Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To me najviše trenutno odbija od gledanja. Dok on završi Kožu ja ću zaboravim šta se desilo u Mesu i Kostima 😂

Jako je dobar Ozark. Po meni je bolji od Breaking Bad.

531946_10151701098301840_7063309_n.jpg

Гал је заиста добра, бар на тву ,-) Први пут сам је запазио у серији Менталист(одлична серија, нисам љубитељ краја исте).

Што се тиче твог коментара релативно се слажем, мени смета што сматрам што су скоро једином народу који је поред тога што је прошао слично, и који их је сходно околностима колико толико помогао(ми) су мање више заболи нож у леђа(уз разумевање ситуације у којој се налазе, али опет...).
Иначе ништа од тога што имају им неће помоћи, боље да се смире и покушају да се договоре са околним земљама, јер су у очајној позицији(географски).
Успут ово није само моје мишљење, доста њихових озбиљних стручњака и обичног народа се слаже са обе констатације, има доста видеа и чланака о томе.
ja se izvinjavam što vadim post od pre mesec dana, ali sad tek ušao, pa ako može koji je to lik Gal Gadot igrala u Mentalisti? Niti se ja sećam, niti je ima na IMDB-u.
hvala

nije tema o aplikacijama, VPN-u i striminzima. hvala na razumevanju

Svaka sezona je zasebna priča, tako da nemaš te brige. Elem, meni su "Kosti" dosta bolje od "Mesa".
P.s. kako ova izjava smješno zvuči :D

I meni... Utoliko vrednujem taj rad više, jer domaće serije nisu baš sklone da postaju bolje s sezonama. Mada bi trebalo imati u vidu da je Meso rađeno sa minimalnim budžetom i opet je ispalo nešto kvalitetno i drugačije sa potpisom autora, a u Kosti su se već slile pare, no opet su Pejaković i Hajduković ostali autentični i nisu otišli u neki mejnstrim što se često desi.

Jedva čekam Kožu... Znam da je Pejaković rekao da počinje rad na njoj kada se završe Toma i serija Advokado. Toma upravo dominira, Advokado sam video da ima premijeru u novembru, što znači verovatno da rad na Koži uskoro može da počne.

Ja odgledah prvu sezonu The Mosquito Coast.

Nisam oduševljen, ali nisam ni razočaran... Dosta, baš dosta podseća na prvu sezonu Ozarka, tako da kome se sviđa taj stil family trilera, mislim da će mu se svideti. Justin Theroux je odličan u svojoj ulozi, uložen kao recimo u The Leftovers. Prva sezona je baš nekako uvertira, svega 7 epizoda, dosta je priča neuklopljena (još) tako da niko ne traži preteranu satisfakciju u tom smislu.

Obnovljena je za 2. sezonu, i preporučio bih da se sačeka ona, pošto deluje kao jedna od onih serija koja tek od naredne sezone može da ostvari nagovešteni potencijal, ili ne...

Lignja pogledana onako kako je krenulo nije me sada bas drzalo do kraja. Ima brutalnih scena ali kako se blizio kraj tacno su usrali.

Jaguar sada krenuo dve epizode ne znam ni ti smrdi ni ti mirise.

Društvo, vidim da su neki od vas pominjali da su se pretplaćivali na streaming servise da bi gledali neke serije. Mene interesuje serija Lewis (Inspector Lewis), i ima nje da se gleda na engleskom. I to je super, i meni lično dovoljno, ali ako bi je hteo gledati s porodicom, onda bi bilo dobro da se imaju ipak srpski titlovi.

Zato me interesuje da li na tim streaming servisima koje ste vi pominjali ima srpskih titlova, i ako ima, koji su to sve streaming servisi? Pretpostavljam da za srpsko tržište svakako samo par tih servisa i ima: Netflix, i još po neki samo?

Hvala @almoust evil665!

Da, postoji "narodna" verzija, ali sam ja uspeo da pronađem samo do 7. sezone, a 8. i 9. nisam uspeo da preuzmem.

Ima "narodna" verzija za tu seriju i na YouTube-u, samo bez prevoda.

Mogao bi da skinem ja tu verziju takvu kakva je, pa da ubacim taj HR prevod, i tako da gledam s mojima. Malo bi se imao prevod pomerati, ali bože moj. 🙂

Dosao sam dotle da ne znam sta da gledam na Netflixu sve sam pogledao.
I sada sam uzeo da gledam neke glupe serije pa sta mi Bog da.

Pogledaj ako nisi Clickbait, solidna zabava.

Pogledaj ako nisi Clickbait, solidna zabava

Nju cu sigurno pogledati vec sam dobio preporuku ali kao cekam zenu da gledamo zajedno.

Juce pogledao High Seas nemojte trositi vreme moj utisak posle prve sezone.
Poceo sinoc Locked UP (Lice u Lice) spanska mesavina OZ i celije (neki broj). Sta znam za sada mi je onako legla pogledao 5 epizoda.

La Valla (Zid,podeljeni grad) sam isto dobio preporuku odgledao sam cini mi se dve epizode za sada tu mene nista nije ni pecnulo.

Sacekaj gospodju, pravi film je i za lepsi pol. Odgledali smo ga u dva cuga, tako da je drzao paznju :)

Odgledao Beleznicu ne znam sta bih rekao. Na trenutke mi je bilo super, ali glumacka ekipa mi nije legla( Otasevic i Radulovic).

- Prison Break S01:
Auh čoveče, ala je ovo zarazno. Nisam očekivao da će mi se serija dopasti, ali desila se sušta suprotnost. Jedna od retkih serija gde jedva čekam veče i novu epizodu. Ekipica odlična, glumci odradili posao fantastično i likovi ne smaraju.
Umalo srčani udar nisam dobio kad su bežali preko onih sajli pa preko zida u predzadnjoj epizodi
Znam da se iduća sezona smatra kao slaba ali videćemo, meni se obično dopada ono što se većini ne dopada i obratno.
- Sex Education S03:
Po meni za koji stepenik slabija od prethodnih sezona. Šta joj nedostaje? Ne znam ni sam. Možda malo živosti i energije.
- Westworld 1. Ep:
Šta? Kako? Gde? Ko? Serija je kao nekakva slagalica sa delovima pobacanim po celoj sobi, ali bez poklopca i slike onoga što treba sklopiti. Ovde očigledno postoji neki film, knjiga, što može da olakša o čemu se uopšte radi. Da ne bude da samo kritikujem serija deluje bolesno kvalitetno, možda i najkvalitetnija što sam gledao.

A103D3F8-CB83-4BF4-8D28-1CB2514B347C.jpeg
Ili ti Call My Agent kako su je Englezi preveli.

Odličnu recenziju možete pročitati OVDE

Nažalost, izašle su 4 sezone i za sve ove godine nikome nije palo na pamet da prevede ovu fenomenalnu francusku parodiju na srpski, a svakodnevni se prevodi tona gluposti.
Odlučio sam da ja preuzmem taj posao, prvenstveno za svoju dušu i prijatelje.
Za sada sam postavio prevod za pilot epizodu - S01E01 i polako ću ići redom, koliko mi vreme dozvoljava. Svakako veliko “DA” za ovu seriju.

Oats Studios, mislim juče izašao na NF. Odlična stvar, ko voli love sex and robots ili chappy.

Zove se Oats Studios - u pitanju su kratke price.
https://oatsstudios.com/ mislim da ih ima svih ovde.
Neko se gore zalio da nema sta na NF da gleda.

Fino je i Amazing Stories na appleTv dok čekam sledeću epizodu Foundationa :)
Zona sumraka fazon.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno