Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

TV verzija EONa i dalje radi normalno na rootovanim boxovima.
Do kada, videcemo.

Probao sad EON u Irskoj, SBB nalog i radi ako je ukljucen Nord VPN, lepo.

Kod mene takodje na TX3 tanix boxu cim sam nadogradio apk na 2.0.29 prijavljuje kao da je root ili moded box iako sakrijem root i na checkeru kaze da nema root pristup i dalje ga vidi kao rootovanog ili modovanog , zasad vratio na 2.0.28 koja radi uredno pa dokad ?

Obicna aplikacija ili mobilna Eon tv apk 2.0.29 poslednji update ne radi na dosta uredjaja ( ne samo rutovanih) , najlakse resenje skinuti predhodnu verziju 2.0.28 ( sa apkpure ili slicnih sajtova ima ih dosta ) instalirati je i iskljuciti automatski update playstora ( predhodno uninstal 2.0.29 )

Isto tako sa skinutom verzijom 2.0.28 ako necete da iskljucite aut. update ili ne mozete , moguce je da clonirate apk i da cak izmenite i broj verzije sa Clone app ( malo sam dosadan 😁😀🙂 sa ovim al sta sad u mojim predhodnim postovima ima kako i objasnjenje ) radi provereno i mislim da onda vise nece ni traziti update , radice kao dual apk nezavisno od postojece

Da li je moguće npr skinuti aplikaciju Stremio(za gledanje filmova, serija itd) na eon?

Upravo probao, piše da nije kompatibilan sa uređajem.

Ne znam koja im je onda svrha kodova kada brane na sve vise uredjaja da se iskoristi?

Uspeo sinoc da povratim Eon na Tanix TX3 vracanjem na stariju verziju....neverovatno kaksv idiotluk od strane SBB-a....pa ako si mi dao uz ugovor da mogu da šibam app na 3 uredjaja,koga boli patka na kom boxu cu da ga koristim??!!! Sta sad,da gledam u pasulj gde cu moci da instaliram EON???

• Like
Reagovanja: kVu
Na tri mobilna uređaja ili tableta, ne na tri tv-a. ;)

Uspeo sinoc da povratim Eon na Tanix TX3 vracanjem na stariju verziju....neverovatno kaksv idiotluk od strane SBB-a....pa ako si mi dao uz ugovor da mogu da šibam app na 3 uredjaja,koga boli patka na kom boxu cu da ga koristim??!!! Sta sad,da gledam u pasulj gde cu moci da instaliram EON???
Ako se radi o tanix tx3 koji je zadnji software 9.0 , na koji si stariji vratio koja verzija ili ako moze link posto imam dva tx3 boxa i jeli sada u njemu eon 2.0.29 zadnja app ?
Moj box je ovaj model :
Tanix TX3 4GB,32GB Amlogic S905X3

PCB: CS_905X3_TX95_B4_QZ_V1.2

Vratio sam na verziju 2.0.28,skinuo sa apkpure.com.Tanix je na 9.0 verziji androida

ima 2.0.31 na PS. jel neko probao da li su ispravili budalaštinu sa nefabričkim romovima i rutom?

zato sto ne znam kako ja to ugrozavam sbb sadrzaj sa custom romom bez roota? i aplikacije za banke rade normalno kao sto bi i trebalo. zapravo sve normalno radi osim eon aplikacije. koja je logika za takav potez?

Logika je da je njihov app i mogu da rade sa njim sta hoce i zele bez da pitaju janka,marka,peru,miku ili ziku...

mogu to da rade ali tebi ograničavaju potencijalne uređaje na kojima možeš da koristiš aplikaciju...a kad to menjaš u hodu to nije dobra poslovna praksa...možda njih baš briga ali sad ima i ozbiljne konkurencije (i sbb će inače uskoro da bude još manje atraktivan znamo zbog čega) tako da samo neka tako nastave...ako očekuju simpatije kad počne masovna bežanija grdno se varaju...

Znaci logicno je da im placam uslugu i ne mogu da je dobijem samo zato sto nemam fabricki rom instaliran na telefonu zbog bagova, a pri tom nikako ne mogu da ih ugrozim snimanjem sadrzaja.

edit: evo instalirao sam, probao i radi normalno aplikacija bez poruke da je ne mogu koristiti. Tako da mozete da je probate 2.0.31

ne znam za root, ali meni na xeu romu bez roota sad funkcionise

Pre mislim da je neki bag kod njih i da su sad ispravili sa novom verzijom. Kod mene na telefonu na jednom romu nije radila verzija 2.0.29, juce promenim rom i instaliram isto 2.0.29 i sad radi, nema jos verzije 2.0.31...

Nema 2.0.31 jos officijalno na playstore ali je mozete skinuti sa browsera i radi provjereno kod mene na dva boxa gdje je 29 detektovala root ili mod ova prolazi

Je li prepravljao neko Netflix aplikaciju za EON box da radi u full HD jer box ima widevine L1 sudeci po postovima?
Ako nije, mogu probati samo mi treba neko sa EON boxom da saznamo ESN broj.
Treba da instalira ovu aplikaciju i ide na Settings > Get Help > Device or More Details i prekuca ESN broj.

Nazad
Vrh Dno