Šta je novo?

iPhone 13

Pa normalno da je veci, znas ti koliko kod nas kosta cas rada, Belgija moze da masta o tome... 😤

iStyle mogu da posetim samo da testiram uredjaj I vidim uzivo kako izgleda, a kupuje se na KP-u normalno.
Jedina prodavnica koja uspeva svojim "akcijama" da bude skuplja nego regularne cene u Apple Store-u.

Jel razmislja neko da predje sa s21u na 13pm? Prvenstveno zbog ekrana i 120hz.
Ja razmisljam sa N20 Ultra da predjem na 13 pm, nisam do sada koristio iphone, pa sam bas u dilemi sta raditi...
Konacno su dodali 120hz sto mi je u 12. seriji bio deal breaker, a generalno nisam zadovoljan baterijom na n20u pa je i to jedan od razloga...
Dalje sto citam je da mts jos uvek nije sredio volte za iphone, a to mi bas dosta znaci jer mi treba hotspot + razgovori preko jedne kartice istovremeno..

i dalje ne mogu da verujem da nisu presli na usb-c :rolleyes:

Evo su:

13p bat izgleda bas obecavajuce, a 13pm tek... Konacno neki sa p30 pro autonomijom a da nije cigletina

Upoređivao cene apple store-a u 🇨🇭 i istyle-a kod nas. 12 pro kod nas je 240€ skuplji u odnosu na 13 pro kod njih. Nisam mogao da poredim sa 13 pro kod nas jer još uvek nisu izašle cene.

Biće još veća razlika za seriju 13. Apple je sada mnogo odvalio cene, 13 košta 900e, kod preprodavaca neće biti ispod 1000e. Tek će se sada tražiti serija 12.

@alter kako misliš da je Apple odvalio cene? Iste su početne cene ovogodišnje serije kao i prošlogodišnje. Druga je stvar ako su drugi učesnici u kanalima marketinga udarili veće marže pa cena za nas bude veća, ali Apple-ova cena je identična kao i prošle godine.

Ako neko naidje na neki korektan test iPhone 13 Mini, neka baci link ovde.

Izbacio je onaj mrwhosetheboss poredjenje 13 PM i S21U.

Long story short, pobedio samsung, razočaranje

1149 13 pro u nemackoj, da l ce dosta pasti cena za black friday ili neki njihov praznik? Ili ajfon ne menja cenu?

lol, ti ćeš možda morati da preskočiš, ja ću uzeti ako mi se ćefne zbog dobre baterije kao što mi je bila na 11 pro, pozdrav

Hahaha aj da ne idemo više u off, sve najbolje vam želim, ozbiljno

Kad se očekuje početak pretprodaje u Srbiji?

Uvek je isto kod svih operatera, rezervacije pocinju uvek svima isto, znaci i sada ce poceti svima 8-og oktobra i trajace sigurno bar 2 nedelje 😁

Bzvz, prosle godine predstavljanje 13. oktobra, preorder 30. a ove 14. septembra a preorder 8. oktobra...

meni sutra uvece stize 13 mini. eventualno subota ujutru. Prelazim sa 12 mini.

Lepo da te sluzi, ali mislim da nisi dobio bas nista prelaskom, osim vece memorije(ako si imao 64gb model) u odnosu na 12 mini.

Kako nista, baterija ce biti bolja sigurno, kamera, svetliji ekran. I boje deluju lepše, plava i crvena pogotovo.

Nazad
Vrh Dno