A u kom trenutku si ti znao šta će se desiti? Aj javi i nama da otvaramo long oli short. Ne mislim sada jer sada se ne zna kako kažeš šta će se desiti. Kad se bude znalo ti javi jer drugi nemaju pojma a ti očigledno imaš.Zasto je odlicna prilika za rebuy? Kako moze biti odlicna prilika za rebuy kada ne znas sta ce se desiti? Ako padna npr na 20k ili manje svakako nije odlicna prilika. Treba li da kupuju stepenasto od 55k do 20k? Vecini je ovde period konsolidacije gotov nakon 2 dana i krecemo odmah na gore. Kada se ovakve stvari desavaju tacno se vidi koliko niko nema pojma i pisu na osnovu nekih nadanja. Tu ne pomazu nikakve analize. I pre nego se neko napravi pametan i kaze da ja iznesem svoju analizu odmah cu reci da nemam poima sta ce se desiti i necu sa pisem moja zelje i nadanja. Vecini je korekcija gotova nakon 5% odbitka na gore nakon 20% pada. Sta ako je ovo famozni kraj godine o kome svi pricaju kao da je tako zacrtano? Budite malo realniji i razmisljajte u oba pravca. I ja sam napisao da mi je bio rizik da ulozim pare od rigova i da cekam da cena padne jos 20% jer mi vise znaci kes nego kripto u ovoj situaciji i evo to se desilo ali ne zato sto sam ja bio u pravu ili pogodio. Ali iz ove perspektive mi jos vise znaci kes.
Ni u jednom trenutku nisam znao sta ce se desiti. Kao i niko od vas. Ne ubacuj mi reci u usta. Niko nema pojma. Tako ni ja. Bas iz tog razloga ne pisem sta moze ili ne moze da se desi. Da je shopping time i ostale gluposti.A u kom trenutku si ti znao šta će se desiti? Aj javi i nama da otvaramo long oli short. Ne mislim sada jer sada se ne zna kako kažeš šta će se desiti. Kad se bude znalo ti javi jer drugi nemaju pojma a ti očigledno imaš.
Pa niko ne treba da piše ništa nikad jer niko ne zna šta će da se desi hajajahhahjaham. Aj ne lupaj više.Ni u jednom trenutku nisam znao sta ce se desiti. Kao i niko od vas. Ne ubacuj mi reci u usta. Niko nema pojma. Tako ni ja. Bas iz tog razloga ne pisem sta moze ili ne moze da se desi. Da je shopping time i ostale gluposti.
"Aj ne lupaj vise." Mudri weasel je ipak samo weasel.Pa niko ne treba da piše ništa nikad jer niko ne zna šta će da se desi hajajahhahjaham. Aj ne lupaj više.
Sto samo od mene ne? Pa ja i nisam nervozan ( ako mislis na dip ) ali kada vidim kako neko pise da je shopping time, da se sada kupuje a ne znaju kuda sve ovo ide zelim da ljudi vide i drugu stranu medalje. To je upuceno "protiv" svih kupi sad, kupi sad, dobar trenutak za kupovinu i ostalo. Gde smo bili u januaru a gde smo sada ne moze samo da se napise buy the dip.Ti se dzigi prepucavas i kritikujes člana koji to ne zaslužuje (simke).
Od svih sam očekivao nervozu, samo od tebe nisam
Ne mozes nekome napisati da pise gluposti svoja nadanje i da ce da se napravi pametan i da ocekujes odgovor " S poštovanjem"."Aj ne lupaj vise." Mudri weasel je ipak samo weasel.
Simke je odličan trejder, to je dokazao puno puta.Sto samo od mene ne? Pa ja i nisam nervozan ( ako mislis na dip ) ali kada vidim kako neko pise da je shopping time, da se sada kupuje a ne znaju kuda sve ovo ide zelim da ljudi vide i drugu stranu medalje. To je upuceno "protiv" svih kupi sad, kupi sad, dobar trenutak za kupovinu i ostalo. Gde smo bili u januaru a gde smo sada ne moze samo da se napise buy the dip.
Druga stvar ako neko vec pise da kupuje neka pise za koliko i sta. Nije isto kada neko kupuje za 200$ i za 50k. Onaj ko kupuje za 50k moze dosta vise da izgubi ( ne mislim na sebe ni u jednom slucaju ). Ali ovde malo ko hoce da pise o kolicinama, kesu itd. jer niko nece da se bilo sta zna. Tako da moze doci Pera i reci da je kupio dip za 200$ i preporuciti svima da je shopping time.
P.S.
Odmah da se ogradim da je i 200$ ok suma jer neko moze napisti da je nekome i 200$ puno itd.
Ali on pise shopping time od 55k na dole. Kako to pomaze clanovima?Simke je odličan trejder, to je dokazao puno puta.
Ima pravo da napiše da je shopping time, štaviše to mnogim manje iskusnim članovima znaci i tako se čak očekuje od njega da napiše
Dakle, uzimanje njega u usta ti nije za primer i nije korektno od tebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari