Ti se dzigi prepucavas i kritikujes člana koji to ne zaslužuje (simke).
Ma opušteno

sad je na ignoru, zajedno sa Morbiusom, pa neka kucka šta hoće.
Ja ne volim da savetujem ikakve kupovine kad sve bude u zelenom danima / nedeljama, a kad je sve -30, - 50% u crvenom, tu ne vidim nikakav loš savet.
E sad, sve je stvar apetita, kad i koliko će ko se uzimati profit.
Meni je dovoljan odbitak od 10ak% da budem zadovoljan, jer mi je količina kripta sa kojim trgujem dovoljna da se zadovoljim i sa +5-10%, dok neki ljudi ( prepoznaće se ), koji mi šalju upite šta i kako uložiti od 50 do 500$, njima tih plus 5-10% ne menja ništa dramatično, pa u zadnje vreme izbegavam da im dajem ikakve savete za ulaganje.
Ko god je pratio šta pišem zadnjih nekoliko godina, zna da nikad nisam jurio ni maksimalni top, kao ni dno, već uvek postepeno dokupljivao, a i prodavao, i to sam uvek svima i savetovao. Svako ko je bio nestrpljiv, ili previše pohlepan da ne uzme deo profita, taj jedino nije najbolje prošao... ali šta da se radi, valjda je naučio nešto na greškama.
Isto tako, nikada nikome nisam ni savetovato da uloži ni 1$ u ovde nove gluposti i novčiće koji su se tek pojavili i skočili X puta u par dana. To naravno ne znači da se nije moglo zaraditi na njima, ali je meni bilo prerizično da se igram sa njima, je ja uvek gledam risk / reward.
Nervoza i panika je prisutna, pa treba imati razumevanja na takve komentare - čitaj: ne dotiče me ni 1%