Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vide li šta xDAI radi. Bio ~10,5$ kad sam ga predložio, u slomu pao na ~9,5$, evo ga sad 13$.

Da, vidim da je lepo skocio. Cenim da je onaj Cardax dobra kupovina, ali ne znam kako da kupim to sada .. Jel da sacekamo da izadje negde?
Sad bi bilo dobro da se vikend baš naprotiv zeleni, da malo promene ono što se dešavalo prethodnih par meseci gde su vikendi uglavnom bili krvavi :D
Ma to su bila sitna ranjavanja .. Mora da se svuce ADA barem na $2

Svecka a nasa 😁

Nema vise euforije. Pao je sentiment dosta. Iako su cene coina pale i za vise od 30%, nista nisam kupio. Kupujem samo kad je extremni strah. Kad padne na 20 ili ispod 20, e tad je pravo vreme za kupovinu. Kupovinom u bullu možeš zaraditi. Kupovina u bearu će te učiniti bogatim. Pale su cene mnogih altova, ADA sa preko 3$ na ispod 2,5$, Matic sa 1,8 na manje od 1,4$, ETC sa 77$ na ispod 60$, ali ti profiti se nisu prelili u BTC i podigli cenu BTCa kako su neki očekivali. Ne znam okle teorija da će profiti iz altova da idu u BTC i da će tako njega da poguraju na velike visine. Cilj je zaraditi novac, i ako uzmemo 3x, 5x na altovima, zašto bismo se mrcvarili sa Bitcoinom, kad lepo možeš pare u džep i čekaš novi ciklus za 5x na altovima. Nismo ušli u BTC kad je bio jeftiniji, zašto bismo kasnije kad je skuplji. Nema logike.
D5B2C060-BDA2-48CA-9EFB-ECABD6726D3A.jpeg

Samo polako, biće onih koji će plakati što ga nisu kupili na 150.000 evra. Samo strpljivo.

Opet neka mini korekcija krenula... treba ispratiti

Prvo se gnjavilo, pa krenuo neki strmopizd pa se vratilo a onda puzeći na dole. Za dlaku se izvukao.
Biće vikend kritičan izgleda.

Polkadot je potencijalno sledeca Solana
Posto voliš Cardano projekte, evo ti još jedan koji će ti možda biti zanimljiv https://paribus.io/ .
Koja je sad logika da pristalice Cardana čekaju da ADA skoči na 10$ i uzmu 3x, kad mogu investirati u projekte na Cardano-u i uzeti npr 10x. U ovaj projekat su već ušli jaki investitori, i zato nisu ni požurili da kao scameri prodaju coine. Prati pa ako te interesuje uleti na vreme kad budu coini na burzama.

Posto voliš Cardano projekte, evo ti još jedan koji će ti možda biti zanimljiv https://paribus.io/ .
Koja je sad logika da pristalice Cardana čekaju da ADA skoči na 10$ i uzmu 3x, kad mogu investirati u projekte na Cardano-u i uzeti npr 10x. U ovaj projekat su već ušli jaki investitori, i zato nisu ni požurili da kao scameri prodaju coine. Prati pa ako te interesuje uleti na vreme kad budu coini na burzama.

Cardax je objavio da nece slati individualna obavestenja vise o izlasku na berzu, vec da ce objaviti na twitteru kada bude bilo dostupno ..

Logika za kupovinu cardana moze da bude sigurnost koju cardano nosi sa sobom kao proveren coin .. Mnogi racunaju da im je bolje "sigurnih" 3x nego nesigurnih 33x ..

Cardax je objavio da nece slati individualna obavestenja vise o izlasku na berzu, vec da ce objaviti na twitteru kada bude bilo dostupno ..

Logika za kupovinu cardana moze da bude sigurnost koju cardano nosi sa sobom kao proveren coin .. Mnogi racunaju da im je bolje "sigurnih" 3x nego nesigurnih 33x ..
Ma ADA coin jeste proveren, ali cena od 10$ nije sigurna. Sigurniji je rast na projektima na Cardano-u, jer se kreće od nule, mali market cap, i uvek će tu da uleti masa ljudi i biće velikog rasta. Uložiš u 3 projekta na Cardano-u, i jedan da ti dodje 15x, ti si već na konju. To ti je već prosek 5x. A i ostali neka dodju 2x, 3x, extra. Videces da će tu uci mnogo novca, ljudi ce prodavati ADAu da udju u nove projekte na Cardano-u na vreme, kao sto su u ADAu ušli po 5 centi, 10 centi, 30 centi. Najjace je to sto će mnogi da se zalete u ADAX i da tu upucaju novac, a vidiš ove prave projekte na Cardanu koje sam ti poslao, tu ljudi ozbiljno rade i oni još nisi ni izasli na berzu. A ovaj ADAX na brzinu sklepali samo lovu da pokupe. Ali kao sto je neko već napisao, ADAX je dobar za trgovanje.

Damp u toku, a QNT tera po svom. Cekao ga da ode makar malo ispod 300, ali djoka..

Vidim, bas je dosta skocio. Koja je njegova prica?
I Luna dosta skace.

Niko svo ovo vreme ne komentarise vest da je moguce slati Tether preko Litecoin mreze? Stvarno ne znam kakve su provizije na ostalim mrezama ali na LTC-u slanje 235M dolara kosta 2 centa.
Neverovatno mi je i dalje koliko malo LTC kosta u ovom trenutku.

Inace, nadam se da ce ovo biti poslednji damp pre nego sto cena krene naglo gore. Samo da prezivimo vikend.

Ee, sad ovde ima vise pitanja sta raditi. Da li ce ovaj vikend biti dno posle kojeg se ide gore ili se mozda zalomi jos neki brzinski sunovrat. Ja razmisljam da postavim nocas zamku za Matic (ponovo) na 1.2 i 1.1, pa ako se upeca, upeca. Gro sam prodao na 1.5 i 1.3, pa bi verujem bio dobar povratak. Zanimljivo deluje i ova prica sa LTC..Ada je pala dosta, Sol je malo popustio..Svasta nesto ima da nisam pametan gde udariti.
Near solidno pao, da ga ne zaboravim..

Uh, ne znam. Da imam kesa kupovao bih ga sada i odmah bez obzira na cenu. Zavisi koliko ce BTC padati, ako izdrzi support na 40K ne verujem da ce LTC ispod 150. Na 140 mu je support, to racunaj kao dno.

LTC je uveo smart contract-e, omnilite mi je potpuno iznenadjenje... S druge strane LTC ima skoro nepostojece provizije, manje od desetog dela centa, ne znam kako nije krenulo to ranije. Mreza je top, podrzava brdo transakcija, ide instant, provizija nikakva, savrsen novcic za koriscenje kada se jos uvede MW. Sve sto se razvija za BTC primenjivo je i na LTC bukvalno. SEC je pre neko vece pricao o LTC-u, dokazano nije security... Sto se mene tice boljih signala nema odavno ali cena kilavi i dalje, neverovatno. Brdo para ulazi u neke druge novcice na pusta obecanja a ovo jos ne mrda. Eksplodirace u nekom trenutku i to jako brzo, nemoguce je da stoji na ovom nivou jos dugo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno