Radisa bre maher znalo se, odugrao short uzima sutra stan u BarseloniPa ti si pobednik danas
pozz![]()
Neće valjda još 😟Izg. Se vraca btc
Ne radim ja 100% kako on kaze samo se navodim na osnovu njegovih saveta, nije ni on sveto pismo..Pa leb te yebo, ja sam mislio da si ti njega poslusao i da si uradio kako je on rekao. Ja nisam hteo da ode cirkus bez mene, a sad sam kao majmun u cirkusu. Sreca pred dump jedan sat sam izasao iz XRP/BTC, ali on se jedini drzi pa i da sam ostao ne bi bilo strasno, ali bolje ovako. Sad sam se nakupovao, pa da vidimo sta ce biti.
To nije bagovanje vec manipulatorno kocenje strmoglavog pada. Kada bude odgovaralo radice kako treba.menjačnice baguju
Dobra lekcija ali idemo dalje. Još dugo ćemo se družiti.Lepa lekcija od danas za neku budućnost ako se nastavi bul je da uprkos razvoju tržišta i likvidnosti, menjačnice baguju i zaustavljaju i uplate a kamo li isplate. Pa bolje izaći i pre vrha nego ne uspeti da se ulogujes, pošalješ i prodaš. *sve i da uspeš da ubodeš vrh
Dzabe kad ne idu dopune na binance. Kad budu isle, bice verovatno kasno.Ovo ce jos ici dole.Samo kupovati i cekanje.....
Dzabe kad ne idu dopune na binance. Kad budu isle, bice verovatno kasno.
Sve su proracunali.HaosDzabe kad ne idu dopune na binance. Kad budu isle, bice verovatno kasno.
Dzigi dal te banovao wizel pa ti to nov nalog?Sve su proracunali.Haos
Ja je prodao po 2.3-2.4 pa kupio po 1.9-2,nisam verovao da ce ici nize a bojao sam se da propustim voz pa da ode gore hahahaznao sam da sam trebao prodati adu na 2.40 ali nisam imao muda![]()
Ja recimo odvojim 50-100 eur mesecno i pazarim USDT ako nema sta pametnije. To mi dodje kao neki vid (rizicne) stednje.Dosta ovde ima postova u kojima ljudi spominju da cekaju platu da bi se dopunili cryptom. To mi se uopste ne svidja, razmislite sta radite, plata je tekuca potrosnja a ne nesto iz cega se investira u nesto sto moze da nestane. To je moje misljenje i rizikujem da ga iznesem iako ovde odma osudjuju za to.
Sto bi neki clanovi kupili deep svaka cast sad mogu i lagano sell stepasto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari