Šta je novo?

Hakovan instagram nalog

WellnessTrener

Poštovan
Učlanjen(a)
04.08.2017
Poena
60
Pozdrav,
Sinoć dok sam bio na instagramu desilo mi se da mi se sam od sebe izlogovao sa naloga. Kada sam pokušao da se ulogujem stalno mi je ponavljao da je pogrešna šifra. Probao sam da restartujem lozinku sa onim linkom što pošalju na mail međutim kada to kliknem i kada unesem mail/username/telefon kaže mi user not found. E sad, pokušao sam da kontaktiram podršku pa mi je stigao mail od Facebooka (valjda zato što je instagram i fejs sada ista kompanija) da se slikam sa nekim kodom, imenom i username na čistom papiru da mi se vidi lice i ruke kako držim papir.
Odradio sam to međutim još uvek mi nisu ništa odgovorili. Zna li neko koja je dalja procedura da mi se vrati nalog i zašto mi se uopšte to desilo?
A da, drug mi je screenshotovao moj profil, stoji da imam 411 objava i ako dole (gde bi trebalo da se listaju slike) piše da još uvek nema objava i da imam 588 pratioca i ako sam poslednji put imao 604.
Svaka pomoć je dobrodošla.
Hvala

Nisi jedini. Pročitaj vesti na natu. Facebook, msn, wash itd...

Prijateljici hakovan FB nalog. Nije imala nikakav dokaz da je njen, mail zaboravila. Dosla do koraka da posalje licnu kartu, poslala i od tada je proslo vise godina bez ikakvog odgovora osim generickog.

Nisi jedini. Pročitaj vesti na natu. Facebook, msn, wash itd...
Pa iskreno nisam našao vest o tome. Ako imaš podeli link ovde. Hvala 😊
Prijateljici hakovan FB nalog. Nije imala nikakav dokaz da je njen, mail zaboravila. Dosla do koraka da posalje licnu kartu, poslala i od tada je proslo vise godina bez ikakvog odgovora osim generickog.
Reče mi komšija pre neki dan da zna više njih da im se to desilo (ne sada, nego generalno) pa da im se instagram vratio posle mesec dana. E sad mene zanima zašto mi je deaktiviran. Pisao sam supportu da mi kažu tačan razlog jer znam da nikakva pravila nisam prekršio. To sam ih pitao u subotu, još uvek mi ništa nisu odgovorili.

Kada se logujes - da li se logujes preko fejsbuka ili kucas svoje korisnicko ime/e-mail. Imao sam slicno iskustvo preko fejsbuka sam mogao da se logujem, a dok kucam username i tu istu sifru nisam mogao, navodno mi je pre toga stiglo obavestenje na e-mail da sam se upravo logovao negde tamo iz zdapi materine :)
Ali sam putem e-maila ipak uspeo da vratim nalog...

Mojoj zeni pre par dana hakovan FB nalog, neko je usao i promenio mail adresu. Nije ostavila broj mobilnog na nalogu. Uspela je da blokira nalog, poslala je licnu ali nista od toga bar za sada.

Kada se logujes - da li se logujes preko fejsbuka ili kucas svoje korisnicko ime/e-mail. Imao sam slicno iskustvo preko fejsbuka sam mogao da se logujem, a dok kucam username i tu istu sifru nisam mogao, navodno mi je pre toga stiglo obavestenje na e-mail da sam se upravo logovao negde tamo iz zdapi materine :)
Ali sam putem e-maila ipak uspeo da vratim nalog...
Neće nikako, probao sam preko fejsa, preko username, a i samo mail da kucam, uvek mi izadje kao da username/password nisu tačni, pa kada zatražim da mi pošalju šifru na mail izadje mi user not found.

Nazad
Vrh Dno