Slažem se, ja koristim mesec dana probnog Prime naloga, pa iskoristio priliku da gledam, mislim da ću ispratiti celu sezonu.Bio sam neki dan na farmi Jeremy Clarkson-a, pa rekoh bio bi red da pogledam i TV program što je napravio za Amazon, iznenađujuce dobar...
Watch Clarkson's Farm – Season 1 | Prime Video
An intense, arduous and frequently hilarious year in the life of Britain’s most unlikely farmer, Jeremy Clarkson. Join Jeremy and his rag-tag band of agricultural associates as they face-up to a backdrop of unhelpful weather, disobedient animals, unresponsive crops and an unexpected pandemic...www.amazon.co.uk
Ne znam koliko je spojler jer nije za seriju ali je vezano za dogadjaj, stavicu za svaki slucaj da ne zakukaju puristi...
Po pitanju dogadjaja, mislim da sam prosle ili pretprosle godine igrom slucaja uhvatio na TV-u epizodu neke emisije, na nekom od "naucnih" kanala nazalost ne od pocetka, koja se bavi analiziranjem tih poznatih istorijskih/cold case nesreca... Moguce da je National Geo ali nisam 100% siguran
U toj epizodi je bas neki institut (iz Svajcarske cini mi se) analizirao, uz pomoc modernih tehnologija (analizom strukture zemljista, ugla istog, okolne flore i vremenskih prilika itd.) i dosli su do zakljucka da je u pitanju bila prirodna nesreca (lavina usred terena/strukture zemljista) gde se bizarno igrom slucaja poklopilo vise faktora u datom trenutnku... Cak su i mogli da potvrde povrede i razbacanost zrtava na terenu...
Bukvalno losa sreca ekskurzije, wrong place wrong time...
Hm, nemam pojma, meni je bila okej..Kakva je fargo, vidim ima visoku ocenu ali pocinjem trecu epizodu i nesto nije zanimljiva za toliku ocenu. Je l kasnije bude bolje ili?
Slično je bilo i sa mnom što se tiče Breaking Bad. Kada je krenula serija, jedva sam odgledao prvu sezonu. Bukvalno na silu. Kasnije mi je postala top serija kao i većini koji su je gledali.Hm, nemam pojma, meni je bila okej..
Definitivno je išlo bolje kako je priča odmicala..
No sve je individualno, mene je recimo breaking bad umorio nakon 5-6 epizoda, i batalio..
Ja sam prve 3-4 epizode hteo da uvenem, ali negde bas na cetvrtoj okvirno epizodi mi se prelomio i bilo mi vrh do kraja... Druga sezona mislim da mi je najbolja, treca dobra, cetvrta ok, ali ne kao Fargo.Kakva je fargo, vidim ima visoku ocenu ali pocinjem trecu epizodu i nesto nije zanimljiva za toliku ocenu. Je l kasnije bude bolje ili?
I meni je tako bilo i zagasio posle prve ep, ali sam se nekim čudom vratio i nisam se pokajao i odgledao prve dve sezone. Ostale dve na čekanju... Nemoj da se postaviš u smislu očekivanja za neku ozbiljnu crime priču jer to nije. Kada sam to uspeo da progutam i da se drugačije postavim prema njoj, onda mi je baš legla.Kakva je fargo, vidim ima visoku ocenu ali pocinjem trecu epizodu i nesto nije zanimljiva za toliku ocenu. Je l kasnije bude bolje ili?
https://kinorusija.wordpress.com/ nije los, verovatno znas za njegaDruštvo, jel imate neki savet kako doći do ruskih serija i filmova - da imaju makar engleski prevod? Gledam sad zbog serije Godunov, ima da se skine i torrent, ali ništa ni sa englesim prevodom nisam našao.
Ja bas dosao da napisem kako je dosadna serija. Meni su Wandavision i Falcon/Winter Soldier bili boljiLoki za divno čudo prilično kvalitetno za sada, četvrta epizoda posebno.
Hvala, ipak nisam znam!😎https://kinorusija.wordpress.com/ nije los, verovatno znas za njega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari