suncica2222
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.02.2011
- Poena
- 180
Koliko vidim i Cudy LT500 ti isto ima Cat4 antenu, tako da neces videti neke promene.Ja planiram da kupim neki Cudy LT500. Ne znam hocu nestto dobiti ali ne moze da bude gori od ovog belog,njihovog.
Povremeno se pojave na kp huawei b528 za 5000din pa sacekaj i uzmi on je cat6.Pre par meseci je bio i jedan za 3500 ali se prodao za 30min.Ne mislim na brzinu, ne vidim potrebu za vecom od 50/30~ nego u samom kvalitetu signala i cinjenici da im 5gHz wifi. Plus , na ovom belom zna da ne bude pun signal za wifi a u istoj sam prostoriji gde i on. Tu ocekujem poboljsanja, brzine su mi dovoljne.
koji model modema koristis ?Prekoputa Vukovog spomenika, kako ovo da se reši, drugi modem (koji model)? Ili da ih zovem?
Problem je sto je ugovor na coveka koji je u BG jednom u 2 meseca.
Huawei B311-222, to je ovaj njihov.koji model modema koristis ?
telenor prepaid na selu, nema mnogo ljudi na anteni, a opet prilicno jadno
Pogledajte prilog 322406
evo 5 minuta kasnije, duplo bolje, ne znam sta se promenilo, ipak o 100Mbps ni govora
Pogledajte prilog 322411
Nađi na oglasima B315 ili B525.
Na B315 modelu ručno možeš da biraš 4G frekvenciju (800 ili 1800 ili 2100 MHz).
B525 modem ti kombinuje dve ili više u isto vreme pa ćeš izvući veću brzinu.
Evo link, cena je 1990 rsd ovde videti. Imam mogućnost da biram, dva od tri provajdera proverena, ispitaću nekako i trećeg, i naravno, čekam da Telenor poboljša ponudu. Još pola godine pod ugovorom, a posle videćemo.kojih 500gb? vidim sad mts 500gb za 4550 dinara, bas skupo, jel to?
inace ja sam malo gledao pokrivenost signala a1 i telenor po mojoj okolini, negde cak i nema 4g signala, a 3g na tom mestu na max, svasta rade, ko ce da ih kontrolise
a 800 i 1800 band potpuno random, kako ti se zalomi antena u okolini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari