Gwynbleidd
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.10.2016
- Poena
- 80
Ajmo opet
Da boli - boli, ali mora jedan mesec i da se crveni. Samo strpljivo, bice sve u redu.Altovi opet tonu, a i btc. Boze pomozi 🙂
Ja sam cekao 3 god da skoci etc i isplatilo se😁Da boli - boli, ali mora jedan mesec i da se crveni. Samo strpljivo, bice sve u redu.
Ti si dosta ulozio.Ali ne sekiraj se.Ponavlja se godina kao i 2018-19.Skociti mora.Zavisi u sta si ulozio.Trziste je ogromno,i ovo ne moze da propadne.Moza za 3 meseca da skoci ludilo.Cao ste pratim vase postove duze vreme ali sam sada odlucio da pisem, verovatno od muke 🙂 Usao sam sa 12k eura pocetkom aprila i ostao u altu za sada gubitak oko 50%.
Cuvanje tog novca u banci(slamarici) mi se nije svideo(stampanje bez pokrica,inflacija,mala kamata na stednju itd.) pa reko da ubacim u kripto posle duze analize. Drzim u sebi pa da se pozalim barem ovde...😓
Brate gde ces grlom u jagode. Rekoh da ja nisam jedini. Trebao si par hiljada ili hiljadu pa da ucis. Ovako si naebo, tako sam i ja. Sad ne znam sta da ti kazem, pritisli te pa bi da bezis iz ovog, ali ja mjslim da ce ovo gore. uvek tako bude, pritiskaju dok ljudi ne popucaju i onda puste i sve krene na gore. Ali ipak radi kako hoces, tvoje su pare, tvoja i odgovornost, da se ne desi da nastavi samo dole la da me trazis sas tandzaru.Cao ste pratim vase postove duze vreme ali sam sada odlucio da pisem, verovatno od muke 🙂 Usao sam sa 12k eura pocetkom aprila i ostao u altu za sada gubitak oko 50%.
Cuvanje tog novca u banci(slamarici) mi se nije svideo(stampanje bez pokrica,inflacija,mala kamata na stednju itd.) pa reko da ubacim u kripto posle duze analize. Drzim u sebi pa da se pozalim barem ovde...😓
Da se ne ponovi samo 2018-ta, a bice sigurno, samo pitanje je kad.Ti si dosta ulozio.Ali ne sekiraj se.Ponavlja se godina kao i 2018-19.Skociti mora.Zavisi u sta si ulozio.Trziste je ogromno,i ovo ne moze da propadne.Moza za 3 meseca da skoci ludilo.
Kupio "Elon" još 420. 6899.. Fora brojevi... sprda seData from Bitinfocharts shows that on May 18, the dogecoin address DH5yaieqoZN36fDVciNyRueRGvGLR3mr7L added roughly 420.6899 Doge, worth $192.
The address has accumulated 36.7 billion dogecoins since 2019 and now holds about 28% of the total dogecoin supply. With the meme token at $0.3937, the address' dollar amount currently stands at $14.7 billion.
Meni sad nije jasno koliko je zapravo taj kupio DOGE u ovoj transakciji.
Neko se zeza. Bas za 2 godine nije provalio sta je usdtIzvinjavam se , ali malo da razbijem nervozu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari