Šta je novo?

Xiaomi MI 11/MI 11 Pro/Mi 11 Ultra

Ko će drugi da okači ovako nešto ako ne ti. 😁
Šalu na stranu - ništa novo i neviđeno. Sreća u nesreći da nisu jedini sa tim problemom.

Dxomark, to i dalje postoji? 🤣🤣

@korisničkoime
Ništa maliciozno, nego treba čuti/pročitati nešto i van plaćenog hajpa.

Taj Italijan je pouzdan ''insajder'' u smartfon industriji, u poslednjih 10-ak godina je praktično uvek, među prvima, pisao o raznim problemima, kao i o velikim fail-ovima bukvalno svih proizvođača, bez ''zaštićenih'' kompanija. Možda ponekad malo previše karikira i hejtuje ali 99% iznosi tačne informacije. I ove godine navodi da je npr. SD 888 daleko od savršenog čipseta, i da će uređaji bez dobrog unutrašnjeg dizajna i sistema hlađenja imati slabiju autonomiju baterije od očekivane, u odnosu na hardver i kapacitet same baterije.

Poslednja izmena:
@korisničkoime
Ništa maliciozno, nego treba čuti/pročitati nešto i van plaćenog hajpa.

Taj Italijan je pouzdan ''insajder'' u smartfon industriji, u poslednjih 10-ak godina je praktično uvek, među prvima, pisao o raznim problemima, kao i o velikim fail-ovima bukvalno svih proizvođača, bez ''zaštićenih'' kompanija. Možda ponekad malo previše karikira i hejtuje ali 99% iznosi tačne informacije. I ove godine navodi da je npr. SD 888 daleko od savršenog čipseta, i da će uređaji bez dobrog unutrašnjeg dizajna i sistema hlađenja imati slabiju autonomiju baterije od očekivane, u odnosu na hardver i kapacitet same baterije.
Tačno, ne znam da li ce u 2021 uopšte izaci neki kompletan uređaj, bez ovakvih problema ( i sličnih kod konkurencije ). Za mene je u 2020, mi 10 ultra bio najkompletniji tekefon, bukvalno šteta što nije bio global..

^Meni je 10 Ultra bolji od 11 Ultra... Da je bio global verzija, danas bi kostao mozda oko 650e na KP...

Tačno, ne znam da li ce u 2021 uopšte izaci neki kompletan uređaj, bez ovakvih problema ( i sličnih kod konkurencije ). Za mene je u 2020, mi 10 ultra bio najkompletniji tekefon, bukvalno šteta što nije bio global..
Tesko da ce bilo kada izaci savreseni telefon, posto savrseni proizvod nije u interesu samog proizvodjaca. Niko ne bi kupovao model koji ce izaci sledece godine...

Tesko da ce bilo kada izaci savreseni telefon, posto savrseni proizvod nije u interesu samog proizvodjaca. Niko ne bi kupovao model koji ce izaci sledece godine...
Naravno, ali i ne mora da bude savršen, niko to ne traži jer svi znamo kako funkcioniše sistem. Potrebno je samo da stvari budu na nivou flagshipa te cene.. a često nešto nije na tom nivou i u skladu sa cenom.

Da li je neko pazario Mi11? Procitao sam celu temu gde se samo jedan clan javio sa opisom telefona?

Pojavi se Mi 11 Ultra ovde kod 3 Operatera Telekom.de, Vodafone i O2.
Cene kod Telekom i Vodafone su bas preterali uz doplate za telefon sa tarifom paketom od oko 100€ Mesecno, previse.
Dok je kod O2 to sasvim normalna cena i dostuono svima.
Tarifa Paket 59,00€ Mesecno
Mobilni Internet 120gb uz sve ostalo free, pozivi za sve mreze tako i fixni itd itd
Doplata za telefon 1€
U pitanju je Bela boja Mi 11 Ultra verzija 256gb.

Narucih ja sinoc Mi 11 Ultra, beli 12gb/256gb.
Neka akcija je bila kod O2 Operatora
Kao sto sam napisao iznad gore.
Mesecno 59,00€
Doplata za telefon 1€
120gb mobilni net
Ko naruci 11 Ultra 11 od 20.05 do 30.05 dobija gratis Mi Electric Scooter 1S u vrednosti od 399€, uslov je samo da se uredjaj prijavi na odredjeni sajt uz imei, Datum kupovine, Racun itd itd...
Evo gledam sada, nema vise Ultra kod O2, sve otislo za sada.

Cestitke :). Neka te lepo sluzi.

Hvala, ali lagano, videcemo jos sve kako ce da se pokaze, kao prvo baterija pa kao drugo to cuveni grejanje...
Svakako cu imati fore 14 dana da ga isprobam, ukoliko baterija bas ne zadovolji, da moram 2 puta dnevni da ga punim, sigurno cu ga vratiti.
Ovo je malo ishitrena porudžbina bila, bas zbog akcije od 59,00€ Mesecno, obzirom da je kod Telekom.de i Vodafone cifra Paketa 100€ i doplata minimum 150€.
Cekam da posalju pa da vidim i to cudo...

Alavi su i ovde, ne brini se za to, napisah vec, Telekom.de doplata za telefon 159€, meseca tarifa 105€ ili 259€, mwsecna tarifa 80€.
Kod Vodafone isto kao i kod Telekom.
Preterali su ga bas sa cenom.
Ne znam kako i Zasto je O2 Operator napravio takvu dobru cenu, ali cak nema ni onih redovno 29€ za prvo ukljucenje /aktivacija broja.

Ali svakako ima izbora da biras, ovde u Srbiji i sam znas da je kao da su se dogovorili pa svi drze slicne pogodnosti, ako je telefon jeftiniji zato je predplata skuplja i obratno.

I sredu stize ovo cudo Ultra, pa cu videti kao prvo baterija kakva je...

Stigao 11 Ultra, vrlo vrlo sam zadovoljan. Ostaje jos da sve testiram, bateriju, to cuveni grejanje telefona itd...

Biće update... Kao za proximity senzor.:unsure:

***, u svom ovom ludilu bacanja para na mobilne telefone, jedino ima malo smisla ako se uzme Apple ili Samsung.. Mislim na uredjaje od 1k+ €...

^Samo Apple ima malo smisla, bolje drzi cenu od Samsunga.
@Bogi79
Pre nego sto ga vratis (pretpostavljam da hoces?), da li normalno radi proximity senzor ili brljavi kao na vecini Xiaomi modela?

Apple prodaje 95% isti telefon kao prosle godine. To sto drzi cenu je manje-vise nebitno ako se 4 godine prodaje prakticno isti model sa boljom kamerom, chipsetom i autonomijom.

Samsung dolazi sa Exynosom.

Huawei nema G servise, a po hardveru je obicno losiji od Xiaomi/OP.

Xiaomi ima muku sa proximity-jem i softverskom podrskom jer imaju 3000 modela.

OnePlus se nabacuje kao najbolji izbor, sve osim toga ima neki veci kompromis, a u uglavnom je i skuplje.

^Samo Apple ima malo smisla, bolje drzi cenu od Samsunga.
@Bogi79
Pre nego sto ga vratis (pretpostavljam da hoces?), da li normalno radi proximity senzor ili brljavi kao na vecini Xiaomi modela?
Nisam primetio da brljavi proxy, jer sam se *****avao oko camere app itd... 🤪
Vracam telefon, sad ih zvao, ugovor se ponistava, ako zelim mogu opet novi isto ugovor i novi telefon, mozda budem vise srece imao sa drugim uredjajem 😀😀😀🤷🤷🤷

Cisto sumnjam da ce drugi telefon da resi, ovo je softverski bug... Jedino da flesujes telefon, ali mislim da ne zelis da se cimas sa tim (ja ne bi... Treba telefon od 1500e da radi out of the box kako bog zapovda).

Koliko vidim da i nemaju vise na stanju kod O2, to je bila neka akcija. Tako da nista od toga, vracam fon, ugovor se ponistava i da uzivam u Mi10T pro 🤪

Nazad
Vrh Dno