Šta je novo?

iPhone 13

Meni nikako da krene optimized charging. Ostali?

Proslo, a i stavljam u isto vreme na punjac tel.

Bitno je vreme kad skidas sa punjaca...

6:40 svaki dan u isto vreme.

Onda je neki bug ili mu treba malo vise vremena...

Kažu u vipu da 13 pro ne podržava volte, samo huawei i samsung. Je l ima neko aktivirano na ajfonu? Znam da podržava sigurno

Ne radi mreža sa ajfonom ili vip nema neki ugovor npr? ako ubacim karticu u samsung i aktiviraju mi tako, hoce raditi na ajfonu?

Ne radi na iPhone-u. Meni je ukljucen VoLTE i na Huawei mi radi sa istom karticom, radi mi i sa Samsungom, ali iPhone nichts.

Mreza nije licencirana za Volte od strane Apple...

Nije licencirana ni za Telenor i MTS, pa opet radi...?

Iskreno, ja ni ne primećujem neku razliku.

Meni se dešava da dok sam na poslovnom pozivu preko neta da me neko pozove preko mreže i nestane mi net i uglavnom zabaguje poziv a neki put i pukne

Radi jer su pušteni test profili… zato i ima problema…

Nemam ama bas nikakvih problema i sve radi kao podmazano MTS 12 Pro Max

Ja malopre ukljucio volte (mts), zaboravio sam na taj deo, jel postoji nacin da se ikonica za bench forum izvuce na Home Screen kao na androidu ili jok?

93CBB599-63F9-4AEE-A25C-789645147C6E.png

Naravno! Ja imam 12 mini i prezadovoljan sam. Ne planiram da ga menjam duži niz godina, osim ako 14 ili 15 ne ponude nešto revolucionarno novo a to se verovatno neće desiti. 13 mini je svakako bolja opcija u ovom trenutku jer nudi bolju bateriju i kameru.

I mene interesuje 13 Mini (trenutno koristim SE iz 2016).Nadam se da mu je baterija bolja nego kod prethodnika. I naravno velicina jer nikako ne mogu da svarim u ruci ove vece telefone.

Generalno počinje da mi smeta telefon koji ima preko 6 inča jer moram sve sa dve ruke. Imam Xiaomi Redmi note 8 pro i iako sam kod njih već skoro 5 godina (cela porodica) ovo je definitivno poslednji telefon u porodici što ae ovog brenda tiče. No to je nebitno, počinjem da gledam tako manje telefone jer mi lepše leže u ruci u odnosu na one đunte od +6 inča.
Samo me kod 13 mini plaši autonomija baterije jer sam sa šaomijem stvarno navikao da ne razmišljam o tome. Ne bi voleo da moram da nosim punjač na poslu, a na poslu sam po 4h na telefonu minimum. Dal može da izgura toliko?. Hvala

I mene interesuje 13 Mini (trenutno koristim SE iz 2016).Nadam se da mu je baterija bolja nego kod prethodnika. I naravno velicina jer nikako ne mogu da svarim u ruci ove vece telefone.

Isto, 2 SE sam razbio za 5 godina, i uvek kupim opet isti, ovako kada ne vredi nesto i navikao da ne pazim puno na telefon. Nikako da prelomim da uzmem novi, jedino 13mini dolazi u obzir izgleda. Jedina stvar sto mi smeta na SE je baterija, bas je slaba na iOS 14/15, ali sve radi lepo i lepsi je i laksi od 13 mini. Kod 13 mini mi smeta sto nema headphone jack, i sto kamere vire, ostalo nema sta, bas odlicno. Ne znam da li da se oprostim od SE, nije lako. Da li bi nova original baterija drzala na SE, sad je na 92% i punim bar jednom na dan, sa 40-50% ne smem ni krenuti negde na duze bez powerbank-a, cimanje bas.

Poslednja izmena:
Naravno! Ja imam 12 mini i prezadovoljan sam. Ne planiram da ga menjam duži niz godina, osim ako 14 ili 15 ne ponude nešto revolucionarno novo a to se verovatno neće desiti. 13 mini je svakako bolja opcija u ovom trenutku jer nudi bolju bateriju i kameru.
Kako si ti zadovoljan baterijom na 12 mini?

Veceras sam malo poredio moj 12 i 13, ostajem pri tvrdnji da je iphone 13 najbesmisleniji telefon koji je apple ikada napravio, razlike u brzini nema, kamera jeste malo, ali vrlo malo bolja i to je to.Da su bar i njemu ubacili 120hz imalo bi bar malo smisla razmisljati o njemu posle 12, ovako, bacanje para.

Vrh Dno