Šta je novo?

Supernova Move box software modding

Ako se blokira novi update da li ce moći kasnije da se instalira novi interfejs ?
Ne znam. Verovatno šalju preko iste adrese kao i prethodne, sistemske. U tom slučaju neće moći. Valjda ce se naći neko rešenje da se skine update aplikacije i instalira na stariji fw sa adb pristupom 😉

Meni se box ukocio i stisnu ponovo pokreni i sad na dnu ekrana pise bezbedndni rezim da li ce se vratiti aplikacije

Instalirao sam wolf launcher, fles je bio u problemu. Moze li neko da mi objasni kako se isključuje update?

Skini ovaj fajl i ukloni ekstenziju txt.
Znaci mora da se zove hosts
Kucaj ovako:
adb connect ip_adresa_boxa
adb root
adb remount
adb push putanja_do_hosts_fajla /etc
adb reboot

Prilozi

• hosts.txt
    93 bajta · Pregleda: 249
Odradjeno, sve radi odlično. Hvala na pomoći.
Ima li neko ima stari firmware, za supernova ott GK-MPM1111C ? da prepravi i njega.

Jedno obaveštenje, danas su mi dolazili tehnicari iz supernove (imao sam problema sa internetom). I rekli su mi da ce u cetvrtak biti pušten novi, potpuno drugaciji interfejs za move box.

Danas sam imao posla sa "devičanskim" Move boxom sa poslednjim fw. Ulazak u recovery radi normalno pritiskom power dugmeta na boxu. Posle instaliranja starog fw sa adb pristupom i promene hosts fajla kako bi se onemogućio update, ulazak u recovery preko dugmeta više ne radi. Radi preko adb ili terminala na boxu preko komande reboot recovery.

Da li je neko dobio poruku tipa "bezbedni režim" ili slično na Move boxu nakon intervencije?

Ja jesam, u donjem levom uglu je stajalo obaveštenje, nakon ponovnog uključivanja boxa se izgubilo.

Koliko često se dešava i jesi li utvrdio zbog čega?

Prvi put mi se to danas desilo, za mesec i po dana korišćenja.

Zanimljivo da se komšiji isto danas pojavilo. Ja ne koristim često njihov box pa nisam primetio. Da ne kontrolišu nekako daljinski integritet sistemskih fajlova i onda stavljaju boxove u safety mode?

Jel probao neko neki custom rom,ja sam svojevremeno koristio aidan rom na starom supernova uredjaju , vidim ima i za s905x3..

Probao sam da butujem privremeni TWRP recovery ali bootloader prijavljuje grešku. Izgleda da zip mora da bude verifikovan. Znači ništa od custom ROMova.

Ne znam šta je to. Ako imaš Move box, probaj pa javi.

Znaci otkljucavanje boxa je I dalje moguće ali samo na originalnom firmware?

Mislim da ne postoji custom fw za ovaj box. Samo odradi downgrade fw na verziju od februara, isključi net iz rutera i ubaci hosts fajl koji je postavljen u nekom od prethodnih postova.

Postoji li neki launcher sa lepsim interfejsom koji mogu instalirati na box?

Čitam jutros u temi Supernova u drugom podforumu da je krenulo ažuriranje sa novim interfejsom. Da li ga je dobio neko ko je odradio blokadu skidanja novog fw preko hosts fajla?

A mene baš interesuje da li će nakon updatea ostati Wolf launcher? Nisam odradio blokadu.

Nazad
Vrh Dno