a posebno da se ne javljaju niti da možeš ti na bilo koji drugi način da to rešiš osim da ih zoveš telefonom.
@iMilan , moraćeš da ih pozoveš i vidiš o čemu se radi , znam da je smor, ali ne vredi izgleda neki put mora hard way i da progutaš sve što ti se servira, ako hoćeš da završiš posao ***.
Dosta zavisi i do osobe koju dobiješ, rekao bih prilično čak, ona prva osoba koja mi se javila mi se dok sam live bio sa njom , govorila kako je evo poslala info account security officeru i da se javlja za dan-dva, a ova druga osoba je odmah u sekundi to rešila sve, bez third party osobe, na licu mesta.