Šta je novo?

Moonshot novčići

Jeste, 0.1 je minimum.

Cek, jel moguce da su onako nenormalne provizije na Metamasku ili ja nesto radim pogresno. Pokusavam da kupim neki shit za 0.008 eth, izadje poruka da mi treba 0.02 za fee?

Cek, jel moguce da su onako nenormalne provizije na Metamasku ili ja nesto radim pogresno. Pokusavam da kupim neki shit za 0.008 eth, izadje poruka da mi treba 0.02 za fee?

Kupuj preko bsc-a, nemoj da koristis eth mrezu, gas fee je nenormalan trenutno.

ETH mreža. Kao što reče kolega iznad. Jedino bsc-a se isplati sad.

Pa ovaj Sanshu sto htedoh ima samo na Uniswapu, sto znaci mora eth..

Prijatelju , ne znam ni ko je on i sta je Live , ali znam kako izgleda prevara.

Elon Musk. Live-uzivo razgovor s novinarima, na kojem je pricao o ovome. Sa strane je stajao poziv ka ovom sajtu.

Bio si upravu, evo izasao je novi klip, isti kao taj, LIVE, a ubacen slican teks i nova adresa gde kao dele novcice...

Svakog dana imas takve live-ove sa njim, gde sa strane stoji njegov tweet gde on kao poklanja doge. Ne padaj na te gluposti. Ubacaju neki njegov intervju sa photoshopiranim tweet-om.

Ja sam isto na doge neke 2013 ubacio vecu koliciniu tada bezvrijednih doge-a da mi se dupliraju i ostao bez njih, a par forumasa je dobilo duplo u prbih par dana... Cista prevara :)

A cena FEG-a sve blize nuli. :LOL:

Krece marketing za 2-3 dana sa nekim poznatijim tviterasima, nesto sa tiktok i tako. Ovo do sad je sve bez marketinga

Imam nesto uloga na FEG-u, necu ga prodati jos uvek, prvenstveno jer je zarada trenutno 3x manja od uloga, ali nemam nesto poverenja u njega.
Tomi, bez uvrede, ali mislim da nece biti nista od njega.

Jel legit da se kupi FEG preko gate.io, vidim da na njihovom redditu nešto ne preporučuju?

ne znam da li je istona
Jel legit da se kupi FEG preko gate.io, vidim da na njihovom redditu nešto ne preporučuju?
Ako planiras kupit, kupi bolje preko pancakeswap ili uniswap . Na gate.io ne dobijas revards i ako budes zeleo slati na neki wallet, ne znam koliki limit odredjuju da moze slanje
Imam nesto uloga na FEG-u, necu ga prodati jos uvek, prvenstveno jer je zarada trenutno 3x manja od uloga, ali nemam nesto poverenja u njega.
Tomi, bez uvrede, ali mislim da nece biti nista od njega.
Ne znam zasto mislis da se ljutim.

Nazad
Vrh Dno