Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo što su sada izbacili ono brzo premotavanje već samo ima 1x,2x i 3x
 
E bilo bi extra ako su to doterali..
 
Stigao i meni update (napokon). Lakše je premotavanje ali čudno mi je da nema na svim kanalima da se pojavljuju sličice, koliko sam primetio nema na HBO i FOX kanalima.
 
samo u eon tv
update mi još nije stigao
 
Pozdrav ljudi, verovatno je već bilo ovo pitanje, ali nisam uspeo da ga pronađem na temi. Korsnik sam EON Full paketa, imam jedan EON Box po ugovoru, u međuvremenu sam kupio još jedan EON Box sa oglasa kako bih ga montirao u drugoj sobi, ali kada sam pokušao da ukucam kod na mojsbb izbacilo mi je poruku da je došlo do greške prilikom aktivacije. Posle čitanja ovde na forumu, deluje mi da sam kupio zaključan/blokiran EON Box koji je neko koristio na pretplatu dok je radio. Recite mi, kakve su mi sad mogućnosti, da li imam prava da zovem SBB i da im tražim da ga aktiviraju? Da li je izvodljivo da se instalira drugi sistem, tj. firmware na sam uređaj, ili bi možda i factory reset nešto pomogao?

Pozdrav svima, da li ima resenja za navedenu situaciju?
Hvala!
 
Pozdrav društvo.
Da li eon aplikacija može da se prati u Nemačkoj preko Amazona stika ili mobilnog telefona?
Hvala.
 
Znam da može na smart tv-u ali ne rade svi kanali.
 
Pozdrav svima, da li ima resenja za navedenu situaciju?
Hvala!
Iz mog dosadasnjeg iskustva, rekao bih da nema... Dobio sam na drugoj temi odgovor da FW ne moze da se menja na Eon Box-u zbog Bootloader-a, tako da od toga nema nista izgleda. SBB nisam zvao direktno, ali sam nabavio broj od lika koji radi u montazi kod njih, rekao mi je da se verovatno uredjaj i dalje vodi na tog lika od koga sam kupio i da tu nema mnogo pomoci. Sistem reset nisam radio, ali ne verujem da bi nesto pomogao. Mi trenutno premoscujemo problem tako sto castujemo eon aplikaciju sa telefona, nije idealno resenje, ali za sad ne vidim neko drugo. Ako MTS izbaci Iris za Android TV, probacu da uzmem kredencijale od burazera, to bi resilo problem u sustini.
 
Ako MTS izbaci Iris za Android TV, probacu da uzmem kredencijale od burazera, to bi resilo problem u sustini.
u kako bi to bilo dobro iris go za android tv a jos bolje za smart tv 😀 mnogima bi to resilo kompletiranje sa jeftinijim resenjem...
 
u kako bi to bilo dobro iris go za android tv a jos bolje za smart tv 😀 mnogima bi to resilo kompletiranje sa jeftinijim resenjem...
Pa bilo bi idealno stvarno, taman bi nam resilo problem oko vracanja programa, ali videcemo... Samo neka oni to izbace, da ne nagadjamo.
 
Uzeo bih EON daljinski za mi box s. Zanima me ima li funkciju airmousea ili ne?
 
Pozdrav, mozes li mi objasniti kako da update-ujem firmware na daljinskom? Hvala
ulazio sinoc u podesavanja i nije nigde bilo opcije za update, danas dosao sa posla i sam ponudio azuriranje ukucao kod i radi tv lepo sem sto ne mogu da udjem u smart menu od mog LG-a ali ima smart od eon-a pa ne smeta
 
Da li prilikom isteka ugovora kod SBB-a obanvljanjem dobijam neki dodatni benefit ili ostaje sve isto, u pitanju je eon full paket.
 
"Novi i postojeći korisnici EON Light i Full paketa sa televizijom i internetom, kao i televizijom, internetom i telefonijom koji zasnuju ili obnove ugovornu obavezu na 24 meseca, dobijaju promotivno TIDAL Premium u toku trajanja ugovorne obaveze."
 
Pozdrav svima,

Da li neko ima kodove za povezivanje SBB daljinskog sa Hisense TV (u8qf)?
458, 436, 374, 199 ne rade. Sa 458 rade samo tasteri za ton i on/off.
 
Bog poživeo ovaj forum. Danas raskinuo treci ugovor po redu kod SBB-a odmah riba na salteru mi ponudila 6.meseci za dinar kao novom korisniku da EON full nastavim da koristim na dve godine ili predjem na Eon premijum a da nastavim placanje 4.000 dinara bez besplatnog perioda. Bacila me u rebus ali da su mi ponudili pre mesec-dva pristao bih iz prve ali su buljasi...
Ne budem lenj obrnem par brojeva da nadjem nekog akvizera i zove me lik koji mi je pretprosli ugovor obnovio i kaze da sacekamo kraj meseca da vidimo kakva ce akcija biti u julu. Ovako odmah na prvu mogu dobiti 8.meseci po dinar i moze da mi zavrsi HBO da ne placam. Ali kaze da ne zurimo i sacekamo kraj juna da sazna koja akcija ce biti u julu...
Tako da hvala mu i casticu tog lika sigurno crvenom kad zavrsimo posao. Sta mogu jos da trazim sem jos jednog uredjaja za motanje?
 
Imam jedno pitanje, oprostite unapred sto je glupo ali potrebna mi je potvrda 🙈 Ako uzmem ovaj Eon box sto nude za 6000din (ako sam dobro skontao to je ova SDMC verzija?) I istekne taj paket recimo sport koji bih platio za prvi mesec, da li posle toga mogu da ga aktiviram preko koda sa sbb naloga drugara, za eon smart app, bez da instaliram dodatnu aplikaciju eon tv koja se instalira na drugim android boxovima, tipa xiaomi mi tv i slicno. Znaci moze li da se aktivira eon sa ovom njegovom unapred instaliranom app, koja se pokrece i kad se na daljincu klikne dugme za video klub, radio stanice i slicno?
 
Mislim da možeš tako da uradiš, ali ako pozajmiš nalog od druga koji ima usluge preko kablovske infrastrukture, svi kanali UM grupe će ti biti zaključani ako koristiš internet drugog operatora / provajdera, kao i sadržaj u video klubu.
 
Mislim da možeš tako da uradiš, ali ako pozajmiš nalog od druga koji ima usluge preko kablovske infrastrukture, svi kanali UM grupe će ti biti zaključani ako koristiš internet drugog operatora / provajdera, kao i sadržaj u video klubu.
Da li nesto znaci to sto vec koristim njegov nalog ali preko eon aplikacije za lg televizore, preko Telenor kućnog neta? I za sada mi sve radi
 
Totalno sam prevideo kućni net tarife, u tom slučaju bi trebalo da radi sve, jer preko mobilnog interneta (nebitno da li je A1, Telenor ili mts) svi kanali su otključani da bi moglo da se gleda kad nisi kod kuće. S obzirom da kod kućni net tarifa u ruter ide SIM kartica, onda bi trebalo da u tom slučaju rade svi kanali (uključujući UM kanale) i video klub, mada nisam 100 % siguran da će raditi na kućni net tarifama, neka potvrdi još neko. Mislim da postoji šansa da na kućni net tarifama ne radi, jer ako je IP adresa rutera koji si dobio na korišćenje na listi blokiranih kod SBB-a onda neće raditi UM kanali i video klub, ako koristiš mobilni internet tada sve radi sigurno.
 
Mislim da su zakljucani boxevi. Vezani su za nalog(e adresu sa kojom se registrujes) tako da kad ti to nece proći. Ja sam imao situaciju da sam morao da promenim nalog i nisam uspeo preko ott koda da aktiviram aplikaciju na boxu pa sam morao da zovem korisnicki i oni mi aktivirali. Izgubio dam smart slot dodatni tj box je zauzeo dodatni smart slot na novom nalogu
 
На LG Еон смарт ТВ апликација не раде СББови канали преко МТС оптике. Нисам пробао да мобилни мтс интернет, хотспот.
 
Da li nesto znaci to sto vec koristim njegov nalog ali preko eon aplikacije za lg televizore, preko Telenor kućnog neta? I za sada mi sve radi
Sta ce ti box ako vec koristis smart app na Lg-u? Amo uzmes box moraces da odjavis LG i prijavis se preko Eon boxa(pod uslovom da radi). Na kaon boxevima nije moglo. Opet posto ti kupujes legalno box mozda ce moci. Kontaktiraj sbb preko neke drustvene mreze. Kazi da hoces da kupis box i da koristis Eon van mreze dok si na selu recimo. Kazes da imas kuci sbb pa te interesuje mozes li kod kuce da aktiviras app Iz paketa na tom boxu kad odjavis taj pripaid Eon van mreze.
 
Da li moze rucno da se pokrene update EON aplikacije da bih imao premotavanje sa slicicama, ili moram da cekam kada SBB pusti update BOX-a. Interesuje me koja je sada aktuelna verzija Androida na KAON BOX-u? Unapred hvala.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno