Sirakuska starica
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 11.08.2021
- Poena
- 50
Udahnite, zaranjamo u vikend. Bilo bi dobro da se ADA malo protrese ovaj put!
Vide li šta xDAI radi. Bio ~10,5$ kad sam ga predložio, u slomu pao na ~9,5$, evo ga sad 13$.Udahnite, zaranjamo u vikend. Bilo bi dobro da se ADA malo protrese ovaj put!
Sad bi bilo dobro da se vikend baš naprotiv zeleni, da malo promene ono što se dešavalo prethodnih par meseci gde su vikendi uglavnom bili krvaviUdahnite, zaranjamo u vikend. Bilo bi dobro da se ADA malo protrese ovaj put!
Vide li šta xDAI radi. Bio ~10,5$ kad sam ga predložio, u slomu pao na ~9,5$, evo ga sad 13$.
Ma to su bila sitna ranjavanja .. Mora da se svuce ADA barem na $2Sad bi bilo dobro da se vikend baš naprotiv zeleni, da malo promene ono što se dešavalo prethodnih par meseci gde su vikendi uglavnom bili krvavi![]()
Evo imas na officialnoj stranici odgovore na ta pitanja https://cardax.io/token-sale-coming-soon/Da, vidim da je lepo skocio. Cenim da je onaj Cardax dobra kupovina, ali ne znam kako da kupim to sada .. Jel da sacekamo da izadje negde?
Ma to su bila sitna ranjavanja .. Mora da se svuce ADA barem na $2
Cena BTC u poslednjih 11 godina permanentno raste. Bilo je ciklusa i gore i dole, ali uvek raste...... Nismo ušli u BTC kad je bio jeftiniji, zašto bismo kasnije kad je skuplji. Nema logike.
Iz tvojih usta u kitove usi 😁Samo polako, biće onih koji će plakati što ga nisu kupili na 150.000 evra. Samo strpljivo.
He, ti k'o da ne znas kakvi su kitovi...kao nema ih, nema ih...dok ti shvatis da je tu, on te odavno svario 😉E stvarno, nikog nema na forumu da se zove KIT, sa slikom kita ?
Na osnovu cega?Polkadot je potencijalno sledeca Solana
Čemu to? Lepo pisem u skladu sa temom, a ti provociraš i pišeš nešto sto veze sa temom nema. To konstantno nekoliko vas radi, ocekujete moj oštar odgovor, pa da onda mene banuju, umesto vas provokatore. Ljudima dolaze notifikacije da bi čitali tvoj provokativan komentar, to nije lepo.Patike?
Posto voliš Cardano projekte, evo ti još jedan koji će ti možda biti zanimljiv https://paribus.io/ .Polkadot je potencijalno sledeca Solana
Posto voliš Cardano projekte, evo ti još jedan koji će ti možda biti zanimljiv https://paribus.io/ .
Koja je sad logika da pristalice Cardana čekaju da ADA skoči na 10$ i uzmu 3x, kad mogu investirati u projekte na Cardano-u i uzeti npr 10x. U ovaj projekat su već ušli jaki investitori, i zato nisu ni požurili da kao scameri prodaju coine. Prati pa ako te interesuje uleti na vreme kad budu coini na burzama.
Ma ADA coin jeste proveren, ali cena od 10$ nije sigurna. Sigurniji je rast na projektima na Cardano-u, jer se kreće od nule, mali market cap, i uvek će tu da uleti masa ljudi i biće velikog rasta. Uložiš u 3 projekta na Cardano-u, i jedan da ti dodje 15x, ti si već na konju. To ti je već prosek 5x. A i ostali neka dodju 2x, 3x, extra. Videces da će tu uci mnogo novca, ljudi ce prodavati ADAu da udju u nove projekte na Cardano-u na vreme, kao sto su u ADAu ušli po 5 centi, 10 centi, 30 centi. Najjace je to sto će mnogi da se zalete u ADAX i da tu upucaju novac, a vidiš ove prave projekte na Cardanu koje sam ti poslao, tu ljudi ozbiljno rade i oni još nisi ni izasli na berzu. A ovaj ADAX na brzinu sklepali samo lovu da pokupe. Ali kao sto je neko već napisao, ADAX je dobar za trgovanje.Cardax je objavio da nece slati individualna obavestenja vise o izlasku na berzu, vec da ce objaviti na twitteru kada bude bilo dostupno ..
Logika za kupovinu cardana moze da bude sigurnost koju cardano nosi sa sobom kao proveren coin .. Mnogi racunaju da im je bolje "sigurnih" 3x nego nesigurnih 33x ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari