Šta je novo?

Xiaomi Mi Pad 5

Nema ni onaj KP lik nijednu jos dve nedelje, pisao sam mu juce.
Sreca pa chip shortage nema veze i sa ovime. :D

Pozdrav, veceras instaliram zeni Candy crush soda i igrica secka dok se igra, bukvalno prilikom svakog poteza, ili kada se desi vise nekih animacija u isto vreme, bas se vidi da koci. A to je prva aplikacija uopste instalirana na tabletu. Probao sam 60 i 120Hz isto se desava. Ako neko slucajno ima instaliranu igricu nek javi da li se isto desava.

Radi bez greške. Doduše možda zbog sinoćnog apdejta 😂
Ove dve sam probao,
IMG_20211023_091102.jpg

Imam i COD Mobile, Grid Autosport (demo) i Left to Survive i sve leti (zadnja, prelepa grafika).

Poslednja izmena:
Uradio sam malopre taj update i opet isto. Ali nadjoh resenje na jednom forumu, da se ugase zvuk i muzika u igrici. Sada radi sve normalno.

Uradio sam malopre taj update i opet isto. Ali nadjoh resenje na jednom forumu, da se ugase zvuk i muzika u igrici. Sada radi sve normalno.
Probaj ako treba zvuk da isključi Dolby atmos pa vidi jel isti bag i dalje tu

Probao, isti bag je i kada se iskljuci Dolby atmos.

Ja imam recimo bug u Fifi da mi se ne vide ostale komande sa desne strane, vec samo trcanje. Neigriva je igrica.

Jel realno da ne može da se isključi da iskače onscreen tastatura kada povežem BT tastaturu ?

Ili ja ne nalazim ?

Edit:
Nasao..
Elem, povezao sam dongle za neku tastaturu i mis i dva USB-a, sve radi odlicno. Ako je nekome to bitan podatak..

Prilozi

• Screenshot_2021-10-23-18-00-02-436_com.lonelycatgames.Xplore.jpg
    Screenshot_2021-10-23-18-00-02-436_com.lonelycatgames.Xplore.jpg
    169.4 KB · Pregleda: 79
  • 20211023_180437.jpg
    20211023_180437.jpg
    116 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:
Ima li jos neko L1/L3 klackalice iz dana u dan?
Bas smara reinstaliranje aplikacija svako malo, a kako vidim na Xiaomi komjunitiju ovo nije nesto na sta korisnik moze znacajnije da utice, sem da namesti pattern lock.

Zna li neko da li Pad 5 podrzava Mi 65w GaN charger?
Ne mogu nigde da nadjem na netu.

Ako neko ima info gde su se kod nas pojavile futrole i stakla za ovaj tablet neka baci na PM.

Tom na KP samo čarapa na glavi fali. Nije mi toliko hitno😉

Porucio sam pre 10-tak dana sa Alija dve, pa koju supruga odbaci, mogu je ustupiti po nabavnoj ceni, mislim da je bilo 13$ sa dostavom..

Sve to, ako uopšte obe stignu.. 😂

Mi store je počeo sa prodajom xiaomi olovke. Cena očekivana - 11000
Slepci najobicniji.

Inace, stigla neka futrola sa Alija od $5.

Ova je u pitanju. Ima i besplatan shipping.

Nije nesto posebno funkcionalna, ne gasi ekran kada se poklopi, ali pruza ok zastitu i ovo preko ekrana moze da se savije kao postolje.

IMG_3011.jpegIMG_3012.jpeg

@probotzor - Na ovoj i ne piše da gasi ekran, trebala bi da bude magnetna, za gašenje, zar ne ?

Meni najviše futrola treba da bi mogao da stoji na stolu, krenuo sam da jurim one stalke...

Ne pise, ali samo kazem da se ne gasi, da znaju ljudi da ne ocekuju to.

Moze da stoji na stolu bez problema sa ovom futrolom.

Jasno.. Videćemo da li ove sa magnetom, kao što sam ja kupio, a koje koštaju smešno, tipa 10-12$, rade taj deo posla..

Slepci najobicniji.

Inace, stigla neka futrola sa Alija od $5.

Ova je u pitanju. Ima i besplatan shipping.

Nije nesto posebno funkcionalna, ne gasi ekran kada se poklopi, ali pruza ok zastitu i ovo preko ekrana moze da se savije kao postolje.

Pogledajte prilog 323022Pogledajte prilog 323023
Je l' ti upaljena opcija u podešavanju?
Moja ima magnet ali je prejak pa kada je preklopim na leđa, dok koristim tablet, na skoro svaki pokret ga zaključa. Na kraju sam ugasio opciju.
Svakako bih preporučio silikonske umesto ovakvih plastičnih.

Poslednja izmena:
Ne preklapa se ova, samo poklopi ekran. Nema nikakav magnet u sebi.

Može se očekivati da će se ubuduće korisničko iskustvo na Android tabletima značajno popraviti, pošto Google sprema Android 12L, korisnički interfejs prilagođen tabletima i foldable telefonima.

Drugari, kako da podesim split screen, da pola ekrana koristi jedna, a pola druga aplikacija.
Google nije puno pomogao.

Meni je ta opcija top na tabu. Na telefonima je nisam koristio.

Stigla mi je original olovka sa alija, sa onog linka koji sam kacio. Nisam dugo ni cekao.

Nisam platio ni carinu ni pdv, jer je mali paket i niko nije proveravao.

Oko $65 je izasla sa postarinom ukupno.

Vrh Dno