Ajde sad malo tema za razmišljanje isključivo za iskusnije korisnike... po mogućstvu i neki android programer pa da probamo da rešimo... elem, pre downgrade sa 11 na 10 (zbog GMS) odradio backup sa huawei backup-om, instalirao GMS uredno, update na EMUI 11 bez jednog jedinog problema, onda malo igranja sa play protected ali sve rešeno i GMS radi uredno... Međutim, ne uspeva da vrati backup za viber i whatsapp poruke... Čak sam ponovo radio downgrade pa išao redom update dok nisam došao do 11.0.0.202. verzije na kojoj je i napravljen backup (jer je nakon GMS otišao na 11.0.0.223.) , ali ni tu neće da vrati... ima li neko ideju kako rešiti... Backup imam na usb... Moja je greška što nisam napravio backup i kroz huawei cloud... ali *** sad je već kasno... huawei backup mi je do sad svaki svakcijati put radio i backup i restore savršeno... pls help što bi se reklo
Nakon update na EMUI 11 posle GMS instalacije, čak nije hteo ni da aktivira viber preko poziva/sms koda... javljao grešku.. pa sam deinstalirao google play services i aktivirao viber pa opet instalirao play services preko onog rešenja sa 3 apk i to sad radi besprekorno, kao da je iz fabrike imao GMS...