Tačno, ne znam da li ce u 2021 uopšte izaci neki kompletan uređaj, bez ovakvih problema ( i sličnih kod konkurencije ). Za mene je u 2020, mi 10 ultra bio najkompletniji tekefon, bukvalno šteta što nije bio global..@korisničkoime
Ništa maliciozno, nego treba čuti/pročitati nešto i van plaćenog hajpa.
Taj Italijan je pouzdan ''insajder'' u smartfon industriji, u poslednjih 10-ak godina je praktično uvek, među prvima, pisao o raznim problemima, kao i o velikim fail-ovima bukvalno svih proizvođača, bez ''zaštićenih'' kompanija. Možda ponekad malo previše karikira i hejtuje ali 99% iznosi tačne informacije. I ove godine navodi da je npr. SD 888 daleko od savršenog čipseta, i da će uređaji bez dobrog unutrašnjeg dizajna i sistema hlađenja imati slabiju autonomiju baterije od očekivane, u odnosu na hardver i kapacitet same baterije.
Tesko da ce bilo kada izaci savreseni telefon, posto savrseni proizvod nije u interesu samog proizvodjaca. Niko ne bi kupovao model koji ce izaci sledece godine...Tačno, ne znam da li ce u 2021 uopšte izaci neki kompletan uređaj, bez ovakvih problema ( i sličnih kod konkurencije ). Za mene je u 2020, mi 10 ultra bio najkompletniji tekefon, bukvalno šteta što nije bio global..
Naravno, ali i ne mora da bude savršen, niko to ne traži jer svi znamo kako funkcioniše sistem. Potrebno je samo da stvari budu na nivou flagshipa te cene.. a često nešto nije na tom nivou i u skladu sa cenom.Tesko da ce bilo kada izaci savreseni telefon, posto savrseni proizvod nije u interesu samog proizvodjaca. Niko ne bi kupovao model koji ce izaci sledece godine...
Imas na google i youtube pa mozes tamo da vidis.Moze neko okaci neke slike od mi11 ili mi11 ultra?
Ovo je sramota ,fon od hiljadu i kusur evra mora da jede munje i ***** gromoveUltra i Bug kamere, smesno.... Nedopustivo... Nemam reci
- YouTube
UžÃvejte si videa a hudbu, kterou máte rádi, nahrávejte originálnà obsah a sdÃlejte vÅ¡e s pÅáteli, rodinou i celým svÄtem na YouTube.youtube.com
Nisam primetio da brljavi proxy, jer sam se *****avao oko camere app itd... 🤪^Samo Apple ima malo smisla, bolje drzi cenu od Samsunga.
@Bogi79
Pre nego sto ga vratis (pretpostavljam da hoces?), da li normalno radi proximity senzor ili brljavi kao na vecini Xiaomi modela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari