NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
To me najviše trenutno odbija od gledanja. Dok on završi Kožu ja ću zaboravim šta se desilo u Mesu i Kostima 😂
ja se izvinjavam što vadim post od pre mesec dana, ali sad tek ušao, pa ako može koji je to lik Gal Gadot igrala u Mentalisti? Niti se ja sećam, niti je ima na IMDB-u.Гал је заиста добра, бар на тву ,-) Први пут сам је запазио у серији Менталист(одлична серија, нисам љубитељ краја исте).
Што се тиче твог коментара релативно се слажем, мени смета што сматрам што су скоро једином народу који је поред тога што је прошао слично, и који их је сходно околностима колико толико помогао(ми) су мање више заболи нож у леђа(уз разумевање ситуације у којој се налазе, али опет...).
Иначе ништа од тога што имају им неће помоћи, боље да се смире и покушају да се договоре са околним земљама, јер су у очајној позицији(географски).
Успут ово није само моје мишљење, доста њихових озбиљних стручњака и обичног народа се слаже са обе констатације, има доста видеа и чланака о томе.
Svaka sezona je zasebna priča, tako da nemaš te brige. Elem, meni su "Kosti" dosta bolje od "Mesa".
P.s. kako ova izjava smješno zvuči![]()
Ma da, ludaci...
Sad počeo gledati Arthdal Chronicles...
Šta je ono tek sunce ti kalajisano...
Bacam opis kad završim...
Pogledaj ako nisi Clickbait, solidna zabava
Meni je glumačka postava baš loša.Odgledao Beleznicu ne znam sta bih rekao. Na trenutke mi je bilo super, ali glumacka ekipa mi nije legla( Otasevic i Radulovic).
Sta je izaslo?Oats Studios, mislim juče izašao na NF. Odlična stvar, ko voli love sex and robots ili chappy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari