Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Postoji mogucnost za wifi extender. On ide gratis uz box 4 plavi i vece pakete na optici. Wifi extender pokupi signal od rutera, ali i dalje stb box mora da se poveze kablom na extender. Ali znaci dosta jer ne mora da se razvlaci kabal od rutera do te neke druge, trece, pete sobe.

Ovo je dobra vest ako moze da se spoji drugi stb preko extendera to jest kablom iz njega. Jel to provereno radi?

Na optici provereno radi.

Бокс 4 је истекао 31.08. а нови на женино име је потписан 06.09. Што се тиче адресе, код мене је ситуација следећа: живео сам до прошле године на адреси хххххххх 20/2, прешао сам на исту адресу, само 20/1... Нисам могао преселити бокс, јер колега који је напустио стан није могао преселити бокс на нову адресу наредних 7 месеци, те је парица била заузета а ја нисам желео да ми остави своју опрему и да плаћам 2 бокс 4 пакета. Ја сам каблом од 15 м провукао бокс 4 из стана 20/2 до стана 20/1 и тако користио бокс годину дана. Систем није везивао моје име за нову адресу 20/1. Уговор на женино име је везан за нову адресу 20/1.

Ја сам обновио уговор тражећи 12 месеци по динар, али су ми рекли да ако обновим на своје име добијам само 1 месец по динар. Обновио сам на новој адреси на женино име, добио сам 6 месеци. 12 месеци је само за кориснике на оптици.
Ja.ne planiram da obnovim.Nego ovaj postojeci da raskinem i da sledeci ugovor potpisem na.bratovo ime...

Ja.ne planiram da obnovim.Nego ovaj postojeci da raskinem i da sledeci ugovor potpisem na.bratovo ime...
I ja htedoh da da postojeci raskinem, istice 3.10.2021, nameravao sam da sledeci potpise majka, rekose da ne moze vise. Isto meseci bi i ona dobila. Sad da li me je slagao lik iz poslovnice....? Kao ista je adresa, sistem ce da prepozna......

Postoji mogucnost za wifi extender. On ide gratis uz box 4 plavi i vece pakete na optici. Wifi extender pokupi signal od rutera, ali i dalje stb box mora da se poveze kablom na extender. Ali znaci dosta jer ne mora da se razvlaci kabal od rutera do te neke druge, trece, pete sobe.
Upravo su mi tako rekli, da se preko wifi extendera STB povezuje i da ne treba kabal.
E sad da li tad radi pauziranje i premotavanje ne znam, verovatno ne.
U principu nije bas moranje, ali bih voleo da izbegnem provlacenje jos jednog kabla ako je moguce. Stara gradnja, mora da se provlaci, busi itd.

Poslednja izmena:
i šta ako dobiješ Q11?

Danas mi je istekla ug. obaveza za Box 3 i odmah stiže poruka da su deaktivirali bonus internet 20gb 3 u 1, koja je to fora, i dalje imam box?

To nigde ne piše.

Prilozi

• Screenshot_20210909_093412.jpg
    Screenshot_20210909_093412.jpg
    105.1 KB · Pregleda: 57
Ako mi ugovor istice 22.10, je l mogu da najavim raskid sad ili da cekam 22.09. ?

Upravo su mi tako rekli, da se preko wifi extendera STB povezuje i da ne treba kabal.
E sad da li tad radi pauziranje i premotavanje ne znam, verovatno ne.
U principu nije bas moranje, ali bih voleo da izbegnem provlacenje jos jednog kabla ako je moguce. Stara gradnja, mora da se provlaci, busi itd.
Radi sve naravno, premotavanje, pauziranje...

Pitanje za vas koji ste prethodnih dana raskidali ugovore, da li su vas kontaktirali sa boljom ponudom od standardne?

Људи, немојте се зајебати ко ја што сам урадио. Управо сам сазнао од Кол центра да сам активацијом Плус ХД пакета изгубио бесповратно промоцију 2 месеца све откључано.

Ја сам раскинуо истекли уговор и потписао нови на женино име
Pa jesi li imao(la) prvih 6 meseci po dinar ili...
Prvo ja ne raskidam ugovor, nego mts, zbog kako kazu "ne mogucnost isporuke ugovorne obaveze"
Valjda to drugacije gledaju, posto oni raskidaju, a ne ja.
Nego bilo kako bilo reci mi molim te kako ide procedura, i koliko si cekao.
Hvala

I ja htedoh da da postojeci raskinem, istice 3.10.2021, nameravao sam da sledeci potpise majka, rekose da ne moze vise. Isto meseci bi i ona dobila. Sad da li me je slagao lik iz poslovnice....? Kao ista je adresa, sistem ce da prepozna......

Pozovi onaj broj za benifite. Imaju veće ovlašćenja nego oni iz poslovnice

Pa jesi li imao(la) prvih 6 meseci po dinar ili...
Prvo ja ne raskidam ugovor, nego mts, zbog kako kazu "ne mogucnost isporuke ugovorne obaveze"
Valjda to drugacije gledaju, posto oni raskidaju, a ne ja.
Nego bilo kako bilo reci mi molim te kako ide procedura, i koliko si cekao.
Hvala
Имам и даље 6 месеци по динар, само немам 2 месеца макс пакет. Мој уговор истекао 31.08. а жена потписала 05.09.

Kako sam presao sa Supernove na mts televiziju progledao sam ali bukvalno sto se tice kvaliteta tv kanala. Ja mislio da imam problem sa vidom kad gledam tv a u stvari slika me zezala sad vidim sve odlicno Bogu hvala, Uzeo sam box 4 plavi Plus HD kanali blizu sam centrale nema 200 m , monter mi kaze da mi jacina signal od 28 kod mene 27. Net je 10 Mb jer nema slobodnih portova za 50 ali ni ovaj nije los. Sve u svemu zadovoljan sam MTS-om daleko vise nego supernovom. I da dobio sam 6 m po din jer se kablovska vodila na caleta. Imam samo jedno pitanje ako neko zna posto do sada nisam koristio ADSL. Svetli mi crvena lampica na ruteru gde pise internet ali kad se povezem na wi fi pozeleni I ima neta. Sad jeli to neki problem Ili treba tako??? Unapred hvala

Pozovi onaj broj za benifite. Imaju veće ovlašćenja nego oni iz poslovnice
Zvao i ponudili mi 3 meseca po 1 dinar, odbio sam.
Kako sam presao sa Supernove na mts televiziju progledao sam ali bukvalno sto se tice kvaliteta tv kanala. Ja mislio da imam problem sa vidom kad gledam tv a u stvari slika me zezala sad vidim sve odlicno Bogu hvala, Uzeo sam box 4 plavi Plus HD kanali blizu sam centrale nema 200 m , monter mi kaze da mi jacina signal od 28 kod mene 27. Net je 10 Mb jer nema slobodnih portova za 50 ali ni ovaj nije los. Sve u svemu zadovoljan sam MTS-om daleko vise nego supernovom. I da dobio sam 6 m po din jer se kablovska vodila na caleta. Imam samo jedno pitanje ako neko zna posto do sada nisam koristio ADSL. Svetli mi crvena lampica na ruteru gde pise internet ali kad se povezem na wi fi pozeleni I ima neta. Sad jeli to neki problem Ili treba tako??? Unapred hvala
Treba tako, kada ne vuces net vise od sat vremena, ta zelena lampica pocrveni, sve je u redu. Cim se nakacis na net ona pozeleni.

Meni pre dve godine dali 5 meseci fraj, mejlom se obratio, za tri meseca mi ističe taj ugovor, pripremam opet zvanično pisamce tamo negde u novembru, neću biti nezadovoljan sa 3 meseca obzirom da sada vode tu ''tvrdu'' politiku.

Meteorr, jesi li pre dve godine dobio više od 3 meseca, šta, kako, baš me zanima kako da se postavim kada budem tražio neke benefite. Mesec dana što je zvanična ponuda jednostavno ne dolazi u obzir a tri mi moraju dati ako neće pretnje raskidom koje će sigurno uroditi plodom.

E mnogo ce ih nasekiras,narocito ove u poslovnici,zabole ih ona stvar

Jedini win put je naci kreativnog terenskog promotera
Menja adresu,prezime,sve sto treba za 12m po dinar

Nisam ni mislio u poslovnicu, nego mejlom kao prošli put...a može i na ovaj telefonski broj što ovde ostavljen. Adresu ne mogu da zamenim a da prebacim na nekoga od ukućana to da, ali taj fazon ne pali više.

Nazad
Vrh Dno