Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Meni je to došlo uz set za šišanje, ali iskreno ne znam ni kako se koristi. Da nisam video ovde ne bih znao ni čemu služi.
Ovo je idealna stvarcica za skracivanje sulufa a moguce je i sa strane kosa da se sredi.
Sad je pitanje koliko je ostar zilet i da li je moguce da se kupi ostar zilet. A sama stvarcica je jako korisna.

Da li može brada da se održava sa tim da zameni trimer?

Ja sam je zbog brade prvestveno i kupio,da ne trosim brijace koji nisu ni jeftini toliko. Ovi zileti su prilicno jeftini.
Za konstantno koriscenje preporucujem metalni. Ali on je skuplji tri puta. Ali izgleda dosta kvalitetnije i lepse.
Mene samo kopkaju zileti kakvi su. Ne znam da li da kupujem kod nas ili kod kineza.

Mene samo kopkaju zileti kakvi su. Ne znam da li da kupujem kod nas ili kod kineza.

Jeftini su pa može da se isproba, oko 1€ 10 komada a više pakovanja i povoljnije izađe... Ali ne treba očekivati mnogo...

Poručiću da isprobam može li da skraćuje bradu na dubljoj strani jer inače koristim trimer sa češljem na "keca".

Jeftini su pa može da se isproba, oko 1€ 10 komada a više pakovanja i povoljnije izađe... Ali ne treba očekivati mnogo...

Poručiću da isprobam može li da skraćuje bradu na dubljoj strani jer inače koristim trimer sa češljem na "keca".

Kod nas sam video 16din komad,to i nije toliko skupo. Najvise se isplati kad se kupe 50 ili 100,onda komad ispadne oko 4din
Nisam imao takvu stvarcicu ali definitivno nemoze da zameni trimer...

Zamolio bih nekoga od vas da mi predloži dobar "aux bluetooth"...više mi treba zbog muzike, ali može i za pozive.
Imao sam u planu ovaj da kupim, ali cena šipinga je bezobrazna a nisam pametan koji je od ostalih izbora solidan.

Nov vozač ovde, skoro sam uzeo Pežo 206+ i ima ulaz od 12v, hteo sam i ja da poručim taj blutut da bih puštao muziku kroz zvučnike automobila. Izvinite na verovatno glupom pitanju ali može li taj i za moj automobil?

Aux je aux, ulaz za audio signal i nema veze sa 12V. Aux priključak izgleda kao npr. priključak za slušalice na mp3 plejeru ili telefonu (koji ga još imaju).
12V može biti samo izlaz da bi u autu mogao da uključiš neki uređaj koji se napaja sa 12V tipa usisivač za auto isl.
Nisam do sad video 12V ulaz na autu sem ako nije ona mala igračka/auto za decu što radi na akumulator pa ima ulaz za punjenje.

Našao sam na aliju ali da ne bih čekao, ima li negde kod nas da se kupi Y usb kabl sa jednim ženskim i 2 muška ulaza? Hteo bih da podelim logi usb dongle na 2 laptopa.

Meni se čini da su baš te stvari one koje je ubedljivo bolje kod nas ni ne gledati. Em teme naći tačno šta hoćeš, em košta ko Svetog Petra kajgana.

Pravo da ti kažem, nebitna mi je ta kontrola za pristup, ali da, ako je samo za charge onda neće raditi.

Kao što rekoh, ja bih logi usb dongle od miša i tastature da prikačim na dva laptopa. U pitanju su poslovni i privatni, tako da neće raditi istovremeno, već koristim jedan dok je drugi ugašen. "Razdelnik" mi treba da ne moram stalno da prebacujem dongle iz jednog laptopa u drugi.

Možda i hoće pod uslovom da se nikad ne desi da oba kompa rade u isto vreme.

Mora KVM pa da se klikce po izboru.
Ili jos bolje, mozda mis ima ugradjen bluetooth pa moze na vise uredjaja. Koji je logi mis?

To definitivno nece raditi tako kako si zamislio.

Zbog cega tacno? Samo jedan je upaljen u datom trenutku, drugi ne bi ni trebalo da se "vidi", posto nije ni "always on usb".

Možda i hoće pod uslovom da se nikad ne desi da oba kompa rade u isto vreme.

Da, nece raditi u isto vreme nikada. Drugi ne palim dok ne ugasim prvi.

Mora KVM pa da se klikce po izboru.
Ili jos bolje, mozda mis ima ugradjen bluetooth pa moze na vise uredjaja. Koji je logi mis?

Mis ima, ali tastatura nazalost nema, zbog nje bih i da odradim ovo ako je moguce.

ako bas insistiras mozda mozes sam da napravis ili zamolis nekog da ti zalemi, dva kablica na jedan konektor.
Siguran sam da to nije pametno jer ces kad tad napraviti karambol nepotrebno. Mozda ne bude nista, a mozda se nesto zezne.
Rekao bih da je osnovna verzija dovoljno jeftina da ne moras da brines

Siguran sam da to nije pametno jer ces kad tad napraviti karambol nepotrebno.
Kako uopste moze da se zezne nesto u ovom slucaju? Zaista me zanima. Razumeo bih da je u pitanju nesto poput stampaca, ali ne vidim sta tacno moze ovde da bude problem?

Pogledah na aliju, bas je bezveze sto su svi sa USB tipom B, moram kupovati i kablove za to. Eventualno ovaj https://www.aliexpress.com/item/1005002174814701.html ali ni tu nisam siguran da li su ovi sa strana za laptopove.

Uzeo bi neki set kvalitetnih šrafcigera za uređaje sa sitnim šrafovima tipa telefoni, laptopovi, ipodovi isl.
Znači treba da ima baš onih sitnih vrhova, filips (+) i onih u obliku zvezde, bilo bi dobro da su vrhovi kaljeni (hardened).

Ako imate iskustvo cenio bi preporuku.

Imaš Xiaomi set, služi me baš dobro.
Ovaj € 7,46 50%OFF | Xiaomi Original Täglichen Gebrauch Schraubendreher Kit 24 Präzision Magnetische Bits Alluminum Box DIY Schraube Fahrer Set Für Smart Home 2021

A reci mi, kad se neki šraf pravi pametan (aka zalili ga thread lock-om) i kad traba da stisneš malo jače, jel se vrti šrafciger u ruci s obzirom da ima tanku dršku i glatku površinu?
Obično šrafcigeri imaju držku u kombinaciji plastika-guma koja se ne vrti u ruci kad treba stisnuti jače.

Nazad
Vrh Dno