Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ne kontam, sorry. Još nisam pohvatao ko je kakav na forumu 😁
Hvala na savetu svakako

Ma pročitao sam negde da ima dva prava trenutka da se kupi BTC, jedan je bio pre 10 godine a drugi je upravo sad. Pa reko ajde, ***, nisam ni ja budala
Salimo se mi... Samo budi strpljiv i isplatice se..

10.Maj:
DOGE=0.44
ETH = 3959.97 ---- 9000 DOGE
LTC = 358 ---------- 813 DOGE
ADA = 1.64 --------- 3.72 DOGE
NANO = 8.70 -------- 19.77 DOGE
----------------------------------------------
23.Maj:
DOGE=0.29
ETH = 2017.97 ---- 6958 DOGE
LTC = 136---------- 468 DOGE
ADA = 1.16 --------- 4.00 DOGE
NANO = 5.40 -------- 18.62 DOGE

Meni ovo govori da se DOGE, ADA i NANO žestoko brane a ko, zašto i kako ne znam.

ETH zavrnuo rukave i krenuo gore konačno, da kucnem, da ne ureknem? 🤔

Dobar market .. kako sam kardana u milimetar pogodio,*** sad 1.35

@weasel , Cardano izuva :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Bts GIF by Billboard Music Awards
Bts GIF by Billboard Music Awards

Ne mora da znaci. Moze da bude voznja izmedju 30 i 40k duze vreme. Par nedelja pa cak i meseci

Pazi sad, danas nije krvavo jutro.

Kako vas lako vozaju, od euforije do straha i panicne prodaje zadnjih dan dva.
Sta da kazem, nije covjek robot pa da moze iskljuciti emocije.
Al treba da nauci da ih kontrolise, bolje cete proci i u kriptu a i u zivotu.
When in doubt, zoom out 😄 Bitcoin je u konstantnom uptrendu od nastanka pa do danas.
Zar stvarno mislite da ce sad dole i na nulu, zbog Elona ili sl.( koji se otkrio kao totalna budala a ne kao neki genije za kog sam ga smatrao. Lik ne shvata ni kako BTC radi a kamoli sta vise 😂)
Kako kazu tesko se mijenja trend, e pa ako ide 12god samo gore, nek mi neko od ovih TA guys ovdje napravi chart i pokaze kako ce da sad sve ide dole 😄

Poz za Saj-a i ostale holdere ovdje, vjerujem da ste imali super weekend kao i ja👍

Juče sam prvi put ušao u kripto. Kupio BTC za 1000 EUR i ETH za 800 EUR. Ako neko ima reči utehe ili savet, dobrodošao je 😁
Ako imaš dovoljno živaca, prodaj odmah sve što si kupio i sačekaj dalji pad, pa dokupi negde sredinom juna. Tako ćeš delimično ispraviti grešku lošeg tajminga za kupovinu crypto. Ne primaju se na mamce novih shitcoina koji imaju super perspektivu. Do decembra neće se pojaviti ni jedan realan, samo prevarantske šeme. Kad dokupiš, ne diraj ništa do sledećeg bulla, dakle kraj godine.
Ili prosto ne diraj ništa. Živci imaju svoju cenu takođe

Screenshot_20210524-101933_CryptoCurrency.jpg
Kada sortirate market cap :)

Ono sto me je kladionica naucila (zato je vise i ne posecujem, ostao bih bez gaca), kad odigras nesto, zaboravi na to. Nema padnes prvu pa trcis na ispravku, dodavanje parova, vadjenje, to se obicno lose zavrsi.
Tako da, ono sto je kupljeno, kupljeno je, sad cekam da ode gore ponovo.

Сада се мења ситуација док бтц скаче, diamond hands имају они који успевају да не купе на неких 35к, чекајући пад на 25к. :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno