Šta je novo?

Dodatni poslic preko neta

nidzakv

Slavan
Učlanjen(a)
19.06.2012
Poena
475
Moja oprema  
Laptop
Legion 5 pro
Mobilni telefon
S21 Ultra
Steam
esknikola
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav, imao sam prilike da pocnem da radim nesto na crno sto bi rekli preko neta za Americku firmu, uglavnom prikupljanje podataka u vezi jedne grane medicine u tom slucaju i sastavljanje u jednu celinu. Pare nisu bile lose, oko 5h dnevno se radi za 600e. To je ostalo samo na razgovorima jer sam morao da ostanem da radim u domacoj firmi i imam zdravstveno, a preko mene su osigurani supruga i dete. A oba posla istovremeno - nemoguce. Sada sam u potrazi za necim slicnim, doduse interesuje me nesto za manje para i naravno sto oduzima manje vremena, jer bi bio dodatni posao, kao sto sam napisao u naslovu. Interesuje me samo posto sam skroz ispao iz tokova, sta traziti, gde traziti, kako sve to sada funcionise?

Ako neko ima iskustva ili neku smernicu, bio bih vrlo zahvalan.

Hvala unapred.

Mislim da nema tako osim ako ne radiš nešto preko upwork-a. A tamo je sada neki vid haosa sa poslovima, cenama i viškom ljudi i sve većim odbijanjem apliciranja za nalog od strane upwork-a. Nije nemoguće, ali je veoma drugačija situacija nego pre korone. Nas "vadi" to što ne tražimo pare kao zapadne države, ali nas "potkopavaju" istočne države gde će osoba odatle da radi i za $5 nešto što traje sat-dva, a mi baš i ne, osim ako ne uzimaš poslove da bi prafio portfolio.

Onda ubaci i ovo što je @momsab citirao u priču i zaokruži situaciju.

Mislim da nema tako osim ako ne radiš nešto preko upwork-a. A tamo je sada neki vid haosa sa poslovima, cenama i viškom ljudi i sve većim odbijanjem apliciranja za nalog od strane upwork-a. Nije nemoguće, ali je veoma drugačija situacija nego pre korone. Nas "vadi" to što ne tražimo pare kao zapadne države, ali nas "potkopavaju" istočne države gde će osoba odatle da radi i za $5 nešto što traje sat-dva, a mi baš i ne, osim ako ne uzimaš poslove da bi prafio portfolio.

Onda ubaci i ovo što je @momsab citirao u priču i zaokruži situaciju.
Ja sam hteo i za dz da odradim nesto,em da popunim portfolio em da vidim gde sam sta sam al niko ni da minodgovori :) Mozda misle da ih *****avam.

Vrh Dno