Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze li druga ekipa da preuzme dalji tok radnje ? :LOL:

Jake-Gyllenhaal-Its-Friday.gif

233564106_101345525590728_4905314037307738635_n.jpg

Ovaj znak sto lomi soferke mi 10 metra od zgrade. Kad good prodjem kolima makar 3 ujutru ja zatrubim cisto da vidim sta ce da se desi . NIkad ništa :(

Nisam "Watch out, we got a badass over here" , samo znatizeljan :)

Ovaj znak sto lomi soferke mi 10 metra od zgrade. Kad good prodjem kolima makar 3 ujutru ja zatrubim cisto da vidim sta ce da se desi . NIkad ništa :(

Možda je taj što je postavio znak jednom pokušao da polomi slšoferku i loše se proveo pa odustao od daljeg angažovanja 😁

pa dok on ustane iz kreveta i dodje pajserom da ti izlomi soferku ti si vec otiso...

u principu koriscenje zvucnih upozorenja u naseljenom mestu treba da bude limitirano. ja kad sam bio u indiji oni na svakoj raskrsnici samo zatrube i teraju pa ako onaj tamo stane stao je ako ne stane lupe se, pa teraj dalje.... :D uzas

A jeste prodjem 40km/h trubnem usput i ocekujem da iskoci iz ulice i razbije mi soferku. Parkiram kod Cevapa, narucim belo koliko puta.

Zna se gde je zabranjeno koriscenje zvucnih upozorenja. Blok 70 to sigurno nije ;)

Kaže mi drugar da znaka više nema; bio je slab odziv građana. :)

hHAhahah. Kontra efekat buklavno napravio. Jutros je bio tu. Videcu veceras kad se vratim sa posla

Možda je taj što je postavio znak jednom pokušao da polomi slšoferku i loše se proveo pa odustao od daljeg angažovanja 😁
svasta ima pa i to. jedan lik kod mene je pajserom polupao oba fara liku na novom mercedesu s, nije preso 5000km. parkirao covek i opicio dugacko. ovaj vigilante uzeo pravdu u svoje ruke i obavio poso.... nije da ih nema iskreno...

"Đoković je tokom mastersa u Monte Karlu dobio na poklon solo album gitariste Mejdena i rekreativnog tenisera Adrijena Smita, bubnjar Niko Mekbrejn je redovan posetilac Vimbldona, dok je, navodno, i sam Haris u više navrata posećivao ovaj teniski kompleks tokom najprestižnijeg turnira na svetu, i tom prilikom najviše vremena provodio sparingujući sa Đokovićem „iza zatvorenih vrata“."

novak.jpg

kripto draža.jpg

Nadam se da je samo pitanje dana kad će neki novinar istraživač otkriti da je reč o krađi struje, ne o prevari sa kriptovalutama. Ako ostane ovako, zbuniće se pravosuđe:(

Prevara je u pitanju... a i kriptovalute, kao i zbunjeno pravosuđe...fali taj novinar istraživač da objasni stvari...ovi novinari koji nisu "istraživači" su napisali pravi novinarski naslov koji prodaje novine, a nije ni netačan...
Da su napisali : "Krađa struje u Dražinom domu u Ivanjici", taj članak bi pročitalo par preostalih Dražinih saboraca koji imaju po 99 godina, ne i ti...pravosuđe bi i dalje bilo zbunjeno

Poslednja izmena:

Prevara je u pitanju... a i kriptovalute, kao i zbunjeno pravosuđe...fali taj novinar istraživač da objasni stvari...ovi novinari koji nisu "istraživači" su napisali pravi novinarski naslov koji prodaje novine, a nije ni netačan

Prevara sa kriptovalutama je jedino ako su nesrećnog predstavnika gradskih vlasti koji ih pustio unutra platili žetonima na kojima piše BitkoJin.

Poslednja izmena:
Clipboard01.jpg
"Znase" i "daćese" naslov, slika, cena, ponuda, sve je na nivou...
Inače svaki mu je oglas u ovom stilu, cena-sitnica, slika mutna, opis nebulozan...

Brišite, ako će ovo da pokrene neki stormshit, jer ovoga verovatno ima koliko nećeš...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno