Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde ste strucnjaci sad kad je klackalica? Dajte neku tezu da vidimo gde idemo? Kako je klackalica duza, tako komentara ima sve manje i manje :) Ko nas gelda, bikonja ili medonja? :)

Bull, osim ako ne bude problema na berzi. 50k je otpor i trebaće mu nešto vremena da ga slomi, ali posle toga put do 55k je širom otvoren. Ako bi nas berza pustila, ja verujem da bi BTC nastavio u petu etapu Eliotovog talasa i završio na 85k tamo negde na zimu. Ali ne verujem da će ga berza pustiti da napravi ni novi ATH.

Da neko ne pomisli da sledeći potres na berzi mora biti slom, ne mora uopšte, moguća je recimo samo korekcija od nekih 15%, ali to bi uzrokovalo korekciju kripta od barem dvaput toliko. Kad izbiju problemi, špekulativni aseti su prvo što se prodaje.

S obzirom da masa trejdera očekuje 50 - 51k, verujem da će samo prosvirati lagano, kad krenu likvidacije i pucanje SL-ova. iznad 50k
Trejderi, spremite se 💪 🧨
A Golden Pocket na 50.7k-51.2k?Sad sam gledao Satoshija, ne predvidja nista vec samo skrece paznju na taj vrlo bitan detalj. Kazepretgodnih ciklusa se mucio na toj granici BTC danima, u prvom cak i nedeljama i bilo je odbitaka, nakon toga naravno da je bio bullish i da je krenuo BTC ka gore opasno.
Sta ti mislis?

A Golden Pocket na 50.7k-51.2k?Sad sam gledao Satoshija, ne predvidja nista vec samo skrece paznju na taj vrlo bitan detalj. Kazepretgodnih ciklusa se mucio na toj granici BTC danima, u prvom cak i nedeljama i bilo je odbitaka, nakon toga naravno da je bio bullish i da je krenuo BTC ka gore opasno.
Sta ti mislis?
e ako Satoshi lično tako kaze, onda ….. 🤣🤣🤣
Ja sam sitna riba za njega 🤣😜

BTC je bukvalno spreman da u bilo kom trenutku probije 50K. Kapiram da ce to vec sutra. Botovi agresivno kupuju sve, volume je vise nego dobar.
Altovi izgledaju svi spremni da skacu. Ne moze bullish vise od ovoga.

Kakav vam portfolio? jeste vise u dolaru/usdt ili coini? Pitam jer vecinom sam u dolaru ocekivao sam pad, ali sam trenutno nesiguran :oops: Coti odradio ok posao pa sam izvukao nesto dolara nema profita ali posle debelog minusa sam zadovoljan bio.

100% metal..usao kasno, ali kasnije dokupljivao po minimalnim cenama, pa se se sada blizim nuli. Matic, BnB i Eth se cekaju. Ono sto mi je poslo za rukom je da uhvatim kontre izmedju Eth i BnB i to 3 puta do sada ako se ne varam. Ako BnB jos malo ojaca hvatam i cetvrti put, pa onda opet kontra order. Cekam uvek 10%, a i u jednom i u drugom se osecam dovoljno sigurno, tj nije mi bitno koliko je u odnosu na dolar, nego koliko novcica imam. Moja vizija je da dolar nekada nece biti potreban 😁.

Uzeo etc na 67.5, mislim da ce opet gore bar 2-3$.
Mnogo je poceo ovaj trejd da me zamara, samo zevam u telefon, nista me drugo ne interesuje, nerviram se, hocu sve da ispratim, definitivno je bolje biti holder :) Od sledeceg bear-a sam definitivno holder.
Daj boze da me zena ne ostavi do tad :)

Ja moju nagovorio da da neke novce i bas je briga. Gledala je malo dok je cena rasla, bilo joj zanimljivo ali samo na mom fonu, posle je cena pala i ne zenima je uopste. Kapiram da ce opet malo da se zagreje kad se cena odlepi i probije ATH ali nije ni 1% zainteresovana koliko ja.

Bull, osim ako ne bude problema na berzi. 50k je otpor i trebaće mu nešto vremena da ga slomi, ali posle toga put do 55k je širom otvoren. Ako bi nas berza pustila, ja verujem da bi BTC nastavio u petu etapu Eliotovog talasa i završio na 85k tamo negde na zimu. Ali ne verujem da će ga berza pustiti da napravi ni novi ATH.

Da neko ne pomisli da sledeći potres na berzi mora biti slom, ne mora uopšte, moguća je recimo samo korekcija od nekih 15%, ali to bi uzrokovalo korekciju kripta od barem dvaput toliko. Kad izbiju problemi, špekulativni aseti su prvo što se prodaje.
Čega ima konstruktivnog u prepričavanju poslednjeg javnog videa Alesia Rastania?

polako, ovo je takav hobi gdje treba strpljenja i zivaca, doce nekad vjerovatno i 100k i 20k naravno pitanje je sta ce prvo, ali sta god bude naoruzas se strpljenjem i na kraju ces biti zadovoljan.
Ko nema zivaca i strpljenja nije crypto svijet za njega ;)

Klackamo se do loodila mozga, ali ici ce to jos gore kao sto kaze SAJ...a dokle ne znamo. Zgazice do 55k verovatno lako. Krvarenje je za kraj vikenda klasika. Klackanje po 1k kao sada sto je pad sa 49k na 48k je nameran pad, da se likvidiraju longovi jer mnogi ocekuju 51k. Ne znam sta drugo moz d bude. Berza uzima profit ;)
Ja samo igram tu opasnu igru i tako mi se cini

Ja sam danas prebacio iz XLM u BTC tako da imam nekih 70% u BTC i odrilike po 10% ADA, XRP i DOT.

Ja sam sve u Btt. Malo sam se sa Solanom izvukao i preselio u btt, valjda se nisam skljokao...

Eh kad bi se i btt vratio do ATH...

Kakav crni tapering? Mogu možda samo da pričaju o tome, ali nema šanse da to zapravo sprovedu, jer bi berza momentalno kolabirala

Šta mislite dokle će da padne cena? Vidite na chartu da ove piramide jako lice jedna na drugu. Sadašnji rast ADAe podseca na rast u prethodnom ATHu. Bas onako oštar i veliki rast u kratkom roku. A onda je u bukvalno 3 dana sa 2,47€ lupila u dollar. Što bi Jure reko, biće zanimljivo sve ovo pratiti.
Ja ostah u ADI i ne kajem se. Svi jači koini u crvenom, ali ADA se zeleni.
Biti holder nije loše. Kao i Saja, baš me briga za uspone i padove.

Ja ostah u ADI i ne kajem se. Svi jači koini u crvenom, ali ADA se zeleni.
Biti holder nije loše. Kao i Saja, baš me briga za uspone i padove.
Dobar si.
Evo i jedan od mojih altova (BAT) malo cimnuo. Nadam se da moze u narednih dan-dva do 0.95$. Tu krecem sa rasprodajom i kupujem nesto sto se dobro crveni. I tako, vec 2 meseca funkcionise ova moja "igra" lepo. Samo da se ne zeznem i pomislim da sam postao trejder :).

Kakav crni tapering? Mogu možda samo da pričaju o tome, ali nema šanse da to zapravo sprovedu, jer bi berza momentalno kolabirala

FED je zaista najavio taper off kupovine vladinih obveznica krajem godine, ne znam gde se to pojavio septembar u njegovoj priči. Berza mora pući i ovako i onako, to i FED zna. Nije cilj večito pumpanje balona kako ljudi zamišljaju, već transfer bogatstva.

Ja iskreno nisam verovao da ada moze preko 2, mnogo se para u nju vec slilo i pitanje je jos koliko moze gore...
Ukoliko krene neka korekcija sigurno ce biti i masovne prodaje jer su svi u lepom profitu, tako da dobro pratite situaciju.
FED je zaista najavio taper off kupovine vladinih obveznica krajem godine, ne znam gde se to pojavio septembar u njegovoj priči. Berza mora pući i ovako i onako, to i FED zna. Nije cilj večito pumpanje balona kako ljudi zamišljaju, već transfer bogatstva.
Slozicu se i verujem da nas to ceka do kraja godine sasvim sigurno...

Do kraja koje godine? Kolega najavljuje slomove berzi i dolara već godinama u nazad... Jednom će se desiti sigurno, ali ono...
Takvi komentari i najave nikom nisu od koristi, jer se može desiti sad za 5 minuta, ili za 19 dana ili 6 godina... pa će pogoditi sigurno.

Bolje otvorite novu temu pa tamo diskutujte i mračite o tome do prekosutra, ovo je tema o kriptovalutama i diskusija o ceni!

Kao sto rekoh, ADA ovim tempom moze lagano na 100 milijardi mcap, ide ko besna. Zali Boze sto sam onih 40ak kom prebacio u Matic. U sustini, ide i on dobro, ali gledajuci ADA, deluje kao puzic.

Edit: ovo uopste nije realno kojom brzinom raste..

Poslednja izmena:
Tek ces da vidis sta nije relno kad krene prava btc parabola, pa kad svi altovi krenu po 50-100% u danu 😀

edit:

Mislim da ovo može da potera / vrati btc cenu preko 50k, samo da se još malo proširi vest, i da eventualno pp potvrdi.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno