Nisam pre ovog nesrecnog updatea nista radio... Kasno sam video ovu temu pa nemam pristup nicemuAko možeš da instaliraš aplikacije, skini terminal emulator, pokreni ga i kucaj reboot recovery
SmartTubeNext radi perfektno bez reklama https://smartyoutubetv.github.io/I onda preko fleške instalirati stari firmware. Pre toga isključiti internet da ne bi nakon instalacije automatski krenula nadogradnja.
Kod mene inače samo Kodi radi. Probao razne verzije Youtube aplikacije, neće ni da ih otvori. Ima li neka koja provereno radi?
UvekPuno hvala, kolega.![]()
Nisam isprobavao jer nisam ni pretplacen an usluge EONA znaš li možda koja verzija Eon aplikacije radi?![]()
Uključi USB miša pa potvrdi izbor jezikaHvala. Kod mene ni da mrdne od početnog menija za izbor jezika.
Nije sigurno do launchera- zna se sta je starije... Mene cudi da je resset preko power dugmetaDobar je i YouTube next od istog autora:
Meni ne radi boot u recovery mode držanjem dugmeta. Moguće zbog toga što po bootovanju ne ide direktno u Supernovin Launcher već nudi izbor launchera.![]()
Probaj da formatiras flesku u fat32nije mi jasno gde gresim, pa kod mene nece
preuzeo sam "p212-ota-full.zip" prebacio ga na fles, usao u recovery mode, zatim Apply update from EXT, zatim update from udisck i tu je ovaj "p212-ota-full.zip" pokrenem ga
ali izbaci sledece:
-- Install / udisk/p212-ota-full.zip ...
Finding update package...
Opening update package...
Verifying update package...
E:footer is wrong
Update package verification took 0.1 s (result 1).
E:Singature verification failed
E:error: 21
Installation aborted.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari