nije ali šta je? tvoja riječ?Pa to uzmi Viet i mirna glava, ko te tera da razglibas o Artu kad si ocito neupucen? Ljudi imaju preko 50K korisnika, mislis da im je potreban sajt i reklama? Jel to postojanje sajta garancija necijeg kvaliteta i stabilnosti?
čovjek je pošteno rekao čime se bavi bez skrivanja,hoćeš test,javiš se,nećeš ne moraš,vidiš sam,probaš,znaš za bolje?super,daj da vidimoPošteno je reći i da je preko PP salacue omogućio test listu na 24h, a i neke servisne informacije vezane za listu.
Kada neko ima bolju listu red je da kaže osnovne informacije, cena, ima ili nema test liste, kako do nje doći ili neka navede da mu se obrate preko PP.
To što salacue je sada u tvviet, meni je plus da uzmem tu listu.
Čovek na svim forumima samo spominje ART listu, a ne daje kontakt informacije da bi se lista isprobala. Tajno udruženje sa 50000 korisnikaKada neko ima bolju listu red je da kaže osnovne informacije, cena, ima ili nema test liste, kako do nje doći ili neka navede da mu se obrati.
Negde sam procitao da taj cuveni art ima 70k korisnika 🤣🤣🤣Čovek na svim forumima samo spominje ART listu, a ne daje kontakt informacije da bi se lista isprobala. Tajno udruženje sa 50000 korisnika
Mislim malo providno...
ma može biti da je lista dobra,čuo sam za nju i prije ali to mi sad stvarno zvuči kao urbana legenda,koliko bolja kvaliteta može biti? od kuda to oni mogu čupati streamove da su toliko bolji? pa nema toliko izvora niti za strane kanale a kamoli za naše,još će ispasti da ima i 4k areneČovek na svim forumima samo spominje ART listu, a ne daje kontakt informacije da bi se lista isprobala. Tajno udruženje sa 50000 korisnika
Mislim malo providno...
Zato nema nikakvu korist da besplatno deli liste, što rade on i kolega. Najlakše je upasti na temu i kritikovati, malo poštovanja nikako nije na odmet.... a s druge strane isto tako ga ti reklamiras i branis jer imas koristi od njega. Posteno receno neobjektivni ste i jedni i drugi.
Odakle znas koliko imaju korisnika?Pa to uzmi Viet i mirna glava, ko te tera da razglibas o Artu kad si ocito neupucen? Ljudi imaju preko 50K korisnika, mislis da im je potreban sajt i reklama? Jel to postojanje sajta garancija necijeg kvaliteta i stabilnosti?
Pa prica se da imaju oko 70K, ja sam jos i smanjio, ne znam koliko je realno da imaju i ni ne zanima me, samo ja imam njihovih 9.000 mac adresa koje sam pokupio dok sam se time bavio to mi je jos u folderu i sve iz 2014 godine. I to su samo mac adrese a sta je tek sa korisnicima koji koriste njihove aplikacije sa user/pass.. tako da je i moguce da imaju tih 50.000, sto ne, nije to mnogo ako su tacne price ko stoji iza njih.Odakle znas koliko imaju korisnika?
Sto se tice Saleta, nikada nije krio dobre odnose sa Viet, to je odmah i rekao u startu kada je poceo da deli njihove testove.
Ajd sto je delio njihove, vec svacije moguce koje je provalio + ucio ljude skeniranju + objasnjava kako i gde koristiti liste i programe. Imam trenutno 4 aktivne liste od njega, koje dopunjuju ono sto nema Rapid koji placam godinama nekom levom nepoznatom 10€ mesecno.
Da Viet ili bilo koji drugi nas domaci ima sto mi treba, pre bih njemu placao nego nekom strancu.
Ja ovde vidim ili revolt konkurencije ili da komsiji crkne krava.
Ali i za njega vaze pravila koje do sada nije prekrsio - cim stavi javno direkt link ka bilo kome, bice sankcionisan.
nema niko,priča se da su dobri ali se kriju,nije im bitna reklama jer tih 50-70k korisnika su neki masoni koji će živjeti vječno i koristiti njihove usluge pa im novi nisu ni potrebni,nemoj ih zvati jer neće ni da čuju,toliko su dobri da ti pored njih trebaju još samo 2-3 liste a stream najmanje kasni,neki kažu čak i da ne kasni nego žuri...Ima li neko kontakt za Art listu,da vidim kvalitet i brzinu strima...baš me zanima kada se toliko hvali?
to je neki obred inicijalizacije? jel se spaljuje ili ga probodeš nožem?Moras da zrtvujes box da bi dobio test listu, to sam ja cuo
A ima li neko udp da prodaje exe,ne da deli.@DukeLander је добио од мене данас Арт листу а ако хоће може и тест од тввиет, па нека каже своје мишљење.
ПС - немојте ми тражити да и вама дам Арт да тестирате. Имам их, као што имам и media-future, exenet на УДП, црвене ђаволе, као и гомилу других. То не делим.
ПС 2 - Није СалацУЕ само у ИПТВ теми активан, активан је у многим другим темама. И што је најзанимљивије, има тамо неке чланове који га прате а који представљају битне чланове овог форума. И помагао је и помагаће својим знањем увек на овом форуму.
Auuu sunce ti zarko nema sta nemaš . Vreme ti je za IPTV penziju.@DukeLander је добио од мене данас Арт листу а ако хоће може и тест од тввиет, па нека каже своје мишљење.
ПС - немојте ми тражити да и вама дам Арт да тестирате. Имам их, као што имам и media-future, exenet на УДП, црвене ђаволе, као и гомилу других. То не делим.
ПС 2 - Није СалацУЕ само у ИПТВ теми активан, активан је у многим другим темама. И што је најзанимљивије, има тамо неке чланове који га прате а који представљају битне чланове овог форума. И помагао је и помагаће својим знањем увек на овом форуму.
Kidence:Eh kad se samo setim druge teme ovog foruma kad su tako padobranci uspeli da oteraju jednog Kidenceta sa ovog foruma, pa se zato samo nadam da se istorija nece ponoviti, jer ovde ima par likova koji stvarno zasluzuju svo postovanje za sve pomoci koje su pruzili nama laicima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari