Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
98725b1c9726a4c928377fa386d24158.gif

200301947_846001996002818_8701133304255724446_n.jpg

^
Da si pratio sezonu ne bi tako komentarisao
Realno i nije bilo za ocekivati da ce igrati, odigrao je za Denver pripremni period + celu sezonu od 72 utakmice + PO, nekih 100 utakmica ukupno bez odmora...
U proseku 2 nedeljno (ili na 5 dana), sam je nosio i vukao ekipu na ledjima (zbog povreda u timu) i nije imao povlascen status kod sudija kao druge NBA zvezde vec su ga lemali kao maj....
Da jeste, imao bi u proseku barem 6 poena vise iz slobodnih bacanja,
Pritom sledece godine treba da potpise supermaks ugovor (250mil).
Zasto bi rizikovao povredu? Da li bi ti nastupio u njegovom slucaju?
Denver uz pametnije manervisanje na trzistu moze da se pojaca i napadne prsten za godinu-dve. Jedino je upitno stanje Mareja. Kao i trenera Melouna koji nije kalibar za vece domete.
On u svakom slucaju ima jos godina u reprezentaciji ispred sebe, jedino ostaje zal za Teom i Bjelicom njima je mozda ove ili sl. godine poslednji turnir u karijeri.

ftt.jpg

Poslednja izmena:
@Čika_Kure
I Divca i Pedju smo morali da molimo da igraju, kao i jos neke druge igrace, standardna procedura za NBA igrace.
Veci je tu faktor Denver sa Miskom (kome ide procenat) i njegova ucenjivanja reprezentacije drugim igracima nego on...
Proslo prvenstvo kada je igrao Jokic Djordjevic je vise kriv jer nije znao kako da ga iskoristi i gurao Bircu ispred njega, a kada je igrao (ono limitirano koliko mu je dozvoljavao i zbog cega je pukao u jednoj utakmici ako se secas) gurao ga na 4.
(doduse svu svoju (ne)strucnost i sujetu je potvrdio u klubovima kasnije) Ni meni ne bi bilo svejedno da Birca moze sada da se hvali unucima "kad sam ja igrao MVP NBA lige mi je grejao klupu"
Ja ne mogu da zamerim, zbog gore navedenih stvari, a uz to je MVP lige i lice fransize - gde ga Denver indirektno ucenjuje supermaks ugovorom ukoliko im se povinuje.
Ali stoji da nema toliki osecaj patriotizma, da zaista zeli da igra sigurno bi mogao kao i Novicki svojevremeno da se dogovori sa klubom.
I na kraju, iako ima nenormalan kosarkaski IQ meni deluje da covek basket igra zato sto mu je posao, ne iz ljubavi/pasije... Koliko sam skapirao covek je zaludjenik za konje, tako da je tu samo zbog love i da mu se realno hebe za kosarku a i repku...
Kako god da okrenemo mene ne pogadja previse njegovo neigranje na OI, cak i od Bogija ocekujem da pauzira jer je imao povredu ove sezone (lom potkolenice) a moguce je da ce igrati i finale konferencije, tako da leto mozda zeli da iskoristi kako bi se odmorio (opravdano)

ot
323213.gif

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno