Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni licno ADA ne treba uopste ali svakako je za SFP institucija.
Bez obzira koji je novcic u pitanju treba da jurite ono sto moze da donese brzi profit ako gledate samo trgovinu. To je skroz ok. Udjete i izadjete i trudite se da napravite sto veci plus, pravite neki kapital za buducnost.
Kada imate veci kapital pomalo ce vam se razmisljanje menjati. Nije isto kad ulozite 500e i 50Ke. Kada imate vise kapitala jurite sigurnije novcice s vecim delom. 10x skok na tu cifru je masivan dobitak.

Nema jos na Binance CLV. Kako svi novi coini kada prvi put udju podigne im se cena na ath i onda pad do sledeceg puta. Mozda ce tako da bude i sa PI Network koji sada majnujem na telefonu, a koji jos ni nema vrednost...

Podelio bih jednu analizu za TLM. Uskoro bi mogao da bude fly to the moon oko 0.6$. Kaze lik da je cesto na tom coinu gadjao sa fibonachi targetom :)

Prilozi

• Screenshot_20210717-144527_YouTube.jpg
    Screenshot_20210717-144527_YouTube.jpg
    139.9 KB · Pregleda: 176
ljudi jel ispratio neko DASH? ode 35% gore odlepio se od LTC-a. na 160$ trenutno, neki razlog sto je opalio gore a sve se drugo crveni??

Btc je u silaznom paralelnom kanalu, 2hr chart timeframe. Ocekujem bounce prema 32k
Screenshot (26).png

Samo da mi ne budemo u kanalu...da ne lazem nisam odoleo i kupio sam malo DOT na 10 nesto, i matic na 0.68, ne vredi nisam izdrzao

Samo da mi ne budemo u kanalu...da ne lazem nisam odoleo i kupio sam malo DOT na 10 nesto, i matic na 0.68, ne vredi nisam izdrzao

DOT je jedini coin na kom sam baš pukao. Sve ostalo sam kupio na vreme, a generalno i ne držim nove novčiće koji nisu prošli test vremena. Ovde nisam pazio. Bačene pare.

Prodao sam puno novčića u nedelju, očekujući da se desi ovo što se dešava. Razmišljao sam i da đuture dampujem sve, sad mi je žao što nisam. Nizak volume, nikakav buying pressure, neverovatno da nema čak ni pokušaja za neki ozbiljniji rally otkako je puklo. Čekao sam London kao šansu da se istovarim po malo boljim cenama, žali bože. Ako ćemo na 20k pre nego što se berza slomi, pa gde ćemo onda kad bude slom, na trocifreno?

Ne treba biti pesimista. Krenuće kad tad. Samo će strpljivi uzeti profit. Ja se uopšte ne nerviram, iako sam i ja na DOT baš u debelom minusu. Vratiće se, a onda će nestrpljivi hteti da uskoče u vagon, pa će se dvoumiti da li je skupo.

Bacene pare su jer si prodao ispod cene. Ja imam 1 ICP koji sam kupio za 300 ojra. Znas kad cu mozda da razmislim da ga prodam, kad bude 1000 ojra.
Eto tako se to radi.

Radi se tako što ako već veruješ u projekat, akumuliraš do dna. Ne samo hold od 300 do dna. Ne radi se tako.

Radi se tako što ako već veruješ u projekat, akumuliraš do dna. Ne samo hold od 300 do dna. Ne radi se tako.
Akumuliras do dna i kad udaris u dno, onda ides dalje i trazis novu priliku.

DOT je jedini coin na kom sam baš pukao. Sve ostalo sam kupio na vreme, a generalno i ne držim nove novčiće koji nisu prošli test vremena. Ovde nisam pazio. Bačene pare.

Prodao sam puno novčića u nedelju, očekujući da se desi ovo što se dešava. Razmišljao sam i da đuture dampujem sve, sad mi je žao što nisam. Nizak volume, nikakav buying pressure, neverovatno da nema čak ni pokušaja za neki ozbiljniji rally otkako je puklo. Čekao sam London kao šansu da se istovarim po malo boljim cenama, žali bože. Ako ćemo na 20k pre nego što se berza slomi, pa gde ćemo onda kad bude slom, na trocifreno?
E ti si prvi koji kaze bacene pare, pa sta si radio? Meni su kupovine DOT bile od 5-8, pa sam od tad jos tri puta pravio duplanje na njemu. I kajao sam se sto sam uopste prodavao, al na kraju ispade dobro, jer na duze staze to je projekat u koji imam poverenje. I stvarno druze moras da prekines sa tim berza slomi, pa berza slomi. :)

Mene isto vuce da dokupim neki ICP. Uzeo nesto u prosloj turi na 36, ovo bi sada mogla biti dobra prilika, pa neka ceka.

Rece Simke kad je bilo na 33k, sad je jedina greska biti u dolarima, pa me jos pod**bavao da nisam usdt hodler 😂. Ako ako, jednom i ja da pogresim al da se ne zeznem.

E ti si prvi koji kaze bacene pare, pa sta si radio? Meni su kupovine DOT bile od 5-8, pa sam od tad jos tri puta pravio duplanje na njemu. I kajao sam se sto sam uopste prodavao, al na kraju ispade dobro, jer na duze staze to je projekat u koji imam poverenje. I stvarno druze moras da prekines sa tim berza slomi, pa berza slomi. :)

Klasika, zakasnio. Altove ili imam već duže ili sam ih kupio u decembru, pre ludila. Jedino sam DOT uzeo ove godine, vagajući između njega i SOL, pogrešan izbor. Na ostalim altovima sam u finom plusu i pored ovog pokolja jer sam ih kupio na vreme, ali DOT... Opusti se čovek kad mu ide dobro, tu se greške najlakše prave.

A slom berze pominjem jer nas sigurno čeka, a prošle zime sam svojim očima video šta napravi od kripta. :eek: Hedge fond menadžeri navalili zadnjih meseci u stocks kao da nema sutra. Gomila leminga, da ne poveruješ da neko daje silne pare na upravljanje lljudima koji ne mogu da ukapiraju kraj igranke ništa bolje nego Saj. Ne kažem, nije isključeno da imamo i duže do fajronta, kripto bi mogao i da krene u ozbiljniji rally u tome periodu i nagradi holdere, ali to je preveliki rizik za mene.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno