Šta je novo?

Racunar do 50.000RSD ("gejmerski")

Mitko

Cenjen
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poena
195
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Wireless provajder
Kao sto sam naslov kaze, zeleo bih kupiti neki racunar do 50.000 dinara.
Zanima me sada koji bi to mogao racunar biti da ga nazovemo 'gejmerski' donekle naravno da ne mora da ispunjava max uslove za igre koje trace cak do 32GB memorije i sta ti ja znam.
Naravno da je INTEL !
Zanima me da li da uzimam komponentu po komponentu, da li vec sklopljen racunar ili sta.
Zanima me i sledece, nacin placanja, placao bih to na rate jer sam zaposlen/osiguran a ne znam kako to ide tim putem pa moze i neko krace objasnjenje valjda cu shvatiti :)
Iz Novog Pazara sam da se i to uzbe u obzir, postoji bar koliko ja znam samo WinWin od ovih poznatih kod nas ovamo, naravno da ima jos mnogih lokalaca koji se bave tim stvarima.

Gejmerski računar za 50K, a samo je solidna grafika danas preko ovog budžeta.

Zavisi ko sta igra i na kojim podesavanjima.

@Mitko

Pogledaj na YouTube-u sta moze AMD Ryzen 5 Pro 4650G

Najpovoljnija opcija za rate su cekovi.

Gledajuci sva losa iskustva sa winwin, tehnomanijom mozda i njih da zaobidjes...

Nema to za 50000din
naročito ne sa Intel procesorom
Gejmerski računar za 50K, a samo je solidna grafika danas preko ovog budžeta.
Svestan sam tako nekih stvari, ali onako odokativno sta znam, razmisljao sam neki procesor i5, rama nekih 8GB ako bi se sta naslo povoljnije pa cak i 12/16GB.
Izgra koju najcesce igram jeste Dota2... to trenutno igram na jako starom racunaru sa 3GB ddr2 memorije na 660MHz i grafickom R7 200 series
HDD imam 1TB, tako da bih to ostavio, gledao bih samo neki SSD do 240GB
Zato sam tako nekako ogranicio taj budzet do 50.000, zato sam i naveo 'gejmerski' ali ne misleci sada na nove naslove da guram na high perfomanse i sta mu ja znam :)
Nisam da kazem neki totalni duduk oko tih stvari, samo sam izas'o iz koloseka donekle pa opet bih da cujem preporuke ostalih.
Hvala.

Za Dotu će ti biti doboljno 50k (bez monitora):

A imaš i temu koju je postavio @momsab

Imas i potpuno istu temu koju sam ja postavio i sta je na kraju kupljeno...
samo nije intel:

Mada mene je brzinom odusevila ryzen 5 konfiguracija koju sam bio prvu uzeo, tako da ce moj sledeci komp biti baziran na tome.

Da se ne zbuni OP, na kraju je i u onoj temi konfiguracija "prevalila" na AMD. :)

Ovo je nesto najpovoljnije a da moze da gura igre ok:

Vrh Dno