Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Hvala.

Konkretno pitam zbog mog nekog Smart LG TV-a iz 2015. godine.

Dakle, kad mts bude izbacio Iris go za smart televizore, ja ću morati da kupim novi tv jer će sadašnji da mi zastari. 😉

Je l' neko uspeo na EON-u da pokrene? Imao sam bivšu aplikaciju koja je šljakala kako je šljakala, ajde, onako, mogla je neka tekma da se pogleda...ali sa apdejtom naravno više ne radi. Sećam se da je bila zavrzlama oko instalacije, pa mi se i ne pokušava opet ako nije sigurica. Miš je još uvek prikopčan, to nije problem. Imam aplikaciju na tabletu, preživeću.

Je l' neko uspeo na EON-u da pokrene? Imao sam bivšu aplikaciju koja je šljakala kako je šljakala, ajde, onako, mogla je neka tekma da se pogleda...ali sa apdejtom naravno više ne radi. Sećam se da je bila zavrzlama oko instalacije, pa mi se i ne pokušava opet ako nije sigurica. Miš je još uvek prikopčan, to nije problem. Imam aplikaciju na tabletu, preživeću.
radi na eonu i mi box-u

pozdrav ljudi,zanima me sl stvar.
putujem u tursku a treba gledati partizana ovih dana :D
da li ce preko aplikacije raditi,posto znam dok je bio jos mts tv go nije radilo jer kaze da nije srpski net..da li znate da li se to promenilo sa irisom ili ako imate savet kako da osposobim da radi kako bih mogao da gledam

Ništa se nije promenilo, postoji geoblock i bez VPN sa srpskom IP nema gledanja iz Turske.

Mali update, 3.0.6 ne radi na EON-u, tačnije radi ali užasno secka. Držite se verzije 3.0.5. koja je sasvim pristojna. Dosta je ovo bolje izvedeno nego mts TV go.

Pozdrav sivma, trebam da kupim jedan tv koji ce se koristiti na sbb mrezi jer ne mogu na toj lokaciji da uvedem mts a potreban mi je zbog gledanja sporta. Da li i gde mogu da instaliram iris aplikaciju (na kom uredjaju). Da li ce ona moci da radi ako je tv na SBB mrezi? Da li tv mora biti android i da li mora biti licenciran android ili moze i na AOSP'u da se instalria, da li Iris app postoji na WebOs'u ili Tizenu?
Molim Vas za savet na koji način je izvodljivo da kao sbb korisnik mogu da gledam Iris aplikaciju.

Pozdrav, ako ti je potreban iris zbog gledanja sporta, mislim da ti je praktičnije rešenje da uzmeš aplikaciju Arena cloud. Dostupna je za android, iOS i za smart TV (Samsung, LG, Apple TV), ali nema web player.

Ako koristiš nečiji nalog za iris, ne znam da li radi na sbb netu. Iris nije dostupan još uvek za smart TV, ima web player i radi na smart telefonu. Najjednostavnije rešenje je da HDMI kablom povežeš laptop/PC i tako gledaš, ili neki chromecast. Ne znam da li radi i da li može da se na neki od stick-ova ili box-eva instalira verzija aplikacije za mobilne telefone.

Da sumiram, najbolje rešenje ti je HDMI kabl na TV ili korišćenje chromecast-a.

Hvala na odgovorima i savetima, arena cloud je odlicno resenje ako lepo radi na pomenutim platformama. Opcija povezivanja pc-a sa hdmi kablom nije lose resenje ali je smaranje prebacivanja kanala i same kontrole koja mora da se obavlja preko pc-a.

Imaš temu za Arena cloud app, najbolje da pregledaš malo, tako ćeš najbolji utisak dobiti. Mislim da svaki novi korisnik ima 7 dana besplatnog test perioda, pa može da ti posluži da i sam pogledaš i proveriš kvalitet aplikacije.

Iris radi i na SBB mreži i na EON box-u. Ne postoji smart TV aplikacija ali uz pomoć par trikova može da se instalira touch aplikacija (za telefone i tablete) i sa mišem da se tako koristi na TV-u. Za razliku od mts TV Go koji je užasan bio kad se namesti Full HD (famozni 5.00 kvalitet prikaza), ovde sve to radi jako lepo i bez seckanja (verzija 3.0.5).
E sad, zavisi sve od više faktora, da li ti treba bilo šta drugo osim Arene, da li si mts korisnik ili ne, itd itd...
Konkretno u mom slučaju, na SBB-u sam i nemam nameru da ih menjam. Od svega ostalog treba mi samo Arena. Takođe, volim da imam sve na što više uređaja...kako EON, tako i Iris. Dakle, mobilni + tablet + TV ako je moguće. Da napomenem još i da sam mts (Omorika 1) mobilni pretplatnik i otud mi i mts TV go/Iris. Sa ovim novim apdejtom na Iris to je sad i omogućeno, ranije su bila dva "slota" a sada ih ima tri. 500 kinti je trenutna cena, dokle će promo da traje nemam pojma, ali sam negde pročitao da će full cena biti hiljadarka. To se poklapa tu negde gore-dole sa cenom Arena Cloud-a od 9 evra koliko vidim da je. E sad, koliko slotova daje Arena, pitanje je. Ako je takođe 3 (ili više), uzimaj bez razmišljanja. Jer ipak, postojanje smart TV aplikacije je veliki plus.
Svakako bih razmislio i o Orion aplikaciji, koja takođe postoji i za smart TV. Ne znam kolika je pretplata, ali vidim da sada imaju sve Arene. Kada sam pre 4-5 godina bio kod njih imali su samo Arenu 1, ali je aplikacija bila brutalno dobra.

I samo da dodam još ovo, Iris ne troši megabajte na mts mreži. Za sad barem.

Može, nije moglo na početku ali sada može. Idi na full screeen pa u donjem levom uglu settings, tu staviš na medium ili niži nivo i bude sve ok.

Da li vam radi Kuvo TV? (gejming kanal)

Meni taj kanal ne radi niti na laptopu niti na android telefonu.

Sada radi, ne znam od kada

Koristim BOX3 (fiksni-tv-net) i hocu da koristim iris GO.
Imam mts nalog koji sam napravio za mobilni broj.
U aplikaciji trazi da se prijavim sa mts nalogom, pretpostavljam da ne mogu sa ovim sto vec imam posto nije vezan sa boxom?

Napravi nalog za box.

Pozdrav ljudi, putujem u egipat taman kad igra reprezentacija, liga sampiona, basket...i tako...Moram to da gledam tamo ali jel zna neko koliko trosi iris za jednu tekmu tj 90 mina. Imam vpn pa cu se logovati sa srpskog servera na iris go. Znam za sbb i eon app da trosi oko 4mbit/s visko kvalitet sto je oko 30MB po minuti tj za 90 min oko 3GB. Posto kupujem karticu tamo pa cu imati samo mobilni net moram da upakujem sve tekme u paket koji uzmem. Hvala unapred.

Probaj prvo. Nece ti Iris raditi na svakom vpn sa srpskom ip

Vrh Dno