Možda je taj što je postavio znak jednom pokušao da polomi slšoferku i loše se proveo pa odustao od daljeg angažovanja 😁Ovaj znak sto lomi soferke mi 10 metra od zgrade. Kad good prodjem kolima makar 3 ujutru ja zatrubim cisto da vidim sta ce da se desi . NIkad ništa
Nisam "Watch out, we got a badass over here" , samo znatizeljan![]()
pa dok on ustane iz kreveta i dodje pajserom da ti izlomi soferku ti si vec otiso...Ovaj znak sto lomi soferke mi 10 metra od zgrade. Kad good prodjem kolima makar 3 ujutru ja zatrubim cisto da vidim sta ce da se desi . NIkad ništa
Nisam "Watch out, we got a badass over here" , samo znatizeljan![]()
svasta ima pa i to. jedan lik kod mene je pajserom polupao oba fara liku na novom mercedesu s, nije preso 5000km. parkirao covek i opicio dugacko. ovaj vigilante uzeo pravdu u svoje ruke i obavio poso.... nije da ih nema iskreno...Možda je taj što je postavio znak jednom pokušao da polomi slšoferku i loše se proveo pa odustao od daljeg angažovanja 😁
![]()
Prevara sa kriptovalutama u Dražinom domu u Ivanjici
U Dražinom domu u Ivanjici, kako piše lokalni portal Info Liga, otkrivena je prevara sa kriptovalutama. Ivanjičani, koji su sve to osmislili, a čiji identitet, vreme kada su to uradili i koliko njih je u prevari učestvovalo nisu navedeni, ilegalno su ušli u prostorije tog doma.www.danas.rs
Prevara je u pitanju... a i kriptovalute, kao i zbunjeno pravosuđe...fali taj novinar istraživač da objasni stvari...ovi novinari koji nisu "istraživači" su napisali pravi novinarski naslov koji prodaje novine, a nije ni netačan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari