Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Ne postoji i neće ga ni biti dok se ne odrade neophodne izmene inputstream.adaptive addon-a:

Sve dok je taj issue "open" umesto "closed" ništa od AppleTV+ stream reprodukcije unutar Kodi.

Da li Venom addon za Kodi zeza nešto trenutno? Konkretno 6.0.7 verzija kod mene ne radi.

Da li Venom addon za Kodi zeza nešto trenutno? Konkretno 6.0.7 verzija kod mene ne radi.
Ja sam jos uvek na verziji 5.1.9. (Jun 19,2021) a verzija venom repa je 1.17. Mada vidim iz exodux redux repa da ima verzija venom repositorija 1.19. Koja je kod tebe verzija venom repa? Cudno mi je da bar kod mene venom repo nudi samo stariju verziju repa dok neki drugi repo ima noviju verziju.

Updejtovao sam venom na poslednju 6.0.7 verziju i kod mene radi. Samo ne radi resume opcija, pamti vreme do kada je gledan neki sadrzaj ali ne pusta od tog vremena (ne pusta uopste stream) samo je moguce pustiti stream ispocetka. Isti problem sam imao i u verziju 5.1.9 koju sam koristio pre toga. U nekim predhodnim verzijama je resume opcija radila. Koji je konkretan problem sa venom addonom kod tebe?

Ne otvara listu filmova. Nebitno na koju kategoriju kliknem izbaci grešku.

Ne otvara listu filmova. Nebitno na koju kategoriju kliknem izbaci grešku.
Kod mene sve to radi. Otvara sve TMDb, IMDb, moj trakt nalog. Pokusaj da obrises cashe u venom addonu (Tools->Cashe Finctions) , mozda cashe kodi-ja (KCleaner), deinstaliraj pa ponovo instaliraj venom addon.

Reinstal je rešio problem.

Imam x96 max+ uredjaj i u njegovim podesavanjima mi je podesena 4k rezolucija dok kad udjem u kodi u sistem i display pise da je 1920x1080p.
Da li neko zna kako ovo staviti na 4k i da li to moze da se promeni jer nema nigde za menjanje te opcije u kodiju?

Ако ти је ТВ 1080р - коди ти приказује резолуцију коју шаље на ТВ.
Ако је ТВ 4К - подеси на боксу да шаље 4К сигнал ка ТВ-у.

Ако ти је ТВ 1080р - коди ти приказује резолуцију коју шаље на ТВ.
Ако је ТВ 4К - подеси на боксу да шаље 4К сигнал ка ТВ-у.
Podesio sam tako samo u programu pise da je 1080p.

Zna li neko kako da rješim problem,instalirao sam venom,poslednji 1.19,sve podesio kao što sam našao u videima na youtubu,nađe filmove i kad počne da skida izađe poruka "unknown resource permission denied" ?

Al ima neka fora šta znam,na ćaletovom laptopu ne mogu da pustim blue thunder tv.Sve namestim kao kod mene,i tv i laptop hoće(18.9 verzija,8 portal) ma ni da makne..Izbacuje grešku onu.Kod mene kažem sve lagano.
I brisao i ponovo instal kodi šta znam,da ne ostaju negde repovi pa neobriše dobro?
Ako ima neko ideju šta bih mogao još da probam..

Jel ima neki kršteni build tipa Balkan Green ili tako nesto za najnoviji Kodi? Otkad su update-ovali na Matrix ja skoro da nisam palio Kodi. Instalirao neki bzv build ali to vise ne radi nego sto radi. Problem sa skidanjem prevoda, pola filmova ne radi ..
Ajd neka mi neko pomogne jer mi stigao novi eon box pa bih da ga sredim i gledam ko covek.

Jel ima neki kršteni build tipa Balkan Green ili tako nesto za najnoviji Kodi? Otkad su update-ovali na Matrix ja skoro da nisam palio Kodi. Instalirao neki bzv build ali to vise ne radi nego sto radi. Problem sa skidanjem prevoda, pola filmova ne radi ..
Ajd neka mi neko pomogne jer mi stigao novi eon box pa bih da ga sredim i gledam ko covek.
Skršiš matrix, instaliraš 18.neku verziju i ugasiš autoapdejt.

Или се манеш билдова и ставиш елементум и уживаш јер све ради баш како треба.

Није прићи шаоми секти 😁

Meni se svideo Balkan green zbog domaceg sadrzaja. Zena voli da gleda starije domace serije...
A skinem stariji apk kodija i zaustavim autoupdate i to je to?

Ja imam samo Elementum na Kodi 18.9 posto mi na matrix izbacuje neku gresku koju nikako nisam moga da resim pa sam vratio staru verziju plus imam Wbmc isto 18.9 na kome mi je Balkan green bas zbog tih domacih serija i filmova. Tako da slobodno instaliraj te starije verzije, sve sljaka odlicno i ne vidim nista specijalno sta nude te novije verzije da bi zalio za njima...

Елементум је за филмове и серије. Коди није најсјајније решење за ИПТВ, поготово за те канале по разним билдовима - то час ради, час не. Може коди, наравно и за ИПТВ са SIMPLE IPTV адоном у који убаците неку своју листу.

Зна ли неко зашто кад одаберем филм преко елементума, у резултатима претраге ми поред филма који сам одабрао, изађу и други филмови.
После морам да тражим жељени филм.
У подешавањима је намештено да сортира по резолуцији.

Паблик тракер 1337х је правио проблем. Искључио га, и сад је у реду.
Хвала.

Zna li neko kako da rješim problem,instalirao sam venom,poslednji 1.19,sve podesio kao što sam našao u videima na youtubu,nađe filmove i kad počne da skida izađe poruka "unknown resource permission denied" ?
Da li imas nalog na real debridu?
Ustanovio sam da je to tako do programa.
Tv je 4k filmovi u 4k idu preko venoma sa RD i sve radi fullu e sad pitanje je zasto program pokazuje 1080p a ne 4k ko ce ga znati...

Tv je 4k filmovi u 4k idu preko venoma sa RD i sve radi fullu e sad pitanje je zasto program pokazuje 1080p a ne 4k ko ce ga znati...

Ima nalog,prijavljen sam.

Ekipa,treba mi pomoc ko ima instaliran Netflix addon.Sta treba da nastelujem u podesavanjima da bi mi se sinhronizovao ton i slika?Sa HBO GO addonom npr.nemam problema,sve sljaka super dok kod Netflixa kasni ton sa slikom.Kako to da resim?Hvala unapred...

Nazad
Vrh Dno