Nemoj da me držiš za reč 2.28 od 19.08.Au, šok. Sreća pa sam ovo pročitao što ste doživeli sada, iznervirao bih se da sam bio negde u nekom momentu i pustio na kratko EON da bih odgledao tipa F1 ili neki sport. Koja je poslednja verzija APK bez ove banalnosti, pa da može da se koristi?
Probao sam da odradim i MagiskHide, ali ne radi, i dalje provaljuje da je telefon rutovan.
i rutovani android uređaji su jedini način za to?Теоретски да не снимаш садржај са неких канала и сервиса.
Ovo stoji, ali...Теоретски да не снимаш садржај са неких канала и сервиса.
Pa ako ne potpišem UO ostajem na staroj ceni?
Ali na ATV romu nece raditi mobilna verzija aplikacije, a ja nemam mogucnost da koristim TV verzijuИнсталирај неки АТВ РОМ - моја препорука СЛИМБОКС.
Све ће радити најнормалније.
ništa ne brini, sad će izdati naređenje da se brzo reši i taj "problem".
To je verovatno odgovor na na moje pitanje na koji nacin sbb kontrolise i blokira gledanje na android boxovima.
madaimam primer da od tog pravila odudara moj stari rutovan box sa androidu 7 radi najnovija verzija mobilne aplikacije
Nemam. Kažem ti, meni je istekla UO početkom godine i plaćam 3099 EON Light.Da li na MojSBB portalu u "Dokupljene opcije" imaš stavku/ dodatak "Renta Eon boxa"?
Ili ti je ipak jednostavnije da instaliras stariju verziju par ljudi je to tako resiloIma neki savet kako sakriti root?
Onaj root prekidac bas i ne sakriva![]()
Пробај МАГИСК или СуперСУ да инсталираш, наравно мораш наћи верзију за свој бокс, а можда и TWRP за тај бокс како би их убацио.Ima neki savet kako sakriti root?
na beelink gt king sam osim promene roma probao sve što sam mogao da sakrijem root ali ne vredi...čak i kad je navodno prihvatio u par situacija svejedno se uređaj i dalje prikazivao kao rootovan...a mislim da i kod mene postoji prekidač...Ima neki savet kako sakriti root?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari