Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Стигао татко на сите боксеви. Сад да га подесим, па да се упореди са ГТ Кинг Про.
IMG_20211110_124028.jpg

Neka te lepo služi. Jel nije tajna koja je cena?

Koja mu je cena bila i gde si ga uzeo?

Narucio sam isto Pro preko za 200€ Saturn.de.

200€ медиамаркт Немачка.
Хвала на лепим жељама!

ТВ је следећа ставка, на пролеће. Главна ствар је да ТВ има подршку за DolbyVision.

@RomperStomper је мој Брат и он ми је поклонио овај Шилд, него ме зај... зеза мало.

Eo ja sam socijalni Shield xD
HBG austrijanci koliko vidim ni dan danas nemaju Pro nego samo ovu stanglu :(.
Mada generalno sam zadovoljan i sad godinu i po dana kasnije.Bio je izbor izmedju Amazon Fire TV Cube i ovog Shielda.

Prilozi

• IMG_20211110_161858.jpg
    IMG_20211110_161858.jpg
    134.5 KB · Pregleda: 62
Socijalni Shield:
Pity Party Whining GIF by SpongeBob SquarePants

U zdravlju da te sluzi Sale (y)

Vidim ovi na redditu stranci cim se neko pozali da baguje Kodi na boxu odmah pisu kupi Shield Pro... mislim se da da evo sad ce :ROFLMAO:

Момци, једно питање:
Има ли на шилду опција да се нека апликација аутоматски подигне приликом паљења бока? Брат Слимхаус је за слимбокс омогућио то, тако да сам се навикао да се по покретању бокса покрене нпр ЕОН. Тивимејт знам да има у себи, али бих хтео због супруге да се покреће одмах ЕОН.

Ja sam podesio smart iptv, stara bi se pogubila kada bi se Eon pokrenuo

Moze neka preporuka za najeftiniji box na kom radi eon bez problema. Sta mislite o Xiaomi stick?

Момци, једно питање:
Има ли на шилду опција да се нека апликација аутоматски подигне приликом паљења бока? Брат Слимхаус је за слимбокс омогућио то, тако да сам се навикао да се по покретању бокса покрене нпр ЕОН. Тивимејт знам да има у себи, али бих хтео због супруге да се покреће одмах ЕОН.

Jesi li podesio sve kako treba?

Podeli sa nama podesavanja ako jesi da i mi znamo kako treba kad stigne.:unsure:
Ово се на мене односи?
Каква подешавања? Прекопирао коди скривени фолдер и тивимејт. Накнадно инсталирао ЕОН, смарт тјуб, ИРИС Смарт и то је све.
Наравно, Nvidia GameNow налог, али ја од њега немам користи - пиратске су игре на лапу 😁
Podeli sa nama podesavanja ako jesi da i mi znamo kako treba kad stigne.:unsure:
Ово се на мене односи?
Каква подешавања? Прекопирао коди скривени фолдер и тивимејт. Накнадно инсталирао ЕОН, смарт тјуб, ИРИС Смарт и то је све.
Наравно, Nvidia GameNow налог, али ја од њега немам користи - пиратске су игре на лапу 😁

Jel ima tu neka pametna igra koja bi mogla da se koristi za ove naše obične boxove iz narodne republike kine?😋

Без џојпеда - ништа. Са њим сам играо Asphalt 9 и Dead Triger.
А што се ЕОН апликације тиче, на свим мојим боксевима које сам до сада имао радила је верзија за СМАРТ ТВ.

Vrh Dno